• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iş arkadaşını görmek

Zweiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşlerim..

Şuan aynı odada çalışmakta olduğum kişiyle alakalı bir rüya gördüm..

Kendisiyle birlikte bizim evdeyiz.. Nedeni belirsiz bir şekilde kendimi onun arabasına giderken buluyorum.. Arabanın direksiyonu Türkiye' ye göre ters şekilde ben ise arkada oturuyorum.. Çok hızlı bir şekilde bi yerlere gidiyoruz ama ben arkadaşıma beni bırakması için yalvarmaktan başka bişey görmüyorum ve düşünemiyorum.. Gerçekten çok çok hızlı bir şekilde seyir halindeyiz.. Hani olur ya arabalarda devir saati bu arabada 7bin devire ulaşmış şekilde gidiyoruz.. Hakikaten de bu göstergeyi rüyamda gördüm.. Sonra fark ediyorum ki evin anahtarından başka yanımda hiç bir şey yok.. Ne bi cep telefonu ne de bi cüzdan.. Sonra gölü olan bir yere geliyoruz.. İkimizde arabadan iniyoruz fakat arkadaşım hiç bi şekilde bana işkence ya da hakaret tarzı bir şey yapmıyor.. Daha sonra arkadaşım gölün birine doğru giderken ben o arada kaçmaya başlıyorum.. Etrafta kimsecikler yok.. Yürüyorum ama asla yorulmuyorum.. Sonra arkama bakınca arkadaşımın arabasının ışıklarını görüyorum ve koşmaya başlıyorum.. Tam araba bana yetişecekken göbek gibi bi yerde bir ağacın arkasına saklanıyorum.. Araba geçip gidiyor.. Ben de çok uzun süre yürüyüp evime varıyorum..

Şimdiden yorumunuz için Allah razı olsun.. İyi günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam kardeşim..Hayirdir insallah..
Rüyada aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını gören kişi selamete çıkacaktır.Görülen kişi bayansa hayırlı bir işe, erkekse güç ,kudrete ve mesakkate işarettir...
çalışmakta olduğunuz kişiler ve ortamda her an seyir halinde olmaniz gerektigine isarettir..
Yaniniza almiyacaginiz insani karşıniza da ALMAYIN...
Hayirli gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda işyerinden bir arkadaşımı ve onun eşini gördüm.
Hava alanı veya gümrük benzeri bir yerdi sanırım. Arkadaşım izinsiz olarak eşinin üzerinden altın ve değerli eşyalar taşıtıyormuş. Görevli polis veya güvenlik görevlileri yakalıyorlar.
Arkadaşımın eşini sedye benzeri bir şeyin üstüne sırt üstü yatırmışlar, üstünü arıyorlardı.
Üstünden nasıl oluyorsa bir kasa altın çıktı. Sonra üç parça daha değerli şeyler çıktı.
Güvenlik görevlisi kadın al bu altınları çocuğunun heykelini yaptırırsın dedi.
Arkadaşıma baktım iyi görünmüyordu, istifra etmiş konuşamıyordu. Bana birşey söylüyordu ama duyulmuyordu.
Yanına gittim, şu altınları kenara çekelim dedi. Niye diye sordum bu altınlar senin halanın o görmesin dedi. Birlikte kenara çektik bir kasa altını.
Ben eşinin üzerinde başka birşey varmı? Varsa çıkarsın sonra röntgene sokacaklar dedim. Arkadaşım birşeyler daha olabilir dedi.

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Allah'a(c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam rüyanız Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyada aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını gören kişi selamete çıkacaktır.Görülen kişi bayansa hayırlı bir işe, erkekse güç ,kudrete ve mesakkate işarettir...
çalışmakta olduğunuz kişiler ve ortamda her an seyir halinde olmaniz gerektigine isarettir..Yaniniza almiyacaginiz insani karşıniza da ALMAYIN...

"Birlikte kenara çektik bir kasa altını."
Taşıyamayacağınız yükün altında ezilirsiniz. En agir yük ise vebalini aldigimiz insanlardir...

