• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hırsız görmek tabiri

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada hırsız görmek ve yakalamak kovalamak rüyada hırsız görmek islami, rüyada evin soyulması, rüyada eve hırsız girmesi
Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine,

kişinin rüyasında kendisinin hırsızlık maksadıyla bir eve girdiğini veya bir yerden bir şey çaldığını görmesi; o kimsenin çevresinde bulunan kimselerden birinin başına bir felaket veya musibet gelerek üzüleceğine ve acı çekeceğine işaret eder.

Rüyanızda evinize bir hırsız girdiğini ve eşyanızdan bir kısmını çalıp götürdüğünü görmeniz; eviniz halkından birinin vefat edeceğine,

rüyanızda bir eve hırsız girdiğini ve fakat bir şey çalıp götürmediğini görmeniz; o bölgede birisinin ölüm derecesinde hasta olacağına ve sonra da şifa bulup iyileşeceğine işaret eder.

Rüyanızda hırsızların size saldırarak bir çok eşyalarınızı aldıklarını görmeniz; sevdiğiniz bir insanın başına bir felaket geleceğine ve dolayısıyla üzüleceğinize, rüyanızda evinize gelen hırsızların bir şey alıp götürmeden evden kaçtıklarını görmeniz; başınıza gelecek olan bir felaketin önleneceğine yorumlanır.

Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada hırsızlık görülmesi dört şeyle tabir olunur.

Bunlar da: Hastalık, hapis, sefalet, yalancılık. Kişinin rüyasında bir hırsızın bir şeyi çalıp götürdüğünü görmesi; o kimsenin haram bir mala sahip olduğuna işaret şeklinde tabir olunur.

Bir kimsenin rüyasında hırsızlarla birlikte bir yerden bir mal çaldıklarını görmesi; o kimsenin görevine son verileceğine,

kişinin rüyasında bir hırsızı bir şey çalarken yakalayıp karakola götürdüğünü görmesi; o kimsenin yaptığı bir işten dolayı pişman olduğuna,

kişinin rüyasında bir hırsızın evine girerek en kıymetli şeyini çaldığını görmesi-o kimsenin çocuklarının birisinin hasta olacağına,

kişinin rüyasında çocuklarından birisinin hırsız olarak karakola çağırıldığını veya tutuklanarak hapishaneye götürüldüğünü görmesi; o kimsenin eğer bir hastası varsa, öleceğine veya bir taraftan bir zarara uğrayacağına yorumlanır.

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..dün gece rüyamda evimize 4 kadın hırsız girermiş.. 2 si yabancı kadın biri uzaktan akraba diğeri ise halam..yabancı kadınla kavga edermişiz ..uyandım ve tekrar uyuduğumda bu kez tanımadığım bir aile evime hırsız olarak giremiş yine bunlarlada kavga edermişim..yorumlarınız için şimdiden tşkler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın selamı rahmeti ve bereketi sizin üzerinize de olsun
Hayirdir insallah...
icinde bulundugumuz ruhsal durum,stressli,gergin sucluluk, yetersizlik duygularinbu tip ruyalar gormeniz cokca Dogaldir..
Düğümlere üfüren-kadınların şerrinden Allah'a sığınırım...kadinlar Fitne ve imtihan vesilesidir..

kadınların şerrinden Allah'a sığınmanın sebebi, bir şey çok değerli ise onun verebileceği zarar da çok demektir.
Bu esasen kadının önemini ve değerini gösteren bir duadır.
Nasıl ki elmas gibi bir madenin vereceği fayda ile zarar bir değildir. Bu açıdan "Elmasın bozulmasına çok dikkat etmek gerekir." demek, onun kötü olduğunu değil çok önemli olduğunu gösterir.
Bu açıdan Peygamber Efendimiz (asv) kadınların önemine dikkat çekmiş ve "bu kadar önemli bir varlık bozulursa çok tehlikeli olur" diyerek ikaz etmiştir.
iman hırsızlarının tuzaklarına düşmemek için, çok uyanık
olmaniz gerektigine delaletir..

Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine,Bazen de kendi nefsi ile imtihan edilecegine tabir edilir..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah cümlenizden razı olsun..YÜCE RABBİM tüm müslüman kardeşlerimin üstünden rahmetini ve bereketini esirgemesin..

yukido

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hırsız Görmek

Merhaba,

Bir turizm firmasında çalışmaktayım. Rüyammda 2 aydır çalıştığım ofisimi ve iş yerimi gördüm. Ama korkuyla uyandım. Gece 3-3buçuk gibi rüyanın etkisiyle uyandım.

bugün ofise yeni başlayacak olan iş arkadaşım ağlıyordu, (neden ağladığını bilmiyorum) ama yüzü ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Onu rahatlatmak için çok yakın bir arkadaşım ve diğer bir iş arkadaşımı organize edip ofisten çıkmalarını söyledim tam bu sırada kapıdan çıktıkları sırada iki tane adam kapının önonde bekliyorlardı ( adamların tipleri çok rahatsız ediciydi, fıldır fıldır gözler ellleri ayakları oynuyordu. Siz kimsiniz dedememe kalmadan ikisideiçeri girdi. Ve hemen her şeyi karıştırmaya başladılar, patronumda masasında oturuyot işine devam ediyor ve umursamıyordu hırsızları adamlardan biri bir kolinin içinden anahtar buldu araba anahtarı sanarak sevindi (aslında bir araba anahtarıydı ama patronumuzun bir arabası yok) Ben telaşla patronu uyarmaya çalıştım: Patron boşver alsın bizim zaten arabamız yok diyerek yine umursamadı. Bense onları bir şekilde kovmaya çalışıyordum. Derken hırsızlardan biri demir bir kapısı olan normalde ofisimizde olmayan bir balkona kapandı. Kapıyı kapatan patronumuzun eşi idi. Uzak dur sakın yaklaşma dememe rağmen patronun eşi daha da yaklaşıyordu hırsıza ( Patronun eşi oldukça güzel bir bayandır bu arada) patronun eşi beni dinlemedi aksine yalvarır gözlerle bana bakarak hayır dedi hırsızın ona dokunmasından hoşlanıyordu. Çünkü eşinin ona ilgi göstermediğini söylüyordu. Ben daha fazla dayanamadım e telefonumu açarak polisi armaya karar verdim. Polise hırsızlık olayını söyledim ve polis bana oradan bir kaç ihbar daha aldık en kısa sürede orada olacağız dedi. 2. katta olmasına rağmen ofisimiz 11 numara diye tarif ettim sanki rüyamda orası 11 numaraydı çünkü. Derken telefonumun şarzının bitmek üzere olduğunu gördüm. Mutfak gibi bir yerde telaşla durumu çözmeye çalışırken patronun hiç görmediğim daha önceki ablası çıka geldi. Ve isyan ediyordu kardeşinin eşine. Ve derken Patron yanıma geldi gördünüz mü dedim üzülerek. Evet dedi. Bundan sonra o burada yaşamıyor. Patron eşini kovmuştu. ( Patronun evi ofisle aynı katta. ) Ve ben korkuyla ve üzüntüyle uyandım. Eğer bu rüyanın bir anlamı varsa yorumlarsanız çok minnettar kalırım. Çünkü bütün gün çok etkilendim :( Teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim Hayirdir insallah.
özel ve is hayattinizi ayri tutun..Haddinizi, ve nerde ne zaman duracaginizi bilmezseniz basiniza gereksiz belalar acmak seklindede ruyaniz yorumlanir..
özellikle Patronunuzun eşinden, dedikodu ve dedikoducu insanlardan uzak durun ki basiniz rahat etsin...
İşinizle ilgili bazı değişiklikler söz konusu. Eskiden yaşadığınız olayların yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Polis, güvenlikle ilgili problemleri temsil eder.

rüyada hırsız görmek :Taniniyorsa o hirsiz malini caldigi kimseden faydalanacagi bir ilim meslek ya da bir soz ogrenir.
tanimiyorsaniz gecici bir SIKINTIDAN sonra ferahlik...
Hayirli geceler..

