• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hastane görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hastahane görmek, rüyada görülen diğer gelişmeler ve unsurlarla birlikte yorumlanmalıdır. Hastahane görmek farklı durumlar ifade eden, farklı şekillerde yorumlanır.

Rüyada Hastane görmek İş, yer, mevki değişikliğidir. Bazı durumlarda hastane rüyası iyi olarak yorumlanmaz. Hayırsız durumlara işaret olarak yorumlanır.

Hastahane rüyası gelişen olaylar ve rüyadaki diğer unsurlarla birlikte şu şekillerde yorumlanır;

Rüyada hastaneye girmek günahların affedildiğine veya hastahaneye girenin şehit olmasına,

Hastanede hasta yemeğinden yemek, hastalığa yakalanmaya, rüyayı gören hasta ise iyileşip taburcu olmasına bazı durumlarda ise hastanın vefatına işaretle tabir edilir.

Hastaneyi güzel ve temiz görmek, işlerin yolunda gittiğine, hastaların iyi duruda olduklarını görmek, herkesin iyiligine, hastaları ağır görmek, genel anlamda sıkıntıya işaret eder.

Rüyada akıl hastanesi görmek, fakir için zenginliğe, rahata ve kolaylığa kavuşmaya yorumlanır.

Fakat aynı rüya bazı durumlarda, karışıklığa, malın elden gitmesine veya aileden ayrılmaya işaret eder.

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmın Aleykum

Bana verdiniz bilgiler için teşekkür ederim, elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışıyorum (ya cami ya vedud). Pazar akşamı istihare yaptım uzun zamandan sonra ve bu konu ile alakalı duaları devam ederken. Inşallah Allah hayırlısını nasip eder. Size gördüğüm rüyayı anlatmak isterim.

Rüyamda bir hastane önündeyim ve giriş kapısına vardığımda yere tükürmek zorunda kalıyorum. Tükrük oldukça fazla ve beyazdı. Bu esnada Kapıdan iki hemşire beyaz kıyafetleri ve yeşil yakalarıyla çıkmak üzereyken beni görüyorlar ve ben onlardan durumdan dolayı özür diliyorum, mecburiyetten olduğunu anlatıyorum. Hemşirelerden biri bana sorun olmadığını ve ilgileneceklerini söyleyerek içeri girdi. Bende bu esnada hastaneye girdim ve yatmak için sıra sıra çektim. Daha sonra hastanede bir odada uyandım beyaz bir yatakta yatıyordum, odada benden hariç annem ve erkek kardeşimde yatıyorlardı. Bir süre sonra bir hemşire geldi beyaz kıyafetli ve yine yeşil yakası vardı, ellinde bir ilaçla odaya girdi. Annem ilaçın ilk bize verilmesini istedi, kendisinin ağır hasta olduğunu söyleyerek. Hemşire gülerek herkes kendi kaşığıyla ilaçı alaçak olduğundan farketmez dedi.
Allah yardımlarınızdan dolayı sizlerden razı olsun.
Saygılarla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam
Unutma SEN kendini değiştirmedikçe Allah cc. içinde bulunduğun durumu değiştirmez..
"La havle vela kuvvete illa billah = Her türlü güç ve kuvvet sadece Allah'ın yardımı iledir ve hepsi Allah'a aittir."

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hastane görmek;
Maddi, manevi ve sağlık yönünden iyileşme ,fiziksel ya da ruhi açıdan gelişme kaydedeceğinize delalet eder.

Rüyada tükürmek, tükürme işleminin şekliyle açıklanır ve çok değişik anlamları vardır.
rüyada yere tükürdüğünü görmek;
ağzınızdan çıkan kötü bir söz nedeniyle bazı pişmanlıklar yaşadığınızı, sanki keşke bu sözü söylemeseydim diye düşündüğünüzü simgelerken,
diline hakim olmak konusunda sizi uyarır.
anlayın ki asıl mâhâret kırık bir kalbi tamir etmek değil, kalp kırmadan önce ağza terazi koyup her kelimeyi tartarak seçmek, ağızdan çıkmadan
her kelimeyi,kendi kalbinde duymak, her cümleyi ölçmek, biçmekmiş.
Keşke susabilseydim cümlesi beynimi tırmaladı, benim canımı daha çok acıttı. Uykum kaçtı… Tıpkı neşem gibi.
kırılan kalbin onarılması çok zor, tıpkı öfkelenen insanın susmasının zor olduğu gibi...

Rüyada hemşire görmek;
Büyük bir sorununuzu çözebilmeniz için başkalarının yardımına ihtiyacınız olacak demektir...

