• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada kabe gormek

• Konuyu başlatan Bilal Basoglu
  • Başlangıç tarihi
B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum gonul sızım abla,
Nasilsin abla iyisindir insAllah?

Seni cok yoruyorum ruyalarimla hakkinizi helak edin ilk oncelikle.
Ruyamda colun ortasindaydik ( evet cogunluk olarak yazdim.. Ruyamda annem, malum biliyorsun eski nisanlim :) annesi ve ben vardik, ama onlari gormedim sadece yanimda ve ellerini tuttugumu hissetmistim )
Cok sicak bir havaydi gunes tam tepeden vuruyordu.
Uzerimizde ihram elbiseleri vardi, ayagimda eskiden giyinlen ayakkabi mi diyim parmak arasi terlikmi diyim bilemedim.
Herneyse colun ortasinda yururken ayagim kum icine giriyor ve kolaylikla cikartiyordum.
Bir muddet sonra yururken, lebbeyk Allahummu lebbeyk......... ( devamini getiriyoruz ) bagira bagira ve agliya agliya devam ediyoruz.
Onumuze kumdan dag diyim cikti ve bunu cikarsak variyoruz diyorum, kolaylikla cikiyoruz hic zorlanmadan.
Ben daha cok aglamaya basliyorum.
Tepeye ciktigimizda, onumuze baktigimizda bem beyaz her taraf.
Uzaktanda kucucuk bir kararti yaklasiyordu. ( biz hala devam ediyorduk lebbeyk Allahume lebbeyk... Ve aglamaya bagirmaya )
O uzaktan gelen kararti hizla yaklasiyordu artik net sekilde gorebiliyordum ne oldugunu, KABE bize dogru geliyordu nurlar icinde bize dogru geldi. Nerden biliyorum bize geldigini bizim gitmedigimizi biz o kumdan dagin tepesinde duruyorduk :) ben daha cok aglamisim okadar aglamisimki vucudum benimle birlikte aglamis uyandigimda yastigim biraz islanmis gozumden bir damla akmisti.
Allah yardim olsun.
Yorumun icin simdiden Allah razi olsun.

Bilal Basoglu
Hollanda/Rotterdam
Yas 24

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz ve HAYIRLI Cumalar..
est kardesim..
Hayirdir insallah..

"lebbeyk Allahummu lebbeyk" dediginizi gormek;
Hamd olsun İslam uzere dogru, durust bir yoldasiniz!!
Allaha cc geregi gibi kul olursunuz ins.
rüyada Kabeyi görmek; rüya sahibinin Beytullaha girecegine isarettir. Rüyada Kabeyi gören kimse, yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir...ve kismetti, Rizki kapisina ayagina gelecegi seklinde Yorumlanir..
Selamet ve dua ile... Allah Sizden RAZI olsun..
Hayirli gunler kardesim..

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kabe ve kurani kerimler gormek

Selamun Aleykum,

Ben ruyamda kabe gordum ve birkactane buyuk kurani kerimler gordum.
Kabenin arkasinda hep adamlar vardi ve yuzleri bembeyazdi. Kaslari ve gozleri simsiyahti.
Ve baslarinda yesil basortuleri vardi.
Bu ruyayi nasil yorumlaya bilirim..

Birde babam ruyasinda sacinin seyreklestigini gormustu bunu nasil yorumlayabilir..

Selametle kalin.
Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
rüyada Kabeyi görmek; rüya sahibinin Beytullaha girecegine isarettir. Rüyada Kabeyi gören kimse yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir...
ve kismetti Rizki kapisina ayagina gelecegi seklinde Yorumlanir..
Rüyada Kuran-ı kerim görmek; ilim ve hikmete, mirasa, emanete, hüküm ve kuvvete, helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete,
kişinin her türlü sıkıntıdan kurtulacağına ve inancı sayesinde Allahu alem istediği duruma geleceğine işarettir...

"babam ruyasinda sacinin seyreklestigini gormustu "
Sıkıntılı,stressli günler geçirdiğine isarettir..
Selametle...

acilangul1

Üst Alt