yukido

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim.. Patronun eşiyle hiç alakamız yok anlayamadım zaten neden rüyada ve o şekilde bir durum gördüğümü. Ama haklısınız sanırım değişimler ve yanlış insanlar ve olaylar göstergeleri bunlar.. Ama geçici olmasını ve ferahlığı görmeyi umarım.. Allahım güzelliklerle karşılaştırsın hepimizi.. Allah Razı Olsun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim...
İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen konularda da bazı karışıklıklar ,değişimler ve yanlış insanlar ve Olaylar karşısında gösterdiğimiz tepkiler ..
Yaşamımızı ,başarimizi ;etkilere gösterdiğimiz tepkiler belirler..
her başarılı veya morali bozuk, sinirli, asabi erkegin ardında bi kadın (eşi )vardır..o yuzden olay ve kisilerin davranislarini kisisel ALMAYIN...
Ruya ve yorumdan nasibinizce hisselenirsiniz ins. Hayirli geceler...

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsızlık görmek

Selamun aleyküm, hayırlı günler
Rüyamda hırsızlar tarafından kumaş çantam çalınıyordu. Sonra bir apartmana geliyorum. Eve gireceğim hırsızlar(bayanlardı) da aynı apartmanda kalıyorlarmış. Çantamı evin kapısına asmışlar. Ama sanki çanta değişmiş biraz küçülmüş gibi. Ben hırsızlarla konuşmaktan eve bir türlü giremiyorum. Konuşma dediğim de güzel bir konuşma değil. Bu ara çok değişik rüyalar görüyorum. Hayırdır inşaAllah. Yorumunuz için teşekkürler:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
rüyaniz Karışık ve boyle Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
Bunların başında herşeyden kolay etkilenen birisi olmanız gelebilir hareketli bir yaşam stiliniz ,hayal ve yapmak istedikleriniz oldugu kadar olabilir. kararsızlık ,çelişki,korku
içinde olmanizdan da kaynaklanabilir Allahu Alem...

İnsan hayat yolculugunda ;yola koyularak, herkes kendisini daha önce düşünemediği ortamlarda ve kişiler arasında bulabilir...
Hersey imtihan insanlar hep birbiri ile imtihan edilir!!

Rüyada hırsız görmek;gerçek yaşamınızda bir takım düşmanlarınız, rakipleriniz yada sizi çekemeyenler, kıskananlar var, dikkatli olmalısınız demektir.
Hırsız kovalamak,yakaladığını görmek düşmanlarınıza galip geleceksiniz demektir...Bu gunlerde Siz yinede Tedbir ve Temkini elden birakmayin

