• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz İsa'yı görmek

gelengül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar Efendim,

Rüyamı kısaca anlatmak istiyorum;

Büyük bir bina içerisinde önümde büyük bir beyaz mermer masa belirdi.

Ben masanın sağ köşesine işaret parmağımı dokundurdum ve aniden Hz. İsanın bütün vucut halinde resmi mermerin boyunca çizildi. Uzun saçlı ve temiz yüzlü idi. Bana bakarak gülümsedi.

Sizden ricam rüyamı yorumlayabilir misiniz, çok etkisinde kaldım.

Hayırlı akşamlar, teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar ve Hayirdir insallah...
Rüyada mermer taşı görmek, dört vech ile tâbir olunur:
a) İzzet,
b) Yükseklik,
c) Mal,
d) İyi geçinen karı koca.

Rüyada Masa görmek Plan, Proje, Toplantı, Fırsat anlamlarını simgeler.
Toplantı masası görmek Kişisel çabalarınıza bir zemin hazırlamakta olduğunuzu ifade eder.
Rüyada Yuvarlak Masa görmek, Herkes için eşitlik, paylaşım, işbirliği, eşit haklar ve fırsatlar anlamını taşır.
Kare masa görmek Dürüstlük, Sadakat ve Mertlik simgeler.
Dikdörtgen masa Sağlık sorunları ile ilgili endişeleri sembolize eder.
Rüyada yemek masası görmek Yakında hiç ummadığınız bir şekilde şansınız açılacak demektir
İçi yemeklerle dolu tabakların bulunduğu masa görmek zenginliğe, mutluluğa ve huzura işarettir.

büyük bir beyaz mermer masa ;DÜRÜST VE SAMİMİ olursaniz bir cok konuda basarili olacaginizi simgeler...

Rüyasinda hz isa`yi gorenler büyük bir sıkıntı celiski ve kararsizlik bir ruh halindeler..Allah cc. Yar ve Yardimcilari olsun...
Rüyaniz hayrolsun gelecek hayra sakınacağımız şerre bizim için hayra düşmanlarımız için şerre delalet olsun bütün hamdler Alemlerin Rabbi için olsun
Allah’ın kulu ve Peygamberi Hazret-i İsa’yı rüyada görmek hayırlı ve mübarek bir insan olmaya delâlet eder.
Çünkü peygamberler hayırlı ve mübarek insanlardır.
ayni zamanda buyuk bir ihanette de ugriyabileceginiz seklinde yorumlanir..Allahu Alem..
is yerinizde temkin ve tedbiri elden birakmayin SIR ve Gizli mahrem konulari da ulu orta yerde konusmayin...

Maalesef kişi veya toplum kendilerini yani nefislerindekini kur-an’dakilerle değiştirmedikleri sürece Allah da onların durumunu değiştirmeyeceğini buyuruyor..

Hayirli gunler...

Hira Deniz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hz isa

Selamünaleyküm
Rüyamda denizler taşıyormuş dünya sularaltı oluyormuş. denizin üstünde de Hz Isa oluyor elinde de asası olur. denizin altından bazı insanlar çıkıyor zarar vereceklermiş, yakalamaya çalışıyorlardı Hz Isa yı. yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah
Geçici ölüm denilen uykuda görülen garip haller... Niçin ve ne surette rüya görüyoruz? Bu bir fenomendir.
İlk insan'ın yaratılışından bu güne kadar filozoflar, bilim adamları ,psikologlar çeşitli şekillerde açıklamışlar, düşünmüşler, fakat rüyayı kesin bir şekilde belirleyememişlerdir.
Ancak şu kadarını bilmemizde fayda vardır ki rüya, büyük ve soyut bir dünyadır.
Aynı zamanda rüya, icimizdeki bir Ben var Benden icerug Ruh Alemimiz ile de ilişkilidir.
Bu ilişkiyi yakalamak, temiz duygu ve ruh temizliğiyle ancak mümkün olabilmektedir.

Bilirsiniz ruyalarda 4 cesittir..

Yaşanılan Rüyalar : Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz,
çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar. Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar : Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar : Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar : İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken Sadik rüyalar.
cok garip bir ruya..tövbe..

