• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hakkını helal etmediğin kişiyi görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam,

Dün akşam ne tuhaftır bilmem size daha önceden anlettığım o kişi gördüm evime daha doğrusu iş arkadaşlarımında bulunduğu bir ortama gelmişti bi davetiye getiriyordu onlara bana sende gelirmisin diyordu ve gülüyordu.Normalde evli biri ama evleniyordu hocam davetiye getiriyordu bende bu utanmadan evlilik davetiyesi getiriyor ve bana sende gel diyordu.Biliyorsunuz hocam normalde bu dünyada hakkımı helal etmediğim biri.Nişanlıyım nişanlımı da çok seviyorum Rabbimin izniyle mutluyum en azından karakterli düzgün biri.Ama neden on gördüm anlayamadım bu dünyada hakkımı helal etmiyorum diğer dünya hakkımda helal olsun onla bir daha yüz yüze gelmemek için.Rüyalarıma bile neden girdi anlayamadım ne bilinç altım olabilir ne de düşncelerimde sadece ben ona hak bıraktım rabbime havale ettim.Ne olabilir hocam çok merak ettim .Selametle canım hocam vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bu sadece bilinç altı halen yüreğinin derinliklerinde bir yerde kırılma olmasina yorumlanir..
geçmişin, geleceğini olumsuz etkilemesini istemiyorsaniz!!Geçmiş, geçip gitmiştir, deyip her şeyi ile toprağa gömün ..ve Kendinizi de Affedin artik!!
Affetmek, yapilan zulmu unutmak, silmek değil ..
Sadece geçmişte yapılanların yıkıcı etkisini ortadan kaldırmaya çalışmak ve hayatta, geleceğe umut ve Sevgi ile bakmak!!
hayata kaldığımız yerden başlamak için bağışlayıcı olmak gecmisi Mazi ye gömek zorundayiz!!!

Bunun için de kendimize acı vermeye son verip; kendimizi belki de yeniden keşfetmemiz gerekli.
Affederek…Affetmek kendimize verdiğimiz en büyük ARMAĞAN aslında. Acı öfke kin nefret gibi olumsuz hislerden ÖZGÜRLEŞMEK demek.
Geçmişe değil hep belirttiğimiz gibi ŞİMDİNİN farkına vararak GELECEĞE yatırım yapmak demek...
kendini yiyip bitirmek ya da kişiye bedel ödetmek yerine; var olan enerjimizi kendimizi geliştirmek adına kullanmamızı sağlamak demek…

Peki ya affedemezsek ne olur?
Kendimizi güçsüz ve Mutsuz hissederiz. Ruhumuz o yüklerin baskısı altındayken hayattan hiç zevk alamayız.
Sürekli o negatif duyguların haddini bildirme gurur kıskançlık pişmanlık kendimizi haklı gösterme çabası sevgisizlik affedemeyeceğine inanma
o kişinin mutluluğunu istememe gibi… ağırlığı altında ezilir dururuz.

her ne yaşanmış olursa olsun… ve her şeye inat yine de HAYATA TEBESSÜM SEVGI ve Sevdiğiniz ile SARILMAK lazim..
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Amin

duaa..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Hocam. Çok haklısınız canım hocam.

Affetmek, yapilan zulmu unutmak, silmek değil ..
Ama şuna inanın hocam pişkin biri olmasaydı masum,pişman biri olsaydı çoktan hakkımı helal etmiştim. Yinede ahiretlik hakkım varsa helal olsun, bu dünyada da bunu ilk defa size söylüyorum, ben AFFETTİM sadece kendim için, onun için değil. Ben unutsamda gözyaşlarımı rabbim unutturmaz. Beni bi şekilde ona çok acı hatırlatacağını biliyorum.Hocam cevap yazabilirmisiniz.Size herşey için sonsuz teşekkürler çok şükür dualarınız sayesinde çok çok çok seviyorum nişanlımı. :) :) :)

Üst Alt