• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada havai fişek görmek

Z

zülfiye

Kayıtsız
Misafir
merhabalar ablam ben rüyamda yine çok karışık şeyler gördüm biri var rüyamda ben onu kardeşim gibi görüyorum ama gerçek hayatta tanımıyorum onu rüyamda kardeşim gibi görüyorum ama o beni çok seviyo ona olmıcanı anlatmak için yürüyorum onunla yürürken gökyüzünde havai fişekler patlıyor rengarenk birinin dogumgünüymüş onun için iyiki dogdun sesleri geliyor durup izliyoruz sonra yürümeye devam ediyoruz gül agaçları çıkıyor karşımıza güller pembe ilk agaçtan 4 5 gül koparıyor aynı anda bana veriyor fakat agaçtaki pembe güller bana gelince sarıya dönüşüyor biraz daha ilerliyoruz bi gül daha veriyor oda sarıya dönüşüyor sonra beni sevdigini söylüyor falan ama ben ona başkasını sevdigimi söylüyorum sonra ben eve geldigimde bir anda yanımda sözlüm oluyor eve giriyoruz evde bi yemek sofrası var herkes yemek yiyor ben yemiyorum ama sözlüm yiyor sonrasını hatırlamıyorum ablam bunlar ne demek zülfiye 19 sözlü

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim..
gercekten kafaniz, yureginiz cok karisik gibime geliyor...
Hayirdir insallah..
rüyada havai fişek görmek:
Çok önemli haber!!müjdeli bir habere yorumlanir.
Bir fisengin patladigini ve sesinin duyuldugunu görmek, yakinda bir eglenceye çagirilacaginiza ve orada egleneceginize isaretidir.

Rüyalar da Renkler Nasıl Kullanır :
Renkler Görüntüyü Kuvvetlendirir :
Genellikle cisim ve renk birbirini bütünler. Ayrıca durumu ve duyguları yansıtır.
Rüyanın analizinde rengin anlamı durumları ve duyguları anlamanıza yardımcı olur.
Varlıkları meydana getiren asli unsurların uyumuna delalet eder. Birbirine uyumlu renkler yaratılışın amacına uygun hareket etmeye insanlarla hoş geçinmeye;
zıt renkler uyumsuz ve heterojen insan ve görüşlere iyi ile kötüyü birbirine karıştırmaya;
Beyaaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliğine Yeşil renk ahlak ve din güzelliğine Bu iki renk hayır ve müjdeye
Siyah renk kalp katılığı ve yanlış düşünceye yahut mal ve dünyalığa
Kırmızı renk şiddet ve şerre Bayrak ve Kan kırmızısı ise şeref ve başarıyacan guc ve kuvvete
Beyaz renk ferahlik ve mutluluga sari renk hastaliga mavi renk ümide yesil renk dinin kuvvetine kirmizi renk aska ve sevdaya pembe renk genç kizliga ve ümide
mor renk süpheye ....
icinizdeki süphelere SON verin artik....
Hayirli gunler..

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar ablam haklısın çok şüpheciyim galiba o söyledigin güzel haber geldi çoktandır bekledigim bi haberdi ve geldi inanırmısın ben ondan bile şüphe ettim ama rüyamda bi gariplik vardı agçtaki pembe gül koparılık bana verildiginde sarıya dönüşüyordu bu çok garipti özellikle bunun ne anlama geldigini merak ediyorum iyi günler zülfiye 19 sözlü

ablam eve çok şüpheci davranıyorum herşeyde bir kulp arıyorum sizce bu şüphelerim yersizmi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
" pembe gül koparılık bana verildiginde sarıya dönüşüyordu "

aynen kardesim hayattimda sizin kadar şüpheci ,kendine bile inanci, guveni olmiyan tanidigim 2. insansiniz.. 1.cisi halen 36 yasinda olup bekar olan Doktor arkadasim.. hic kimseye kendine bile guvenmez her seyde şüpheci ,o kadarda olumsuz, negatif insan sanki icinde sadece negatif enerji var..
Ona pembe gül versem aninda kurur diye Takilirim..
Kendisine guveni olmiyan bir insana kim guvenir...?
Kardesim siz bu huyunuzu degistirmedikce gercek huzur ve sevgiyi bulamazsiniz..

Depresyonda olan kişiler, kendilerini yalnızca hayatın akışına bırakarak ... 'Kendi
kendine iyileşme' depresyon geçiren hastaların yarısında mümkündür. ...
Depresif duygu durumu (yani üzüntü, karamsarlık, zevk almama), her şeye
şüpheci bakan insanlar mutlu olamaz..

sürekli negatif olan insanlar bu kişiler, iyi olayları bile hemen kötüye yorar, sizin küçük neşelerinize göz koyarlar. onlar gibi olun isterler. griyi severler bunlar. oysa siz güneşli günlerin, kara boğulmuş sevimli damların hastasısınızdır.
hep bir kusur bulurlar. ne kadar çürütürseniz çürütün olumsuz teorilerini, yedeğini çıkarıverirler ceplerinden.

şu yalan dünyada zaten çok fazla siyah yok mu? bir de biz güneşin önüne perdeler çekmesek,
ürkmesek bu kadar ondan? bir gun en sevdikleriniz bile gölge etme!!baska ihsan istemem dedirtebilecek kadar
negatif ve şüphecisiniz...msum..cddvb..

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar anladım ablam allah razı olsun dikkat etmeye çalışıcam

Üst Alt