• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada iğne iplik görmek

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamun aleykum, hayırlara vesile İnşaallah, hayır cumalara selada okunmadı daha. Ablam daha öncede çok kezler istihareye yattım fakat hiç birşey göremiyorum. konuyla ilgili mi iyi midir kötü müdür. Sordum, yatma göstermiyorsa Rabbin göstermiyordur dediler. Perşembe gecesi cumaya bağlar, cuma gecesi derler malum hastayım namaz kılamadım uyurken uyuyana kadar ihlas okuyup yattım. Rabbim dedim iyi midir, kötü müdür bekleyeyim mi, unutayım mı çok özlüyorumda napayım yol göster aciz kuluna. Rabbim sana malum olan bize gayb neyse. Rüyada gördüm ipliği iğneye geçiriyordum. sadece ne alaka anlam veremedim ipliğin rengini hatırlamıyorum ya maviydi ya yeşil
Sana zahmet ablam yorumlarsan sevinirim.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam HAYIRLI Cumalar..
kardesim nikkiniz dikkatimi cekti ne manaya geldigini biliyormusunuz acaba? Şahmaran efsanesini okursaniz ...anlarsiniz o yuzden ben size bu isim ile hitap etmek icimden gelmiyor..
acaba bunun yerine baska bir nik koymaniz mumkun mu?
Yinede size kalmis...Hayirlisi...

Hayirdir insallah..
Rüyada ip ahd ve anlaşmadır...İp görmek izzet ve mevkidir.
İpler hiledir. İp sihire de yorumlanır. İp bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.
İp büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar.

İğne görmek, bekar için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine yorumlanır...ayrica gecici SIKINTI , igneliyici yanlis anlasilmis konularda gam ve kederdir...

Eline bir iğne aldığını gören kimsenin işleri düzelir, toparlanır.
İğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin hali iyi olur, dağınık ve düzensiz işleri toplanır...

Topla bizi ya Rabbi!
Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi,
Topla yüreklerimizi ne olur..
Zamansız isteklerimizi,
imanimizi, kadere olan teslimiyettimizi...
Vakit!! dua Vaktidir..
ve bizim bütün bunlara karşı duruşumuz, imtihanımızın çerçevesini idrak ederek Topla bizi...
amin...
.

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Sağol ablacım İnşaallah Rabbim gönlüme göre olanı hayırlısıyla verir :)
Nicke gelince esfaneyi bilirim insan başlı yılan gövdeli yılanların şahıdır Şahmaran akıllı merhametli oldugu söylenir bayan oldugu eti için öldürüldüğü Yılanlardan akreplerden örümceklerden veya diğer soğuk dediğimiz hayvanlardan böceklerden korkmam öldürmem bereket olsun diye güneydoğuda evlere işyerlerine de asılır çizimi kötü bir enerjisi oldugunu düşünmüyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ins kardesim hic bir canliyi Karınca kendiliğinden zarar vermiyorsa öldürülmez, veriyorsa öldürülebilir,
ancak Yabanarısı ve diğer haşeratı zarar vermiyorlarsa öldürmemek gerekli..
Onu Ben yaratmadim ki Canini almaya da HAKKIM olsun...
her canli kendi Aleminde yasamaya HAKKI vardir...

"insan başlı yılan gövdeli yılanların şahıdır Şahmaran "

Şahmaran akıllı merhametli ,vefali oldugu söylenir tamam da Siz insanlar Aleminden insani kamilsiniz...
ben insanin ismi ve nikkide kendi kisiliginde etki yaptigini inandigim icin size tavsiye ettim.. yine de Siz bilirsiniz...
sahsen ben kendi evimde ne sahmaranin cizimini nede hic bir canlinin veya insan surettinin cizimini tutmam..
evimde sadece kocaman el yapma ZÛ'L-FADL tablosu vardir...
Allah'ın fadlı çok geniştir, bunu da burada bir HAK dostu kendi eli ile yazmis ve tablo uzerinde hat sanatti sergilemis...oldugu icin evimin bas kosesinde asilidir...
Hayirli Gunler...

