• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada halay çekmek

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a. ben reyhan 28 yaşında bir bayanım evliyim ama eşimden fiilen ayrılalı iki hafta olacak. ailemin yanındayım.

Rüyam şöyle: :Halay çekiyordum birkaç yeğenimle birlikte; kendi düğünüm içinmiş, gelinlikli falan değilim ama, evli olduğum kişiyle evlenecekmişim rüyamda. Sizce bu ne anlama gelir?

Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun, teşekkür ederim.

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a. ben reyhan 28 yaşında bir bayanım evliyim ama eşimden fiilen ayrılalı iki hafta olacak. ailemin yanındayım.

Rüyam şöyle: :Halay çekiyordum birkaç yeğenimle birlikte; kendi düğünüm içinmiş, gelinlikli falan değilim ama, evli olduğum kişiyle evlenecekmişim rüyamda. Sizce bu ne anlama gelir?

Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun, teşekkür ederim.

Selamün aleyküm gönül sızım abla, siz rüyamı yorumlamayınca msj gelmeyince, yanlış bir şey mi yaptım acaba diye düşündüm. Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız ya da acaba ister istemez eşimle ayrılık söz konusu olduğu için mi böyle rüyalar görüyorum düşüncenizi söyler misiniz? teşekkür ederim şimdiden, hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
est kardesim..ablam yine cagri atti.. Onu geri aramam gerekiyordu.. Sen Haklisin dedi.. simdi de KIZI ona KIZMIS onun ile konusmuyormus..
Ben de Ablama ustune fazla gitme.. Onu yonlendirme..illa bosansin diye de BASKI yapma dedim..
bir muddet Yanliz birak.. bir kendine gelsin..evlilik bosanmak cocuk oyuncagi degil.. oyle KIZGINLIK aninda verilecek kadar basit bir karar da degil diye..Ablam ile muhabbet ettim.. O illa bosansin diye dua ediyor ben ise oyle dua etme dedim.. Rabbim evladin HAKKINDA en hayirlisini versin diye Dua et diye yalvardim...
Bundan kötüsü olur mu deme! beterin beteri var ablacim dedim.. seni daha beteri ile imtihan etmemesi icin Sabir ve Dua ile bekle...
diyerek konusmayi bitirdik...

Aleykum selam..Dualarimda yer alan Reyhan cicegi kardesim..
Rabbim Hakkinizda HAYIRLISINI versin diye inanin hep dua etmekteyim..
Bana burada Mesajci Hanim diye takilirlar...sırıtık.:,
Yani biri bir sey sorsun illa satir aralarinda o kardesimin selametti icin bilgi ve tecrubelerimden illa bir seyler SIKISTIRIRIM....ve muhabbeti, insanlari, severim..sırıtık.:,
Belki Forumda gordunuz Benim de yegenim 18 yasinda hic kimseye sormadan Sevdigine kacmis evlenmisti.. simdi 20 yasinda kocasina kizmis annesine bosanmak icin geri gelmis...
Tabii Evladinin durumuna uzulen ablam ve KIZI Kizdiklari kocasi hakkinda cook agir gercek olmiyan ithamlar konustuklarinda cook KIZDIM..
Allah tan korkun sadece gercekleri konusun.. hatta esler ayrilsada eslerin arasindaki mahrem konularin konusulmasi.. etrafta anlatilmasi cook ayip diye biraz da icerledim..
hatta ablama daha cok KIZDIM.. SUS!SUS!! dedim ya KIZIN kocasina geri donerse ki donecegini biliyorum.. cunku zamane gencligi oturakli ve makul degil..
o zaman damadinin yuzune nasil bakarsin diye onu Sabir ve anlayisli olmaya davet ettim...
Bugunku genclik olgun ve ne istedigini bilmiyor..
Anneye, babaya KIZIYOR..Kocaya kaciyor.. Kocaya KIZIYOR.. anneye kaciyor.. Allah cc. Yar ve yardimcilari olsun..
Kaçmak sorunu çözmez: Sorunla yüzleşmek zorundayiz!!
Biz ise ne yapar sadece ağlariz...oysa ağlamak derinden acıtır insanın içini...
öfke içerisindeysen biraz seni yatıştırır fakat sadece ağlamak hiçbir şeyi çözmez !ardında bıraktığı başağrısı+başdönmesi hissi, yorgunluk ,bitkinlik te cabasi...
o yuzden sadece ağlayip o olumsuz ortamdan kacmiyalim...Sorunla yüzleşebilecek kadar guclu ve ne istedigimizi ins. bilelim...
Herkes Sevgi,ilgi huzur ve uyum arar, çünkü yaşamımızda eksik olan bunlardır.
Zaman zaman hepimiz çalkantılar, kızgınlık, uyumsuzluk ve acı yaşarız. Bu çalkantılar sonucu acı çektiğimizde, mutsuzluk kendimizle sınırlı kalmaz ve çevremizdeki sevdiklerimizi de etkileriz..
ilk once Kişi kendisiyle ve başkalarıyla barış içerisinde yaşamalıdır. Her şeyden önce insan sosyal bir varlıktır; toplum içinde yaşar ve başkalarıyla ilişkilerinde belli bir mesafe ve herkesi yerli yerine koysa zaten sorun kalmazdi...

