Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun, Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve beklenti ,korkulariniz , sevinçleriniz ile birlikte yorumlanir..
Rüyada inek görmek;
İneğin büyüklüğüne ve cılızlığına göre,sütünün azlığına ve çokluğuna göre yorumlanr.
İneğin besili ve sütü bol görmek:
Bolluk,bereket ,rızk ve zenginlik ,sizdeki ruh ve iman güzeliği, fıtrat, demektir.
Eğer inek cılız ve sütü az ise;darlık fakirlik anlamına gelir.
"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)
"Kadının Biri bana burada otlar yok geri dön dedi, ben biraz daha ineğim ile yürüdüm otlar sararmış geri döndüm"
Rızkınızı ve kendinizi nerede aradığınıza dikkat edin..
Helal rızkın ve haram rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz.
Seni yerlerde göklerde bulamazken ben Seni kendimde buldum,Rabbim ama ben bendeki kendimi Hâl-Ene bulamadım..
Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...
Cebrail as akıl ile bedenin kucaklaşıp ilahi azama yükselişi insanın miracıdır
"bir çocuğum var eşimle beraber üçümüz uyuyoruz"uyanık ol ,Uyanık !...Etrafa dikkatlice bak,İnsanlar ne yapıyor , hayatında ne oluyor ,Sen nerdesin kimlerlesin kmden medet etmektesin farkında ol ,Uyanık ol yeter...selametle..
Sufi daima şu anın hakikatini yaşar...