• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz. Havvayı Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Rüyada Hz.Havva'yı görmek neye işaret eder?
Bir kimsenin rüyada Hazret-i Havva'yı görmesi, ürünlerde ve çocuklarda berekete delalet eder. Bazen de Âdem ve Havva (a.s.)'ı görmek, aileden, çocuklardan gelecek zorluk ve sıkıntıya, tevbenin kabulüne, kaçırdığı şeyden dolayı pişman olmaya alamettir. Ruyanın diğer unsurlarına göre tabir de farklılık gösterir.

Evli bir kadının rüyada Hazret-i Havva'yı görmesi, kurulan bir dostluğun hayırsız olmasına. Bazen de rüyada Hz. Havva'yı gören kadının şiddete uğraması ve sıkıntıya düşeceğine işaretle tabir olunur. Rüyada Hazret-i Havva'yı güzel bir surette görmek, anneye delalet eder. Çünkü Hazret-i Havva Müslümanların anasıdır.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Rüyada hz Havvayı görmek tabiri
Rüyada Hazret-i Havva'yı görmek berekete, çok çocuk sahibi olmaya, meslek sahibi olmaya, dünyanın sevinç ve üzüntülerine, Güzel bir surette görünen Hz. Havva, kişinin kendi annesine, Onu görmek üzüntüden kurtulmaya, eşini uyarak iş yapıyorsa bundan pişman olma ihtimaline; Bir kadının rüyada Hz. Havva annemizi görmesi ana olmasına, kosacından ayrı ise bir araya gelmeye, eş ve çocuklardan dolayı üzüntüye düşmeye, dünyalıkla sevinmeye işaretle tabir olunur.
 
Üst Alt