• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Işık Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
ışık rüya tabiri, rüya tabirleri ışık görmek, rüya yorumu işık, rüyada ışık görmek nedir, rüyada tabiri işık, rüyada tabirleri işık, güzel rüyada işık görmek, rüyada ışık açmak
Rüyasında ışık gören, çesitli güçlüklerden sonra rahata ve feraha erisecek ve derin bir nefes alacak demektir.

Işık gece yarısı görülür ise rüya sahibinin bir erkek çocuğu olacağına yorumlanır.

Kibrit ışığı kısmete, ay ışığı hüzünlü geçecek zamana, gaz lambası ışığı, hos vakit geçirmeye, mum ışığı hasretle geçecek günlere, güneş ışığıçok parlak geleceklere işarettir.

Rüyada ışık görmek geçimin kolaylaşacağına ve parlak bir geleceğe kavuşacağına, ilim ve yetenekl sahibi olacağına işaretle tabir olunur.

Bir aydınlatma kaynağından çıkan ışık demetinin gözlerini kamaştırdığını görmek, sahip olduğu makam, mevki ve malla yahut yetenekleriyle aşırı derecede gururlanmaya, kendini aşırı derecede beğenmekten dolayı objektif karar verememeye, yorumlanır.

İnsanın görüş gücünnü etkileyen şua ve dış etkiler, egoistliğe ve görüş ve düşünce kısırlığına, Işınlanarak bir cismin yer değiştirdiğini görmek göz boyamaya, Eşya ve cisme yansıyan her çeşit parıltı renkli ve neşeli hayata işaret eder.

Loş ışık, kısmen başarılı olmaya, eğer ışıkların söndüğünüzü görürseniz uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığınız bir planınız konusunda hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamına gelir.

Rüyada ışık görmek, şifadır, huzur ve feraha kavuşulacağına da işaret eder.
 
Üst Alt