Rüyasinda hz isa`yi gorenler büyük bir sıkıntı ,celiski ve kararsizlik bir ruh halindeler..Allah cc. Yar ve Yardimcilari olsun...
Rüyaniz hayrolsun, gelecek hayra sakınacağımız şerre bizim için hayra düşmanlarımız için şerre delalet olsun bütün hamdler Alemlerin Rabbi için olsun,Hayirdir ins..
Allah’ın kulu ve Peygamberi Hazret-i İsa’yı rüyada görmek, hayırlı ve mübarek bir insan olmaya delâlet eder.
ruyayi goren hasta ise iyilesir huzursuzlugu, kederli ise Allah-in izni ile ferahliga erisir..

Yine onu görmek, çok ibadet etmeye, Allahu Teâlâ’nın rızası için hicrete, kanaatkar olmaya, ilim ve hikmete delâlet eder.
Bazı kere de İsa (a.s.)’ı görmek, zahid, takva, verâ sahibi olmaya ve korkulardan kurtulmaya delâlet eder...
ayni zamanda buyuk bir ihanette de ugriyabileceginiz seklinde yorumlanir..Allahu Alem..

dünyanin sular altinda kaldigini görmek halka gelen bir bela..21. asrin fitne fesadliklari ve 21. asrin cagin manevi,ruhani duygusal hastaliklarina tabir edilir Allahu alem..
rüyada dünyanin sular altinda kaldigini görmek
"denizin üstünde de Hz Isa oluyor elinde de asası olur. "
ayni zaman da Sizin bir kurtarici beklediginize isarettir..
Gelecekte kendini kurtaracak olağanustu güçlere sahip bir kişinin her an çıkagelecek düşünce ve beklentisi kişiyi sorumluluğunda ve bilgisi dahilinde olan her fiilden engeller ,
bunun sonucu olarak kişi kendisinde potansiyel olarak mevcut güç ve kuvvelerin farkına dahi varamadan yaşamakta olduğu alemden çekip gider.

Hira Kardesim Sen Öyle bir hale dön ki, Rabbinden hoşnut, Rabbin de senden hoşnut olsun!! Allah cc. da ki yerini bilmek istersen O cc.-in Sendeki yerine bak!!!
Acı da gelse, tatlı da gelse, O'nun her hükmüne râzı ol!!
Allah-u Teâlâ izin ve hukm etmedikce başka hic kimse bizi kurtaramaz!!Size düşen kendinizi düzeltmektir ve nefsinizi ıslah etmek,âhir fitne zamaninda imaninizi korumaktir!!
gerisi Allah-in Rahmet ve takdirine kalmistir..
Hayirli gunler..

Eliz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hz. İsa'yı görmek

Öncelikle merhabalar, rüyamda bulutlu bir hava vardı ve bir göle düşüyordum önce yüzmeye başlıyordum ama daha sonra bir tepe görüyordum. Tepenin üzeride oldukça uzun boylu ve simsiyah bir şekilde Hz. İsa yı ve onun gibi iri olan birilerini görüyordum. Karşılarında o tepe büyüklüğünde yılan gibi bir yaratık kollarını kavuşturmuş onlara bakıyordu onlardan birini cezalandıracakmış ama Hz. İsa'yı bağışlıyor ve onu göle düşürüyor Hz. İsa benim yanıma gelip hadi çıkalım burdan diyordu ve benim elimden tutup beni karaya doğru yüzmeme yardım ediyordu sizce bu nasıl yorumlanabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhabalar, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Hazreti İsa Peygamberi görmek;
sizin büyük arzuları ve hedefleri gerçekleştirileceğinin müjdesini verir.
Bu rüya sizin zorluk, sıkıntı ile mücadelenizde size güç verileceği, umulmadık bir yerden, beklenmeyen birinden destek geleceği işaretidir.

"Hz. İsa benim yanıma gelip hadi çıkalım burdan diyordu ve benim elimden tutup beni karaya doğru yüzmeme yardım ediyordu "
içine düştüğünüz melankolik girdabınİçinde bulunduğunuz durumdan sıkıntılar ve darliktan Allah'ın izni ile çıkacağına yorumlanır..
Siz kendinizi düzeltin. Siz doğru yolda olursanız, yoldan sapan kimse size zarar veremez..

rüyada hz. isa'yi gören kimseler,büyük bir sıkıntı çelişki ve kararsizlik bir ruh halindeler..Allah cc. Yar ve Yardimcilari olsun...