bu hirsizlar yani düşmanlarınız yüzsüz pişkin edepsiz. Laf ebelikleriyle işin içinden çıkmaya çalısan kimseler onlar ile ugrasmaya degmez..
Siz kendi isinize bakin.. bela, kavga ve boyle insanlardan uzak durun!!yoksa ne olur biliyormusunuz ? sadece sinirlerinizi bozarsiniz..
kendinizi OLUMLU değiştirmek icin kendinize vakit AYIRIN..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Ayci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Selamunaleyküm. Rüyamda ben uyuyordum iki el üzerimde geziniyordu saçlarımda kollarımda falan. Gözümü açamadım ve kımıldayamadım. Dualar okumaya basladım fatiha yı okudum. Sonunda gözlerimi açtım ortada kimse yoktu. Aynaya baktım yüzüm baska birinin yüzüydü. Bi erkek yüzüydü yani. Çok korktum yine dualar ettim en sonunda kendi yüzüm geldi. Sonra salona geçtim abimle annem yanımdaydı salonun kapılarıda kapalıydı. Kapılardada bugulu cam var bizim. Eve biri girdi ama tam göremedik tabi sonra camdan bi kapının kapandığını gördük ordan anladıkhırsız olduğunu. Abim hemen salonun kapısını açtı hırsızın peşinden gitti, bende vazo gibi bişey alıp gittim peşinden. Hırsızı yakaladı, vazoyu kafasına atıcaktım ki yüzünü gördüm. Hırsız eski bir arkadaşımdı ve üstünde mor bir tişört vardı. O kısım orada bitti. Odamda iki sıra yanyana duruyodu birinde bi kız birinde ben oturup ders çalışıyordum . Ben erkekmişim ama bu kısımda normalde bir bayanım . O kızda sevgilimmiş ama ben onunla pek ilglenmiyomuşum sonunda kız bana küsmüş birtürlü gönlünü alamıyormuşum. Ağlamaya başlıyorum ben seni seviyorum diye çok duygulanıp beni affediyormuş. Bu kısımda bu kadar. Sonra yolda yürüyorum 3 kişi görüyorum onlar beni görmüyor geçip gidiyoruz öyle sonra tekrar karşılaşıyoruz bu sefer görüyoruz birbirimizi ikisi gidiyor bir tanesiyle konusuyoruz. Nasılsın iyi misin diye. Sonra öğretmenimi gördüm güya başka bi yere gidiyomuşum hocam bana orası karnını doyuruyor mu diye soruyor. daha birsürü şey var ama kopuk kopuk şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Rüyada eve hırsız girmesi, rüyada hırsız görmek, rüyada hırsızın çamaşır çalması rüya tabiri.
Merhaba hayırlı sabahlar.Rüyamda balkona çıkıyorum ve asılı olan çamaşırlarımin bir kısmının olmadıgını fark ediyorum ve kapalı olan balkonun penceresinin açık olduğunu görüyorum ve eve hırsız girmiş diye bağırmaya ve korkmaya başlıyorum.Gerçekte kainvalidemler benim üst katımda oturuyorlar ama rüyamda tam tersi ben üst kattayim ve aşağıya kayınpederime sesleniyorum, baba yetiş hırsız var diye ama beni duymuyor, o arada kaynananım sesini duyuyorum birşey olmaz geçen hafta da hırsız benim çamaşırlarımı çalmıştı diyor. Balkonun penceresini kapatıyorum ve balkon kapısını kilitleyip içeriye giriyorum, karşımda bir kadın tanımıyorum temizlikciymiş camı silmiş, perdeleri sökmüş yıkamam için. Bende hemen eşimi arıyorum çabuk eve gel hırsız balkondan senin kıyafetlerini çalmış, gecen haftada kardeşinkileri çalmış diye. Eşimde bana korkma hemen geliyorum diyor. Ben yine balkona bakmaya gidiyorum, karşımda hırsız diğer çamaşırları almaya gelmiş beni görünce önce kaçmaya çalışıyor sonra eve girmeye çalışıyor ve balkon kapısını zorluyor ama açamıyor. O sırada korkudan uyanıp ilk işim balkona bakmak oldu.:) Biraz uzun oldu ama herşeyi yazmak istedim.Birsey daha eklemek istiyorum, uyandığımda eşim evde yoktu kardeşiyle birlikte sorun yaşamışlar eve gec geldiler, acaba ona mı yorumlasam bilemedim.Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayırlı sabahlar.Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Hırsız Görmek;
bazı sıkıntılı durumlarla (korku, endişe,gibi )karşılaşacağınıza delalet eder...

Bazende Rüyada hırsız görmek;
gerçek yaşamınızda bir takım düşmanlarınız, rakipleriniz yada sizi çekemeyenler, kıskananlar var, dikkatli olmalısınız demektir.
Unutulmamalıdır ki rüya tabirleri ne olursa olsun, yaşanan sıkıntıların bize hayır getirmesi umulmalıdır..
her şerde bile bir hayır vardır..

Olaylar aslında hep İlahi irade ile cereyan eder, Rabbani hikmetlerle vuku bulur. Basireti bağlı olmayanlar bu hikmetlere bakar, ibret alır her şerde bile bir hayır vardır diyebilenlerdir..

