• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada güvercin ve muhabbet kuşu görmek

• Konuyu başlatan trtr343463
  • Başlangıç tarihi
T

trtr343463

Kayıtsız
Misafir
rüyada beyaz güvercin görmek, rüyada güvercin görmek yakalamak, rüyada muhabbet kuşu yakalamak, islami rüyada muhabbet kuşu görmek nedir, islami rüya tabirleri rüğyada güvercin muhabbetkuşu görmek
Merhabalar,
İsmim Salih, 25 yaşında ,bekar bir erkeğim.Geçen gün rüyamda küçük bir penceresi olan bir odadaydım.Odada 3-4 tür kuş vardı.Ben bu kuşlardan muhabbet kuşunu çağırıp elime konmasını sağladım ve onu sevdim.Muhabbet kuşunu severken odada bulunan güvercin camdan uçtu gitti. rüya içinde güvercinin kıskandığını , üzüldüğünü ve o yuzden gittiğini düşündüm.Rüyamın anlamı nedir? Teşekkürler.

Rüyada Muhabbet kuşu görmek Tabiri için Buraya Tıklayın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum kardesim Hayirli ve Huzurlu,Mutlu Bereketli Cumalar dilerim efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada geniş ve ferah bir pencere görmek, güven ve huzura, bulunduğu yere huzur veren kadına işaret eder.
ama siz küçük bir penceresi olan bir odada idiniz..disarida isik ne kadar olursa olsun Siz anca pencerenizin büyüklügü kadar istifade edebilirsiniz...

Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi,Manevi,Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...ayni zaman da Muhabbet,Nefistir de.
Ne Guzel muhabbet kuşu elinize konmus..ama gecici mutluluğu ve menfaate aldanmayin derim...
muhabbet kuşu her an ucabilir!

Rüyada görülen güvercin, emin, sadik bir dost ve sevgilidir ibn-i sirin'in (r.a.) güvercin görmek uzaktan gelecek bir habere isaret eder dedigi rivayet edilmistir.
bazi tabirciler, rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (c. c.) yerine getirir, dediler. evinde güvercin oldugunu gören kimse bekarsa kendi karakterine uygun sevimli ve güzel bir kizla evlenir...Garib kuşun evini Allah cc. yapar!derler...de evlenmesine...ama O odanizdan ucup gitmis...neden mi?onu da Siz biliyorsunuzdur!

Salih kardesim..Nefsin bir cok oyunu vardir..bunlardan biriside Tatli dil ve vaadler ile insani kandirmasidir!
O güvercin,Sizi seven Hayirli bir es ve Sizin ruhunuz insanliginiz...
muhabbet kuşu ise nefsiniz...idealleriniz...idealleriniz icin insanliginizdan vaz gecmeyin...
Secim Sizin..Rabbim Hakkinizda Hayirli olani versin.
Nefis hic doymaz..hep Ya daha iyisi,guzelli,Zengini,Tahsillisi cikarsa diye Elinizdekini de Dikkat edin Kaybetmeyin..
Gecti Borun Pazari olmasin!!
Ya Rabbi! Göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir zaman bile bizi nefsimizin eline bırakma!”
Hissettiğim kadar kalbimde, söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..der minik güvercin!
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin!Salih kardesim...
Kaşına, Gözüne Değil.. İman'ına..Ahlâk'ına..insanli'ına..Hayran Olmalı İnsan
allaha emanet olun.

Üst Alt