• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada intahara kalkışmak

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm rüya gördüm saçma bir rüya... Büyük bir binada koridorlarda tek başıma geziyordum.Her yer odaydı kimse yoktu bir odaya girdim içeride üstü başı süklüm püklüm olmuş bir adam yaşlıca.. benimle dertlesiyordu ben de ona ters bişey söyledim bana vurduğu gibi kaburga boşluğuma geldi acı çektim sonrasında odadan hızlıca cıktım yürüdüm hızlıca odanın sonunda bina karanlklaştı bir yer açıldı binanın dışında deniz ve esinti intaharı düşündüm atlamaya karar verdim kii rüzgar beni buna daha da zorluyordu hissediyordum ürktüm ve arkama baktığımda o adam geliyordu beni alıyordu rüyamın tabirini yaparsanız sevinrim teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah
İntihar görmek kötü bir haber almak, üzülmek,stress ve deprasyonda oldugunuz manası taşır
İntihar sıkıntılı habere yorulur. İntihara kalkışmak, bir aşk haberine,acisina işaret eder.

İntihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında çeşitli tersliklerle karşılaşacağınız demektir.
Hayatimizda çogu kez verdigimiz kararlar veya hayat sartlari nedeniyle hirpalanir, canimiz acitilir, yerden yere vuruluruz, kendimizi kötu hissederiz,
fakat ne oldugu yada ne olacagi önemli degil, hiçbir zaman degerimizi kaybetmeyiz, temiz yada pis, hirpalanmis yada kirilmis, bunlarin hiçbiri önemli degildir.
Seni sevenler senin ne kadar degerli oldugunu her zaman bileceklerdir, hayatimizin degeri ne yaptigimiz, veya kimi tanidigimizla degil kim oldugumuzla alakalidir.

Rabbim seni özel bir hizmet ve gaye icin seni kimin yarattığını bir düşün...ve Rabbine ŞÜKÜR ET...
Her zaman elinde olanlari düsün olmayanlari degil...

Ben sana sensizlikte bile ihanet etmedim...
ey gönül,gözyaşım! Yerlere düşürmekten bile korktum seni ...
Sen bende bitmeyecek bir nehir,ben sende boğulmayı göze alacak bir candım...
Zamanın getirdiqi türlü türlü sıkıntılarla,
dertlere, kederlere bürünüyor ,insan.
Kırılıyor gönlü, tarumar oluyor avuç kadar yüreği.
Nefis ile şeytan birlik oluyor, fırsat biliyorlar,
adeta top gibi oynamak istiyorlar âdemi
Sabretmeli aslında insan.
Tadı çok acı ama, meyvesi tatlıdır onu düşünmeli.
Yutmalı belkide İbrahim ateşlerini.
Küfretmemeli karanlıga,
hani demişler ya bir mum da o yakmalı
Bilmeli kaderdir, kazadır hepsi baş tacıdır..
Resimdeki gibi kırılsa da ışıgını veren kâdim cam,
yedeginde kibriti bulunmalı
insan ,Ona yakıştığı gibi gibi düşünmeli ve ona göre de davranmalıdır..

Yeni fırsatlar bizi genellikle sıkıntılı anlarda ziyaret eder çünkü bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır...
bir imkansizlik bin imkan dogurur..
Rabbimiz (C.C.) bizi dinimize bedenimize ve edebimize zarar verecek işlerden nehyetmiştir..
Hayirli aksamlar...

acilangul1

Üst Alt