"balkona bakmak oldu"
olaylara bakarken geniş bir pencereden bakmalı..Eşiniz sizin rakibiniz değil dostunuz olmalı. Evlilik 'ben'den 'biz'e atılan
bir kutsal beraberliktir..Siz sevginize, ..Eşinize başkaları yüzünden zarar vermeyin. Eşinizin ailesine karişmayin..selametle
..

magenta

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Merhaba, ruyada hirsizin bizim eve girdiğini, birseyler çalmaya calisdigin gordum, hemen o hirsizi yakaldim biraz da dovdum. Hırsızın yaninda kucuk bir kiz da vardi ona hic bir sey yapmadim, ona gunahsiz oldugunu soyledim. Kiz o hirsizin kiz kardesiymis. Hirsiza neden hirsizlik yaptigini sordum. Kardesim cok hasta, doktor paramiz yok, o yuzden dedi. Bende cok uzuldum ve agladim. Sonra ona nasil yardim edebilirim diye dusunmeye basladim. Hirsiz bana dedi ki, kizin diger kardesi yanarak olmus ve bu kiz icin de biraz sicaklik lazimmis ama onun annesi diger cocugunun olumunden sonra hic bir yeri isitmiyormus. Kizin bizde kalabilecegini soyledim. Sonra ardindan bana annem dedi ki, peygamberimiz hac ziyaretinden dondukden sonra bizide ziyaret icin gelicekmis. Buna sevindim ve o bu meseleye bir care bulabilir diye dusundum. Ruyami yorumlarsaniz cok mitlu olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayırlı sabahlar.Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Hırsız Görmek;
bazı sıkıntılı durumlarla (korku, endişe,gibi )karşılaşacağınıza delalet eder...

Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi;
o kimsenin manevî ,duygusal bir acı çekeceğine, delalet eder..

Alışkanlıklarınıza ,kimler ile dolaştiğiniza dikkat edin!!
Kurunun yanında yaşta (yaş da) yanar...
Yanlış bir davranıştan dolayı cezalandırılan, suçlu kişilerin yanında bulunan suçsuzlar da suçlular gibi cezalandırılır ve zarar görür...

Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada hırsızlık görülmesi dört şeyle tabir olunur.
Bunlar da: Hastalık, hapis, sefalet, yalancılık...

Şairin dediği gibi yolun yarısını geçenlerdenim.
Tanışıp kaynaştığımız, tanıştırıldığımız, kardeş saydığımız ne çok insan girdi hayatımıza.
Bazılarından uzak durmanın daha yararlı olduğunu kimi zaman malesef üzülerek anladık...
Duygu sömürüsü yapanlardan uzak durun..

Duygu sömürüsü insanların hassas olduğu konularda duygulara hitap eden davranışlarla onları etkilemek,kendini acındırarak bişeyler elde etmek,birinin acıma, şefkat, merhamet duygularına hitap ederek, kendisini acındırmak ve istediğini yaptırmak ,genelde insanların zor durumda başvurdukları son çare...eskilerin tabiriyle merhamet istismarı....

Bunlar sizi maddi, manevi,bedensel, zihinsel yönden kullanmaya çalışan tiplerdir.
Sadece “Almak” fiilini severler. Sizden sürekli kendisi için bir şeyler yapmanızı isterler.
Ağlayıp sızlayarak, duygu sömürüsü yapmayı çok iyi becerirler. Konuşmaları hep çıkar içindir..
tedbir ve temkin ya Hu...

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Rüyada hırsız görmek.
Selamun aleykum gönül sızım.
Rüyamda bizim evin oradaydım ama evimiz yoktu. Onun yerinde bir arazi vardı. Arazi genişti, içinde bir köşesinde bozuk paralar vardı. Ve küçük esmer bir çocuk o paraların bir kısmını çaldı. Hırsız kaçacaktı ama ben yakaladım. Hırsızın elinden paraları almaya çalıştım ama vermemekte diretiyordu. Bende zorlayarak çocuğun elinden aldım, eski yerine koydum. Rüyamı Allah rızası çin yorumlarmısınız.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Gönül Dostum,Rüyanız hayr Olsun.
“Hırsız boş eve girmez!
Peygamber Efendimizin (aleyhisselam) sohbetlerini; başka dinden olanlar, müşrik ve hatta dinsizler de gelip dinlerlerdi. Bazen soru sorup, iki cihan serverinden cevap alırlardı. Yine böyle bir sohbette, eshab-ı kiramdan birisi, izin isteyip; kendisine devamlı şekilde arız olan vesveseden şikayet ederek bunun sebebini ve bu halden nasıl kurtulabileceğini sordu.
Sohbette bulunan bir Yahudi; “Bu sualin cevabını ben verebilir miyim?” dedi. Herkes merak içinde Yahudiye döndü. Yahudi; “Bizim dinimizde hiç vesvese yoktur! Gel, bizim dinimize gir ve bu dertten kurtul!” dedi.
Peygamberimiz (aleyhisselam) tebessüm buyurarak, Hz. Ali’ye seslendi ve; “Ya Ali, kalk ve bu suali sen cevapla” buyurdu.
Hz. Ali (r.a.) ayağa kalkarak şöyle dedi: “Hırsız boş eve girmez! (Yani, bu Yahudi henüz imanla şereflenmedi ki, şeytan onunla uğraşsın ve ona vesvese versin!..)

