• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada inek sürüsü görmek

G

gulela

Kayıtsız
Misafir
mrb rüyamda abimle kendimi koyun ve inek sürülerinden kaçarken gördüm sürüyle birden karşımıza çıkıyorlar kaçmaya çalışıyorduk.

gül çeven, yaş 25, ev hanımı, evli, bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kulcealtin.jpg

Merhaba Kardesim Hos geldiniz ..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Yusuf (aleyhis-selam)’ın kıssasına binaen, semiz ve bakımlı inekler, bereketli senelere,
zayıf ve çelimsiz inekler kurak senelere delalet eder.
İnek sürüsü gürültü patırtıya..
koyun sürüsü görmek:İftfetli, şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete, çocuğa, hayırlı ve bereketli
mala delalet eder..Allahu alem..
Bunu anladim da anliyamadigim Siz ve kardesiniz bu RIZK ve bereketten niye kaciyor,korkuyorsunuz..
Hiç risk almaktan korktuğunuz için kaçırdığınız fırsatlar, 'keşke şöyle yapsaydım da, şu şöyle olsaydı' dediğiniz bir olayi yorumlar..
Selamet Ile Hayra kalin..

alis

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İnek Sürüsü

Selamün aleyküm, iyi akşamlar: Ben rüyamda inek sürümüzü evime götürmek isterken ormanda saga, sola kaçışmaya başladılar, ben onları bir araya toplamaya çalışırken! hepsini kurtlar yedi. Kurtlar ineklere yaklaşmıyordu örümcek gibi ağ atıp kendilerine çekiyorlardı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam iyi akşamlar..Hayirdir insallah..
rüyada inek sürüsu gormek farkli, farkli yorumlanir.. bazen dert, bazen bereket, umut,
"saga sola kaçışmaya başladılar" kararsizlik ve Çelişki da olabilir...

Kurt sürüsü görmek yalnızlığı işaret eder. İç dünyanızda yalnız kalmayı tercih ettiğinizi ancak bunun sizi üzdüğünü,
tekrar sosyal yaşama, dostlarınıza, arkadaşlarınıza dönmek arzusunda olduğunuzu tanımlar..
Yanlizlik Vadinizde,koyun postuna bürünmüş Kurtlarda olabilir!! Dikkatli olup bunlara karşı tedbir almalısınız.
Aksi halde kavga, tartışma, can sıkıcı şeyler ve fakirlik, mal kaybı, zarar yaşayabilirsiniz...

Her yüzüne güleni her güzel söz söyleyeni gerçek dostun sanma...
herkez güzel sözler söyler ama gerçek dost olmaya bilirler kimseye Aile sırrınızı paylaşmayın ..
Koyun sandiklariniz Kuzu postuna burunmus KURT cikmasin...
ineklere, sahip olayim derken kendinizi ve Sevdiklerinizi de Kurta KAPTIRMAYIN...

acilangul1

alis

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorum yapan dilin dert görmesin

Gerçekten çok doğru herkeze herşeyi anlatırım sanırım önlem alma zamanı: Allah razı olsun, hayırlı geceler baybyy

aaltuntas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Rüyada bana bağışlanmış 25 inek var bunları sandım 25 kg süt aldım içtim bundan. İnekleri bağışlamak istedim. Ama bir yandanda borcum var onları ödeyim diyorum arada kaldım İnekleri koyacak Ahırda yok ne yapacağım diye düşündüm. Rabbim Hayır eylesin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve beklenti ,korkulariniz , sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır

rüyada inek sürüsu görmek;

farkli, farkli yorumlanir.. bazen dert, bazen bereket,borç ,kadın, menfaat,umut, yakında gelecek büyük ve toplu bir kısmete işarettir.

rüyada İnekten süt sağmak;
Servet sahibi olmak demektir.

Rüyada yirmi beş sayısı, 25 rakamı görmek ;
değişim, yeni başlangıç, umutları simgeler.

Bahaneler üretmek yerine çareler ürettiğimiz bir gün olur, inşallah! Amin
"Borcunu ödeme niyetinde olan hiçbir kul yoktur ki Allah'tan yardım görmesin."

Sual:
Borcu olan bir kimsenin sadaka vermesi caiz olur mu?
CEVAP
Ödünç alınan ve acil verilmesi gereken borçlar ise sadaka vermek caiz olmaz. Fakat taksitli borçlar ise mahzuru olmaz.
Allah cc. yardımcınız olsun .

