• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada haşlanmış yumurta görmek

Y

Yaman

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum. Ben bi olay için istihareye yatmıştım. Ve rüyamda haşlanmış kabuğu soyulmuş birbirine yapışmış vaziyette yumurtalar gördüm. Leyla yaman trabzon 21

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
ahh kardesim hepimiz Ay gibi bir Gel ve Git melerdeyiz..
Sevsem mi Biraksam mi Keske almasaydim..Yook Yook aldigim iyi oldu vicdanim insanligim huzurlu deyip devamli zor anlarimizda
haal ve davranis ve duygularimizi tartar..biceriz..
bir yanda Nefis bir Yanda iyiligi emr eden ruh ve ikisi arasinda kalmis olan vicdan ve Biz...

Aşk ağlatır dert söyletir GEL-GİT lerdeyim...Ne sana gelebiliyorum Ne senden gidebiliyorum..
ikisi arasinda mekansiz ve kaybolmus bir Alemde donup dolasmaktayim...
Gitmek mi Zor Kalmak mi Hangisi daha Hayirli Goster Bize Allahim...
Hayirdir insallah...
Bir kimsenin rüyada taze pişmiş yumurta görmesi kolaylıkla elde edilen rızka Ayrıca evliliği de işaret eder.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Hakan1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada haşlanmış yumurta görmek tabiri Rüyada içi boş haşlanmış yumurta görmek

Selamün aleyküm rüyamda evimde suda haşlanan 5-6 yumurta gördüm. Yumurtalarda delik vardı. Yumurtaların içi boştu. Yumurtaları cinler o hale getirmiş diye korkuyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Etrafınızda,Yaşamınızda,esrarengiz,açıklamasi olmiyan olay lar mi oluyor..? gaipten sesler sanki birileri nefes alip veriyor gibi sesler mi duyuyorsunuz...
Ruhunuzda bir bedeninizde ağırlık mı hissediyorsunuz...
Rüyada haşlanmış yumurta görmek;iyiye yorumlanır. Bolluk, bereket, zenginlik ve refah içinde bir hayat ve mutluluğun işarettidir..Ayrıca evliliği de işaret eder.

"Yumurtalarda delik vardı. Yumurtaların içi boştu "
İçinizde bir boşluk vardır, derinlerde bir yerde pek görünmeyen ama görünen bir çok şeye olumsuz, ruhsal, sinirsel etki eden...

İşte insan, ‘O’ boşluğu her’an ve her yerde doldurmaya çalışır.. Doldurmazsa o boşluğu, işte asıl o zaman bir boşluğa düşer..
Çırpınırken ve her şeye rağmen var gücünüzle haykırırken; ayaklarınızı basacak bir yer ararsınız…
Kaçmak istersiniz ama nereye? İçinizdeki boşlukta dönüp dolaşırsınız.
Vel hasıl ‘O’ boşluğu doldurmak zorundasınız!! Ya da ‘O’ boşlukta kaybolmak yolundasiniz!!!
Her şeyiniz vardır ama aslinda hiç bir şeyiniz yoktur....
Yaşamak, Yaşantınız ve İçinizdeki;boşlukta ki Yalnızlık,ağır gelmiştir artık..
Kissadan Hisse..selametle..

duaa..

klimpt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada haşlanmış yumurta görmek

iyi günler rüyamda sabah kalktığımda tencereye haşlamak için 3 tane yumurta koyuyorum ve haşlıyorum. Aradan biraz zaman geçince yumurtalar haşlanmış mı diye bakıyorum ve çok haşlanmış ve de parçalanmış olduğunu görüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim selametle inş.

Üst Alt