Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüyanızda genç olduğunuz halde ihtiyarlamış ve çökmüş bir halde bulunduğunuzu görmeniz; büyük bir üzüntüye maruz kalacağınıza veya bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret şeklinde tabir olunur.
:selamunaleykum; ben rüyamda bir aynaya baktığımı ve orda kendimi saçım sakalım bembeyaz ve söylemesi ayıp nurani bir ihtiyar olarak gördüm ve bundan nedense sevinç duydum .. not:normalde sakal ve bıyık bırakmıyorum..
Hayirdir insallah..
İNSAN psikolojisinde bir ritim vardır; yani kimi zaman ağlar, kimi zaman neşelenir, kimi zaman mutluluk duyar, kimi zaman da sıkıntı ve ıstırap.
Bu yapı onun psikolojisinin durağan olmadığını, değişken olduğunu ifade etmektedir.
İnsanlığın en büyük sıkıntıları, acıları ve zorlukları aklını kullanamamak, bilgisizlik ve imansızlıktan kaynaklanmaktadır.
Bunların yokluğu sıkıntıya sıkıntılar katmakta, sıkıntıları derinleştirdigine yorumlanir..
Rüyada saçi,sakalli agarmak; Manen gençler için vakara ,olgunluga izzet, rütbe işarettir.
Madden ;Gam, keder, SIKINTI ve ağır imtihandir Ruh imtihan gördüğü nisbetde olgunlaşır ..
Hayirli Cumalar..
asagidaki hikayeyi Sizin icin ekledim KISSA dan HISSE almaniz duasi ile...