• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görülen raf

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Güvenilir kimseye, yardımsever zevceye, faydalı iş ortağına;

Rafa eşya yerleştirdiğini görmek bilgin ve zeki bir çocuğundan yahut şerefli ve sırlarını muhafaza eden namuslu bir kadından rızıklanmaya; Rafçı, genişliğe ve bol rızka delalet eder.

Rüyada görülen raf, sır saklayan ve ayıplan gizleyen kimseye, yardım seven bir hanıma işarettir.

Bir kimse rüyada kendi yanında raf olduğunu ve ona eşya yerleştirdiğini görse, o kimsenin, muhtelif ilimleri bilen alim ve zeki bir çocuğu olur, yahut şerefli, sır saklayan namuslu bir kadın ile evlenir.

Bazen de raf emin bir kimseye yahut sahibine faydalı olacak iş ortağına işarettir.

Rüyada raf yapan mobilyacıya görmek, genişliğe ve bol rızka işarettir.

Bir kimsenin rüyasında raf görmesi; o kimsenin sırları saklayan ve ayıplan gizleyen bir eşinin olduğuna, kişinin rüyasında bir rafa eşya yerleştirdiğini görmesi; o kimsenin çeşitli dallarda ilim öğreneceğine veya ilim sahibi bir evlada sahip olacağına işaretle tabir olunur.

Bir başka yoruma göre kişinin rüyasında raf görmesi; o kimsenin emin bir iş ortağının olduğuna, rızkının genişliğine ve refaha çıkacağına, bir diğer tabire göre o kimsenin zengin bir hanımla evleneceğine, büyük bir mevkiye yükseleceğine yorumlanır.

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada metal raf görmek

Hayırlı akşamlar, selamün aleyküm nasıl söylenir bilemiyorum kafam o kadar yoğun ki kendim dahi anlayamıyorum. Babam işyerimiz olan kendi halinde mazbut fakat ortaklı oaln bir otelimiz var babam sağlığından ötürü gidemiyor daha öncede denediğimiz fakat ortağımızın davranışlarından ötürü eşim özcan otele gitmek istemedi ve ayrıldı tuhaf hareketler ve davranışları oldu eşim çok mutsuzdu ve bende zorla bu işi yapmasını istemedim olmadı şimdi gene gündemimiz aynı bir sebepten ötürü otel ceza aldı ve üç ay kapandı açıldığında otelde gene eşimin çalışması yönünde fikir atıldı herşey farklı olacak falanmış benden eşimin fikrini yoklamamistendi ne düşünüp karar verecek. insanın hayalleri vardırya benimde hayallerim vardı ama kendimizde bir iş yapamıyoruz bu şekildede olmyacaktır çünkü maaş olarak 2000 tl. düşünüyormuş, babam gece düşüncelerim yoğunlaştıkca ağlama krizine girdim, dua ederken uyuya kalmışım sabaha karşı görümcem Aysun abla elinde iki üç makara ip yada tel yada metal bunları boşaltı sonra eltimden bunlarla ilgili bir beyaz tül üzerine işlenmiş örtü gösterdiler bende yapmak isteyince bana öğretebileceğiğn söyledi aysun ablam işin garibi rüyamda metal borudan raf sistemi görüyorum birkaç şekilde kulllanılıyormuş gümüş renkli mattı hayrolsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar aleyküm selam hayirdir insallah ama ben bu ruyayi kim gordu tam anliyamadim..
bir babam diyorsunuz bir eşim anladiysam muhacir olayim..
neyse ben kalbimdekileri yazacagim.. ve Rabbim hakkinizda Hayirlisini versin diye Dua edecegim...
Ruyayi anlamadiktan sonra yorumliyamiyorum...

Boş raflar görmek, kayıplar vereceğinizin ve sonucunda ruhsal yönden bunalıma gireceğinizin alâmetidir.
Dolu raflar, umutlarınızın gerçekleşmesi sizi çok sevindirecektir anlamındadır...

rafa kaldirmak deyimini bilirsiniz;
göz önündeki bir şeyi görmezden gelerek saklamak, gizlemek, "sonra hallederiz" demek.
ertelemek, tehir etmek anlamında deyim...

bir raf al birde sünger. herşeyi rafa kaldır birde geçmişe sünger çek!çekemezsen Herşeyi Ortaya Dök ve olan ve olacaklari hal et!! bu kararsizlik Sizi ruhsal yönden bunalıma götürebilir ...
hayirli aksamlar...

acilangul1

Üst Alt