tozduman

Moderatör
Moderatör
Rüyada inek sürüsü görmek, rüyada inek otlatmak, rüyada inek görmek.
Selâmün Aleyküm. Manam hayrolsun Inşallah. Rüyamda köyüme gidiyorum yanımda erkek arkadaşım var. Benim bir ineğim varmış. MaşAllah bayagi büyüktü ve alacaliydi, besiliydi ipinden tuttum beslemeye götürdüm çayıra, o çayırda normalde yeşillik var ama rüyamda yoktu otlar kurumuş. Kadının Biri bana burada otlar yok geri dön dedi, ben biraz daha ineğim ile yürüdüm otlar sararmış geri döndüm. Arabayı ben kullandım, dönüşte evliymisim artık çok diri ve güçlü duruyorum. Arabayı zor kullanıyorum sürekli birilerinin tarif ediyor ve olmadık bir yere parkediyorum. Anahtarı arabanın üstünde bırakıyorum. Eşime söylerim sonra diye onemsemiyorum. Annemle alışveriş yapıyoruz evime geliyorum bir çocuğum var eşimle beraber üçümüz uyuyoruz. Aklıma araba ve anahtar geliyor ama onemsemiyorum. Gece uyaniyorum eşim arabayi almaya gitmiş, ablami hastaneye götürmüş bana; ben zaten biliyordum arabayi yanlış parkettigini diyor, dışarı çıkıyorum küçük çocuklar var edepsiz davraniyorlar. Iclerinde yegenlerim var, yegenlerim yanıma alıyorum nasihat ediyorum. Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun, Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve beklenti ,korkulariniz , sevinçleriniz ile birlikte yorumlanir..

Rüyada inek görmek;
İneğin büyüklüğüne ve cılızlığına göre,sütünün azlığına ve çokluğuna göre yorumlanr.

İneğin besili ve sütü bol görmek:
Bolluk,bereket ,rızk ve zenginlik ,sizdeki ruh ve iman güzeliği, fıtrat, demektir.
Eğer inek cılız ve sütü az ise;darlık fakirlik anlamına gelir.

"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)

"Kadının Biri bana burada otlar yok geri dön dedi, ben biraz daha ineğim ile yürüdüm otlar sararmış geri döndüm"

Rızkınızı ve kendinizi nerede aradığınıza dikkat edin..
Helal rızkın ve haram rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz.

Seni yerlerde göklerde bulamazken ben Seni kendimde buldum,Rabbim ama ben bendeki kendimi Hâl-Ene bulamadım..

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...
Cebrail as akıl ile bedenin kucaklaşıp ilahi azama yükselişi insanın miracıdır

"bir çocuğum var eşimle beraber üçümüz uyuyoruz"uyanık ol ,Uyanık !...Etrafa dikkatlice bak,İnsanlar ne yapıyor , hayatında ne oluyor ,Sen nerdesin kimlerlesin kmden medet etmektesin farkında ol ,Uyanık ol yeter...selametle..

Sufi daima şu anın hakikatini yaşar...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun, Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve beklenti ,korkulariniz , sevinçleriniz ile birlikte yorumlanir..

Rüyada inek görmek;
İneğin büyüklüğüne ve cılızlığına göre,sütünün azlığına ve çokluğuna göre yorumlanr.

İneğin besili ve sütü bol görmek:
Bolluk,bereket ,rızk ve zenginlik, sizdeki ruh ve iman güzeliği, fıtrat demektir.
Eğer inek cılız ve sütü az ise;darlık fakirlik anlamına gelir.

"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)

"Kadının Biri bana burada otlar yok geri dön dedi, ben biraz daha ineğim ile yürüdüm otlar sararmış geri döndüm"

Rızkınızı ve kendinizi nerede aradığınıza dikkat edin..
Helal rızkın ve haram rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz.

Seni yerlerde göklerde bulamazken ben Seni kendimde buldum,Rabbim ama ben bendeki kendimi Hâl-Ene bulamadım..

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...
Cebrail as akıl ile bedenin kucaklaşıp ilahi azama yükselişi insanın miracıdır

"bir çocuğum var eşimle beraber üçümüz uyuyoruz"uyanık ol ,Uyanık !...Etrafa dikkatlice bak,İnsanlar ne yapıyor , hayatında ne oluyor ,Sen nerdesin kimlerlesin kmden medet etmektesin farkında ol ,Uyanık ol yeter...selametle..

Sufi daima şu anın hakikatini yaşar...
Uzgunnnsaskn..agla..:, Allah Razı olsun.. Size bırsey soracagım ama benım ıcın çok hassas bı durum . Tecrubenız ıle benı dogru yola yönlendırecegınızı hissedıyorum özellıkle son 2 gündür bana sızın yardım edecegınızı hissedıyorum.. Bu rüya ile size danışmaya karar verdim .. Emınım sizde benim gibi hissedıyorsunuzdur.. Sanırım rüyamda beni geri döndüren hanım da sizdiniz emın değilim.. Acacagım konuyu Selam ve dua ile

Engin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada inek sürürsü görmek

Selamün aleyküm hocam. Rüyamda büyük bir inek sürüsünü otlatmaya götürmüştüm. Sonra inek sürüsü eve doğru gitmeye çalışıyordu ancak ben vakit daha erken düşüncesiyle sürekli engellemeye çalışıyordum. Rüya ile ilgili neler söylersiniz hocam, şimdiden teşekkürler.

Erol5555

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayirli aksamlar dilerim. Ben rüyamda otlayan inek sürüsü gordum ve bunları saydım 16 inek. En sonuncusu 17 ci olan geyikti. Neye yormak lazım acaba şimdiden Allah razı olsun Allaha emanet olun.

Üst Alt