İşinizde güçlükler çekiyor ve sıkıntı içerisinde, Parasal anlamda biraz sıkışıklık altinda ezilmenize yorumlanir..

kendinizi başkaları ile kıyaslamayın..Unutmayınız herkesin bedeni ,kapasitesi, Rızki,mevki ve makami aklı ve kaybedebileceği şeyler farklıdır..
isteklerinin arttığı bir dönem olabilir.. dolayısıyla bu isteklerini gerçekleştirmek için harekete geçerken..gerçekçi ve temkinli davranmanızda fayda var,
zira boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız yani taşıyamayacağınız yüklerin altına girer korkarim ki;zarar gören üzülen taraf siz olursunuz...

karı-koca,arkadaş ilişkilerinde aralari düzelir de kabak sizin başınıza patlamazsin!!Üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın...
Siz mi bir yanlış yapıyorsunuz, yoksa yapanı görüyorsunuz da ondan mı gerginliğe giriyorsunuz?
Eğer gerginliğiniz kendi yanlışlarınızdan kaynaklanıyorsa bunun çaresi bellidir. Yaptığınız yanlışı bırakıncaya kadar tövbe,
istiğfar halinde olmak. Kendi yanlışınızın gerginliğinden kurtulmanın tek çaresi, yanlışı bırakma azim ve kararında olmaktır.

Şayet gerginliğiniz kendinizin değil de şahit olduklarınızın yanlışından kaynaklanıyorsa yine gerginlikten kurtaran çareniz vardır.
O çare de, yanlışın sahibine bildiğiniz doğrunuzu, vicdani muhasebeye sebep olacak yumuşaklıkta ifade etmektir.

Muhatabın aklına, mantığına, vicdanına bildiğiniz doğruyu duyurmakla yetinin, sonra da ben görevimi yaptım gerisi
Rabbimin takdirine kalmıştır, diyerek gerginliğinizi üzerinizden atın.
Hâlâ atamıyorsanız o zaman kendi teslimiyet ve tevekkülünüzü kontrol edin. Siz Allah adına değil nefis hesabına gerginleşiyor olabilirsiniz...

Hidayet olayı tümüyle Allah'ın hikmetine bağlı bir tasarruftur. Kimin ne zaman çizgisini düzelteceğini ancak Allah'ın hikmetli takdiri tayin eder!
Öyle ise insanları istediğin çizgiye çekmenin senin elinde olmadığının farkında ol. Vazifeni yap, vazife-i İlahiye'ye karışma!.
Selamet ile Kissadan Hisse...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(c.c) razı olsun hocam.
Benim bu konuda bir gerginliğim varsa.
Yorumladığınız son iki rüyada cevabını aldım.

Unutmayin "her ev penceresi kadar ışık alır"
bazi insanlarin penceresi dar diye bazi seyleri fark edemiyorlarsa onlara KIZMAYIN!!her sey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lutfettigi kadardir..

Muhatabın aklına, mantığına, vicdanına bildiğiniz doğruyu duyurmakla yetinin, sonra da ben görevimi yaptım gerisi
Rabbimin takdirine kalmıştır, diyerek gerginliğinizi üzerinizden atın.
Hâlâ atamıyorsanız o zaman kendi teslimiyet ve tevekkülünüzü kontrol edin. Siz Allah adına değil nefis hesabına gerginleşiyor olabilirsiniz...

Hidayet olayı tümüyle Allah'ın hikmetine bağlı bir tasarruftur. Kimin ne zaman çizgisini düzelteceğini ancak Allah'ın hikmetli takdiri tayin eder!
Öyle ise insanları istediğin çizgiye çekmenin senin elinde olmadığının farkında ol. Vazifeni yap, vazife-i İlahiye'ye karışma!.

Kıssadan hisse İNŞAALLAH doğru alınmıştır.

emrasa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada iş arkadaşı görmek nedir rüyada iş arkadaşını öpmek rüyada iş arkadaşının öpmesi

Merhaba, ruyamda aynı yerde çalıştığım iş arkadaşım beyefendi bana bir nedenden dolayı kılmıştı. Ertesi gun bana arkadan sarılıp optu ve ozur diledi. (Benim kendisiyle hic alakam yok, evli barkli bir adam) bende kendimi geri çektim bunu yaptığımı kimseye söyleme dedi. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyanız Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyada aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını gören kişi selamete çıkacaktır.Görülen kişi bayansa hayırlı bir işe, erkekse güç ,kudrete ve meşakkate işarettir...
çalışmakta olduğunuz kişiler ve ortamda her an seyir halinde olmaniz gerektigine isarettir..
Yaniniza almiyacaginiz insani karşıniza da arkanıza da ALMAYIN...
O arkadaşınızla olan ilişkinizi gözden geçirip ,O insanin hareketlerinizden farklı manalar çıkarmasına fırsat vermeyin...
Selametle...

Üst Alt