Rüyada İlaç Görmek ;
Sebep, şifa, deva,hastalık, Maddi, manevi bir arayış içinde olmak demektir.
Her bir insanın hastalığı da ilaci da farklıdır..Anliyana...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre
hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”
(İsra, 17/84)

rascho34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada hastane görmek

Selamun aleykum. Hocam izninizle ardarda gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum. Hocam ilk rüyamda her yerimden kanlar akıyordu ama ben kanları gormuyordum. Bir hastaneye girdim durumum çok acildi, hastanede koşturmama rağmen ilgili bölümü bulamıyordum. Başımda çok donuyordu artık öleceğim tamam buraya kadar dedim. En son hastanede ilgili bölümü buldum, bana müdahele ettiler uyandım. Hocam ertesi günde ruyamda 2 arkadasimla asansöre bindim onlar altta beklediler ben üste çıktım, asansörü yolla diye alttan seslendiler o sırada asansör kapısı ve orda olmaması gereken bir demir arasında sıkıstim, bacağım 2 yerinden parçalandı kanlar akıyordu. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Gördüğünüz rüyalar psikolojik sorunlarınızın habercisi
La havle vela kuvvete illa billah = Her türlü güç ve kuvvet sadece Allah'ın yardımı iledir ve hepsi Allah'a aittir."

Rüyada hastane görmek;
Maddi, manevi ve sağlık yönünden iyileşme ,fiziksel ya da ruhi açıdan gelişme kaydedeceğinize delalet eder.

Rüyada kan içinde olmak ;
Kan bedenimizin hayat ve güç kaynağıdır. Kendi hayat gücünüzü ve enerjinizi temsil eder.
kan ve kırmızı renk size artık canlanın der. Hayatı yaşamıyorsanız yaşamaya başlama ,ilerleme, hayattinizi devam etme zamanı gelmiş der.

"artık öleceğim tamam buraya kadar dedim "
Hayat öyle bir sürpriz sunuyor ki hiç ummadığınız anda, öylesine şaşırtıyor ki kader bizi, geçiyor tüm acılar, hastalıklar Mutluluk o kadar da imkansız değil emin olun! Hadi silkinin artık..ya Hu...
Negatif düşüncelere karşı alternatif pozitif düşünceler üretin..
Şuan zor bir durumla karşı karşıyayım, daha önce olduğu gibi bunun da üstesinden geleceğim,gelebilirim diye biraz da kendinize hayat ,gayret enerjisi verin...

Rüyada asansör görmek;
Yaşamdaki Maddi manevi iniş ve çıkışların yansımasıdır.
Asansörle yukarı çıkmak yükselmeyi, asansörle inmek düşüşü simgeler. Genel olarak asansörün görülmesi yaşamınızı iyi veya kötü yönleriyle;
bir hareket halinde devam ettiğini, yaşama aktif katıldığınızı gösterir.

Asansöre binmek, başlangıçtır, başlamayı temsil eder, bir şeyi yada işi başarabilmek, tamamlamak için başlamak gerekir..

Rüyada asansörde Ayağım Sıkıştı ;
bazı endişeleriniz var, hayatınızda herşey yolunda gitse de, o tedirgin Ruh haliniz Sizde Anksiyete (Kaygı) bozukluğuna yol açmasına yorumlanir..
Her şeyi kendine dert etmeyi bırak artık ..selametle.

rascho34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam dediğiniz her şey mevcut Vallahi cidden okurken şaşırdım. Ama tabirlerinizle içimi rahatlattiniz güzel ruyalarmis da ben korkmusum oysaki. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Selda1501

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ilk gördüğüm rüya bembeyaz bir hastanedeydim. Beyaz koridordan yürüyordum. Önümde küçücük 2 orumcek onları kovaliyordum. Uyandim. Rüyadan sonra tekrar daldım, bu kez de bir bayan beyaz önlüklü hemşire bir de lacivert renkte bir esmer erkek, siyah kıvırcık saçlı adam gördüm.

E

Elif nur

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda bir hastanedeyim ve hemşireydim bir o da vardı içi karanlık ve sürekli açılıp kapanıyordu o kapı öyle açılıp kapandıça bende Fatiha suresini okuyordum sonra teyzemi hastanede gördüm şöyle diyordu “ben kızımı oraya tek başına göndermem bir kişi ölmüştü orada ” sonra ben o odaya gidiyorum ilk önce orda yatan kişiye yemek yediriyorum ama o arada onun babannesi de yanımızda, babannesi dışarıya çıktıktan sonra yemek bir kaşık kalıyor o arada yaran kişinin gözleri büyüyor ve ağzı kararıyor bir anda boğazımı sıkmaya başlıyor zorla bağırıyorum içeriye görevliler giriyor o arada beni itip hastanenin asensörüne biniyor bende başka bir hemşire ye çabuk asansörleri kitle diyorum sonra önüme gelen bütün insanları o asansörün önüne gitmesi için çağırım yapıyorum en üst kata geldiğimde bir kız gelip beni tekrar asansörün olduğu kısma götürüyor ve uyanıyorum.

Üst Alt