Rüyada hırsız görmek;
rüyayı gören kişinin hayatında belli başlı sıkıntılar ,vesvese,evham, nefsi ile mücadele etmesi anlamına gelir ve bu sıkıntıların niteliği de önem arz eder.
UnutuImamaIıdır ki rüya tabirIeri ne oIursa oIsun, yaşanan sıkıntıIarın bize hayır getirmesi umuImaIıdır.
Rüyada hırsız görmek kurnazIıkIarıyIa sizi kandıracak biri şekIinde de tabir ediImektedir. Rüyada hırsız görmek, nefsinize yenik düşerek günahIar işIeyebileceğinizin de habercisi oIabiImektedir
Nefsinize fırsat verme! Sizi,Çalmasın,sonra kendinizi zor kurtarırsınız...........
selametle..

demiray

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Dün gece rüyamda eşimle evde oturuyoruz, zil çalıyor camdan bakıyorum aşağıda kimse yok, sonra kapı deliğinden bakıyorum zifiri karanlık hiç bir şey gözükmüyor. Rüyamda gelenin hırsız olduğunu ve bize zarar vereceğini düşünüyorum. Eşime hırsız var polisi ara diyeceğim ama diyemiyorum, dilim tutuluyor. Sonra korku içinde uyanıyorum. Bana rüyamı tabir edebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Gönül Dostum,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada hırsız görmek;
rüyayı gören kişinin hayatında belli başlı sıkıntılar ,vesvese,evham, nefsi ile mücadele etmesi anlamına gelir ve bu sıkıntıların niteliği de önem arz eder.
UnutuImamaIıdır ki rüya tabirIeri ne oIursa oIsun, yaşanan sıkıntıIarın bize hayır getirmesi umulmaIıdır.

Rüyada hırsız görmek;
kurnazIıkIarıyIa sizi kandıracak biri şeklinde de tabir ediImekte, gerçek yaşamınızda bir takım düşmanlarınız, rakipleriniz ya da sizi çekemeyenler, kıskananlar ve korkularınız var, dikkatli olmalısınız korkularınıza esir olmayın..! Korkularınızın, sizi esir almasına izin vermeyin. İstediklerinize, hayallerinize odaklanın, korkularınıza değil.
Allahu Tealadan her şeyin hayırlısını dileyin..

Bu açıklamaya göre siz içinde bulunduğunuz durumu kendiniz değerlendirip, size bu rüyayı görmenize sebep olan etkeni tespit edip ona göre davranmalısınız...

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir,idrak ver..selametle..

A

Ayto42

Kayıtsız
Misafir
Rüyada hırsız görmek

Selam, ben ruyada eve giriyorum ve evde hirsiz gormedigim halde hirsiz oldugunu bagirmak istiyorum, bagiramiyorum hanimim arkamda oldugu halde hirsiz var diyemiyorum, kapiyi tekmeliyip ses cikartmaya calisiyorum, el kol hareketiyle hanimimi ve cocuklari cagiriyorum ama birseyin calindigini goremiyorum, sadece yukardaki katta birinin oldugunu duyuyorum acaba yorumlarmisiniz mumkunse, selamlar.

Üst Alt