Neyse Kusura bakma Reyhan kardesim Senin ile dertlesmek geldi icimden.. Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cevirsin..
Rüyada halay çekmek, halay çektiğini görmek : içinde bulunduğunuz toplum içinde uyumlu davranışlar sergileyerek, mutlu bir yaşam süreceğinizi simgeler.
Evlenmek..Allah (c.c.) tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete; borçlanmaya; üzüntü ve kedere;
Selamet ile Hayra Kalin kardesim...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun dualarınız için gönül sızım abla :) mesajınızı görünce rahatladım. İnş hayır olur. Sizin de inşallah yeğeniniz için en hayırlısı ne ise o olur, Allah huzur, mutluluk versin, hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin inşallah cümlemize. Sizlere de Allah selamet versin.

gulemre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tef ve ilahi ile halay çektiğini görmek, rüyada halay çekmek tabiri.
Selamünaleyküm rüyamda bir allah dostu karsisinda onlarca genç kadinlarla tef ve ilahi ile halay cekiyorduk. Sonra el ele tutusanlar ayakları yerden kesilmeye havalanmaya basladilar. Son anda bende tuttum ve ayaklarim yerden kesildi. Bu mutlulukla birden ruyanjn içinden başka bir rüyaya bagirarak uyandim, annem babam yatagima koştular bir tuhaftilar saçma sapan ve gizli gizli hareketlerle beni yataktan cikarip bir seye daldirdilar, su gibi sanki ama islaklik yok, görünmüyor, sanki bogulucakmis gibi uyandim çok korktum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gulemre, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada halay görmek, halay çekildiğini görmek;
toplu yaşam kurallarını ve topluluk içindeki davranışlarınızı simgeler.

Rüyada halay çektiğini görmek;
içinde bulunduğunuz grup içinde uyumlu davranışlar sergileyerek, mutlu bir yaşam süreceğinizi simgeler.

Rüyada halay çeken birilerini görmek;
çevrenizde sizi aralarında görmek isteyen birileri olduğunu işaret eder.

"bir Allah dostu karsisinda onlarca genç kadinlarla tef ve ilahi ile halay cekiyorduk"
Hak ile bâtılın, hakikat ile dalâletin, doğru ile eğrinin Ailelerinizi Evliliğinize karıştırmayın!!yoksa Eşiniz ile problemler (borçlanma, üzüntü ve keder )yaşarsınız..

Gösterdiğiniz ve göstereceğiniz sabır ile , Allah size ailenize ,Evliliğinize ve sevdiklerinize sağlık huzur mutluluk versin amin..selametle..

Üst Alt