Rüyaniz hayrolsun gelecek hayra sakınacağımız şerre bizim için hayra düşmanlarımız için şerre delalet olsun bütün hamdler Alemlerin Rabbi için olsun
Allah’ın kulu ve Peygamberi Hazret-i İsa’yı rüyada görmek hayırlı ve mübarek bir insan olmaya delâlet eder.
ayni zamanda buyuk bir ihanette de uğıriyabileceginiz şeklinde yorumlanir..Allahu Alem..

Maalesef kişi veya toplum kendilerini yani nefislerindekini kur-an’dakilerle değiştirmedikleri sürece Allah da onların durumunu değiştirmeyeceğini buyuruyor..

Bir zaman şeytan, Hz. İsa (as)'a itiraz edip demiş ki: "Madem ecel ve herşey kader-i ilâhî iledir; sen kendini bu yüksek yerden at, bak nasıl öleceksin." Hz. İsa (as) demiş ki: "Cenâb-ı Hakk kulunu imtihan eder der ki: 'Sen böyle yapsan sana böyle yaparım, göreyim seni yapabilir misin?' diye tecrübe eder.

Fakat kulun hakkı yok ve haddi değil ki, Cenâb-ı Hakk'ı tecrübe etsin ve desin: 'Ben böyle işlesem Sen böyle işler misin? ' diye denercesine Cenâb-ı Hakk'ın rubûbiyetine karşı imtihan tarzı, edepsizliktir, kulluğa aykırıdır."selametle

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Hz.İsa'yı görmek

Semlamun aleyküm
Ruyamda hz.Isa'yi gördüm ruyada kilise gibi bir yerdeyidim. Hz.isa resim ciziyordu ve bir ses illuminatiden bahsediyordu. hz.Isa arkası bana donuk kocaman bi tabloda resim ciziyordu. Omuzun altinda kahve tonunda saclarini hatirliyorum. Ve o gece uyumadan once Allaha beni bırakma allah'ım ne olur diye yalvardığımi biliyorum. Litfen yorumlar misiniz? Selametle, teşekkürker.

cans06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada HZ.İSA Peygamberi görmek?

Merhaba,
Bu gece rüyamda kuru ve kurak çöl gibi bir toprakta namaz kılıyordum ancak sureleri unutmuş olduğumu farkettim ve namaz kılarken sürekli sureleri hatırlamaya çalışıyordum ve en sonun sureleri unuttuğum halde namaza devam ettim.Ardından o kurak yerde araçla yolculuk ederken sureler aklıma geldi ve yol kenarında durup namaz kıldım.

Selam verip namazı bitirdikten sonra Muhteşem yuzyil dizisinden aklımda kalan Şehzade mustafa yanıma gelip yakınlarda HZ.İsa nın mezarı olduğunu mezarı açmam için ona yardım etmem gerektiğini söyledi.

Geldiğimiz yer bir mezardan ziyade dar bir yol kenarıydı yolda ve kayalıkta 2 işaret vardı.Yolda olan işareti gösterip;bu Hz.İsayı gömen havarilerin işareti kayalıkta ki ise Tanrı'nın işareti dedi ve mezarı açtık.

Mezar bir yere doğuru açılan geniş bir kapı gibi açıldı.İçinde poşetlere bir dana şeklinde konulmuş temiz derisiz yağsız saf et şeklinde sığır eti ve bilimum hayvan şeklinde konulmuş etler vardı.

Hz.İsa gördüğümüzde şaşkındım ve bize dönerek bu mezarı kapatmamızı ve burayı kimseye söylememiz gerektiğini söyledi ve mezardan çıkmadı.

Şehzade mustafa Sığır etinden bir parça koparmak ve yanına almak istedi anca HZ.İsa onları yanında götürmesi gerektiğini söyledi ve uyandım.

Açıkcası rüyanın etkisinde kaldım biraz ancak boş bir rüya mı yoksa anlamlı bir rüyamı olduğuna karar veremedim.Bilen dostlarım cevaplarlarsa çok makbul olur.
Teşekkürler.

Üst Alt