• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada görünmeyen biri tarafından yakalanmak

Omrokcn34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada görünmeyen biri tarafından yakalanmak, ruyada görünmeyen birinin kendini yakaladığını gormek.
Selamun aleykum. Suan gordugum ruyadan etkılendıgım ıcın sıze yazmak ıstedım. Anlam veremedıgım ruyaya anlam katarsanız sevınırım. Ruyamda bır kısıyle magara girisi gıbı bır yerde oturmus konusuyorum. Bana taslara ınanırmısın dıyor bende kı tasın farklı oldugunu soyluyor. Sonrasında kendımı bı savasın ıcınde buluyorum kacmaya calısıyoruz ve bır arkadasıma o benı yakaladı dıyorum. Kadın bırı benı yakaliyor ama aslında serbestım sankı o benım ıcımdeymıs gıbı bı durum.

Sonra ruyadayken kendımı yatakta yatarken telefonla konusuyorum. Bı kadınla konusuyorum. Aglıyo ve bana bagrıyo haykırıyor neden beni bırakıyosun hıc mı sevmıyosun gıbı kelımeler kullanıyor. Suan bıle anlatırken tuylerım urperıyor. Sonrasında ben de ona artık bı haykırısla aglamaya baslıyaraktan madem beni seviyorsun neden kendini göstermiyosun diye bagırmaya baslıyorum kendini göster artık senı ıstemıyorum dıyorum. Bırak beni diyorum ama o hala aynı sekılde bana aynılarını soylemeye devam edıyor. Ve sonrasında kendımı bı yolda buluyorum bir suru kopek olan bır yol, ıkı kopek arabaya dogru havlayarak kosuyorlar ortalarında buluyorum kendımı, bırını sevmeye basladıgımda kuzu oldugunu goruyorum ama beni etkıleyen ve bu saatte beni uyutmayan sey o kadın. Saygılarımı ıletıyorum lutfen. Bi anlamı varsa anlatmanızı beklıyorum.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam kardeşim, rüyanız çok karışık. Rüyaya bir başlık vermek bile zor. Çok fazla olay ve obje var. Bilinçaltı rüya olması çok kuvvetle muhtemel. Sadece görünmeyen biri ile olan gördükleriniz için sıkıntı ve korkularınızın rüyaya yansıması olduğunu ve köpeklerle olan kısım için düşanınızla olan ilişkinizin size zarar vermeyeceğini söyleyebilirim. En doğrusunu Rabbimiz c.c bilir.

Üst Alt