Selamun Aleykum Sayın Hocam;
Gördüğüm rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum
Hayır olsun İNŞAALLAH.
Akşam rüyamda belki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v) i görürüm diye abdest aldım tesbih çektim öyle yattım.
Rüyamda bir ağacın üstüne rakamlar çizip kumar oynayan insanlar gördüm.
Kumar oynayanlardan biri tanıdığım biriydi ama şimdi hatırlamıyorum
Sonra başka bir tanıdığım daha geldi elleri para dolu paraların bir kısmını kumar oynanan tahtanın üzerine koydu ne çıkarsa iki katı gibi bir şey söyledi.
Zar benzeri bir şey atıyorlardı zarı atan tahtanın üzerindeki parayı alıyor benden bu kadar der gibi oradan ayrılıyordu en son bir kişi kaldı oda parayı aldı kimse kalmadı bak sadece Ali kaldı Dedi
Duvar dibinde olan bitenden habersiz henüz 4-5 yaşlarındaki Hz. Ali'yi gösterdi.
Ben Hz. Ali'ye bakıyorum daha çok küçük hoplayıp zıplayıp oyun oynuyor.
Kumar oynayanların sonuncusu da gülümseyip oda oradan ayrıldı.
Geriye kim olduklarını hatırlamadığım ama benim tanıdığım iki kişi kalıyor sonra bizde oradan ayrılıyoruz.
Yolda Hz. Ömer'i gördüm sağımda duruyor birlikte yürüyoruz.
Ben uzun uzun yüzüne bakıyorum hayranı olduğum kalbimde sevgisini büyüttüğüm hayatını hikayelerini okurken ve dinlerken göz yaşı döktüğüm o büyük halife yanımda duruyor.
Kafası hep önüne eğik yüzündeki ifade ne sinirli nede mutlu kara sevdaya tutulmuş aşık gibi düşünceli.
İslam nuru kalbine yeni düştü belki de tabi aşık olunan ALLAH(CC) ve Resul'u (Sav) olunca Aşık olan derin düşüncelere dalıyor.
Ben Hz. Ömer'i seyrettim uzun uzun
Uzun boylu idi bir tutam sakalı vardı Hayal ettiğim kadar çok iri değil ama babayiğitti kafası öne eğik düşünceliydi belliydi kalbine aşk ateşinin düştüğü.
Sonra oradan ayrıldım hava kararmıştı derviş olan bir akrabamı gördüm teyzemin kızının eşini onunla yürüdüm biraz
Yürürken sigara içiyordum ben sadece akşamları bir tane içiyorum dedim enişteme oda bir şey olmaz dedi
Telefonumun alarmı çalıyor günün en güzel saati kalk bakalım sabah namazı vakti
Rabbimin huzuruna çıkacağım şimdi ben geldim diye
Sayın Fatma Tatlının dediği gibi
Fatma Tatlı ayağından özürlü yürüyemiyor, ama hayali yürümek koşmak zıplamak değil
Namazda kıyamda durmak nasıl bir zevktir diye ağlıyor o.
Beyninden ve kalbinden özürlü insanlara ders verircesine
Aşağıda linkini paylaşıyorum.
Allah razı olsun
Allah'a emanet olunduaa..
Gördüğüm rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum
Hayır olsun İNŞAALLAH.
Akşam rüyamda belki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v) i görürüm diye abdest aldım tesbih çektim öyle yattım.
Rüyamda bir ağacın üstüne rakamlar çizip kumar oynayan insanlar gördüm.
Kumar oynayanlardan biri tanıdığım biriydi ama şimdi hatırlamıyorum
Sonra başka bir tanıdığım daha geldi elleri para dolu paraların bir kısmını kumar oynanan tahtanın üzerine koydu ne çıkarsa iki katı gibi bir şey söyledi.
Zar benzeri bir şey atıyorlardı zarı atan tahtanın üzerindeki parayı alıyor benden bu kadar der gibi oradan ayrılıyordu en son bir kişi kaldı oda parayı aldı kimse kalmadı bak sadece Ali kaldı Dedi
Duvar dibinde olan bitenden habersiz henüz 4-5 yaşlarındaki Hz. Ali'yi gösterdi.
Ben Hz. Ali'ye bakıyorum daha çok küçük hoplayıp zıplayıp oyun oynuyor.
Kumar oynayanların sonuncusu da gülümseyip oda oradan ayrıldı.
Geriye kim olduklarını hatırlamadığım ama benim tanıdığım iki kişi kalıyor sonra bizde oradan ayrılıyoruz.
Yolda Hz. Ömer'i gördüm sağımda duruyor birlikte yürüyoruz.
Ben uzun uzun yüzüne bakıyorum hayranı olduğum kalbimde sevgisini büyüttüğüm hayatını hikayelerini okurken ve dinlerken göz yaşı döktüğüm o büyük halife yanımda duruyor.
Kafası hep önüne eğik yüzündeki ifade ne sinirli nede mutlu kara sevdaya tutulmuş aşık gibi düşünceli.
İslam nuru kalbine yeni düştü belki de tabi aşık olunan ALLAH(CC) ve Resul'u (Sav) olunca Aşık olan derin düşüncelere dalıyor.
Ben Hz. Ömer'i seyrettim uzun uzun
Uzun boylu idi bir tutam sakalı vardı Hayal ettiğim kadar çok iri değil ama babayiğitti kafası öne eğik düşünceliydi belliydi kalbine aşk ateşinin düştüğü.
Sonra oradan ayrıldım hava kararmıştı derviş olan bir akrabamı gördüm teyzemin kızının eşini onunla yürüdüm biraz
Yürürken sigara içiyordum ben sadece akşamları bir tane içiyorum dedim enişteme oda bir şey olmaz dedi
Telefonumun alarmı çalıyor günün en güzel saati kalk bakalım sabah namazı vakti
Rabbimin huzuruna çıkacağım şimdi ben geldim diye
Sayın Fatma Tatlının dediği gibi
Fatma Tatlı ayağından özürlü yürüyemiyor, ama hayali yürümek koşmak zıplamak değil
Namazda kıyamda durmak nasıl bir zevktir diye ağlıyor o.
Beyninden ve kalbinden özürlü insanlara ders verircesine
Aşağıda linkini paylaşıyorum.
Allah razı olsun
Allah'a emanet olunduaa..