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
İnsan-ı Kamil kiiiim biz kim ablacım biz şükür etmeye çalışıyoruz okadar çokki şükür edilecek şeyler yetmiyor çalışıyoruz sadece
Nick evet etki yapıyordur belki bu şekilde düşünmedim böyle dursun şimdilik daha güzel birşey bulursam değiştiririm saolasın ablam ilgin için

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben Sizin insani kamil ve guzel bir insan oldugunuza inaniyorum..
nikkiniz hakkindaki dusuncenize de saygi duyuyorum ..biliyorum ki HAZIR oldugunuzda ve daha iyisini Sizi temsil edeni buldugunuzda
kalpleri değiştiren..Rabbim -in izni ile değiştirirsiniz..

'Birini seviyorsanız,bir sey istiyorsaniz Onu ALLAH'tan isteyin, cunku Kalpler ALLAH'ın elindedir,

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Saolasın ablam anlayışın için bende öyle yapıyorum Rabbimden istiyorum inşaallah verir hayırlısıyla ;)

sgnl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada iğneye iplik takmak

Selamun aleyküm hocam, büyük ablam bana kendi kızına ve kardesime iğne arıyordu, dikiş iğnesi 3 tane igneye iplik taktı. Kız kardeşimin ipliği biraz daha uzundu bizden, üçumun adını söyleyip duruyordu. Acaba rüyada igneye iplik takmak nedir? Üçümüzde bekariz, değerli yorumunuz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada iğneye iplik geçirmek;
rüya sahibinin arası bozuk olan iki kişinin arabuluculuğunu yapacağını ifade eder.
arabuluculuğunu yapilmazsa iki kişinin parçalanması olabilir..

Eline bir iğne aldığını gören kimsenin işleri düzelir, toparlanır. İğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin hali iyi olur, dağınık ve düzensiz işleri toplanır...

Topla bizi ya Rabbi!
Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi,
Topla yüreklerimizi ne olur..
Zamansız isteklerimizi,
imanimizi, kadere olan teslimiyettimizi...
Vakit!! dua Vaktidir..
ve bizim bütün bunlara karşı duruşumuz, imtihanımızın çerçevesini idrak ederek Topla bizi...
amin...hayırlı akşamlar.

cahit07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada iğne iplik görmek
Selamun aleykum, allahın rahmeti üzerimize olsun. Kız arkaşadaşımla bu aralar ayrı gibiyiz. Annem rüyasında kız arkadaşımın annesini evin kapısında görmüş. Annemin elinde ucunda ip olan bir iğne varmış. Kız arkadaşımın annesi, annemin paçası yırtık olmamasına rağmen annemın elindeki iğne iplikle dikip böyle kalsın demiş.(annem paça yırtık değil nıye diktin demiş) Kız arkadasım başka şehirde yasıyor. Bunun anlamı nedir sizce? Çok teşekkürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
rüyada iğne iplik görmek
Selamun aleykum, allahın rahmeti üzerimize olsun. Kız arkaşadaşımla bu aralar ayrı gibiyiz. Annem rüyasında kız arkadaşımın annesini evin kapısında görmüş. Annemin elinde ucunda ip olan bir iğne varmış. Kız arkadaşımın annesi, annemin paçası yırtık olmamasına rağmen annemın elindeki iğne iplikle dikip böyle kalsın demiş.(annem paça yırtık değil nıye diktin demiş) Kız arkadasım başka şehirde yasıyor. Bunun anlamı nedir sizce? Çok teşekkürler.
Aleyküm selam. İğne-iplik izzete, şerefe işarettir.
Dikmek ise rahat huzurlu bir hayata işarettir.
Hayrolsun.

Üst Alt