• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görücü geldiğini görmek

melike87

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba dün gece rüyamda erkek arkadaşımın ailesi bana başka bir akrabalarını tanıştırmak için eve görücü getiriyordu hatta babası kendi tanıttı beni onlarda hemen nişan yapmak istedi bunun anlamı nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba..Hayirli geceler kardesim..
Hayirdir insallah.
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder.
Bekar bir genç kız rüyada istendiğini erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak
yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak...veya duygularin gelismesine isarettir...
lakin ailesi baskasi icin istiyorsa olay biraz karisik oldugu ve ailesinin bazi konulardan habersiz olduklarina delaletir...

gecmisinizi kapatip gelecege bakin...
Kapı…dendi mi hep “ümit” koşup gelir...
Kapı ümittir; ümit kapıdır. Çalmayı bilelim yeter ki…
Çalmanın vurmanın bir notası vardır. Kapılar açılmak içindir....
Hazır acizliğimiz var ya… Sonsuz dua kapısı…
İhtiyacı bitmeyenin RAHMAN kapısından başka gideceğimiz yer var mı?
Hayirli gunler..
.

reyyan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kız isteme görmek

Selamün Aleyküm ;
diyerek başlayayım hayırlı günler diyerek devam etmek istiyorum.
Rüyamda beni istemeye geliyorlardı, oğlanın annesini babasını net görmedim ama çoçugu net gördüm. Üzerinde buz mavisi bir gömlek vardı. Bana mavi taşlı gümüş gibi olabilir, bir yüzük verdi annesi de bana pogaca getirmişti patatesli. Bu rüya içime işledi sanki evlenecegim kişiyi görmüşüm gibi hissettim ama gördüğüm kişi tam benim istedigim kişilikte ve tipte biriydi. Teşekkür ederim şimdiden Allaha emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim bu ruyanizi tam olarak yorumliyabilmem icin profilinizde evli yaziyor bu dogru mu yani medeni hallinize gore yorumu degisir..
bekar kisi ile evli kisinin Rüyada görücü geldiğini görmesi farklidir.. bu bilgiyi ekledikten sonra ins. yorumlamaya calisirim..
bu bilgi olmadan yanlis yorumlamaktan, Hakk`a siginirim..
Hayirli gunler.

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görücülerin geldiğini görmek

Selamün Aleyküm hocam,
Bu gece hiç aklımda yokken rüyamda akrabalarımızdan bana görücü geldi,Ailemle oturdular ve ailem beni vermeye istekliydi.Halbuki ben normalde olduğu gibi istemiyordum.Benimle biraz konuşmaya çalışıyorlar annemler filan ama ben hayır olmaz diyorum.Zamanı ve istediğim kişi o değil diyorum.Üstüme gelmiyorlar Allah'tan..
Evlenme düşüncesi için önümde Allah'ın izniyle daha yıllar varken neden böyle bir rüya gördüm bilmiyorum.İnşallah hayırdır hocam değerli yorumunuzu bekliyorum.Selametle kalın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam gönül dostum..
Hayirdir insallah..
aile çevrenizin, özellikle akrabalarinizdan sizin bir an evlenip, çoluk çocuğa karışmanızı istediklerini simgelemektedir.
Çünkü rüyalar insanın ruh halinin uykudaki yansımasıdır.
bekar gençler tarafından sıklıkla görülen rüyalardır ve günlük yaşamda zihni fazla meşgul eden olayların rüyaya yansıması ve bilinc alti olabilir..
Bu nedenle bu tip rüyalar bir mesaj vermezler...
Hakkınızda hayırlısı ..iyi gunler..

acilangul1

kenan77

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.

Benim canı gönülden, her geçen gün Allah'u Teala'dan, hayırlı ise, dilediğim bir bayan var. Hayırdır inşaAllah. Bana gördüğü rüyayı anlattı. Kendisini bu rüya çok etkilemiş. Allah rızası için bir yorum yaparsanız, sevinirim.

Ben o bayanın evine, Allah'ın izniyle, istemeye gitmişim. Galiba ailemle gitmişim. Ama ne kızın haberi varmış bizim geldiğimizden, ne de ailesinin.
Bir ara kız odasına çekilip geri döndüğünde herkesin elini açıp da dua ettiğini görmüş ve ben o sırada demişim ki, herşey oldu. Seni bana verdiler. Kendi parmağımdan yüzüğü çıkarıp bayana takmışım. Ama yüzük parmak kadar büyük ve bolmuş ve üzerinde taç varmış. Ona yüzüğü taktıktan sonra, taç yokmuş. Annesi, babası ve erkek kardeşi o bayanın yüzüne bakmadan yanından geçiyormuş. Ve o sırada, tanımadığı bir şahıs onu yanına çağırıp dua etmesini istiyor. O da dua ediyor.

Şimdiden Allah yorumlarınız için razı olsun.

Selamün Aleyküm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam canı gönülden, bu Bayan sizin için hayırlı ise, Rabbim bir an önce nasip etsin inş..
Rüyasi Hayr olsun inş.
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder.
Bekar bir genç kız rüyada istendiğini erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak
yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak...veya duygularin gelismesine isarettir...

"Ama ne kızın haberi varmış bizim geldiğimizden, ne de ailesinin." Ailesinin bazi konular bilmediğine yorumlanir..
Her şeyi bildiğini düşündüğün an, hayat seni öyle bir sınar ki, aslında hiçbir şeyi bilmediğini görürsün...
Bu Evlilik icin Anne ve babansınin rızasıni alin!!evlilikte değil, hayatın her alanında Anne ve babanın rızası önemlidir.
evlenmenize engel olan sebepler,varsa ortadan kaldirin...

Aff edersiniz;otuzalti yaşına kadar evlenmemiş olmanızın özel bir sebebi var mı çünkü Rüyasi ile ilgili..
bekarlık bayanlar için sultanlık,evlilik erkekler için imparatorluk ta bayan için de Evinin Sultanı' da olabilir.

Allahım,başımdan akıl tacını,özümden haya zırhını,Kalbimden Senin ve Habibinin sevgisini alma inşALLAH..Selametle Hayra kalin..

kenan77

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.

Evet, bir sebebi var. Ben zamanında nikahlıydım. Hayırlı değildi. Ve ondan sonrada zaten babamı kaybettim ve göz açıp kapayana kadar da yaş oldu 36. Herşeyde bir hayır vardır.

BetülV.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam. Bugün teheccüd ve sabah namazını kıldıktan sonra tekrardan uyudum ve rüyamda, gerçekte beni istemeye gelmeyi düşünen fakat okuduğum için kabul etmediğimiz ailenin evine gidiyorduk ailecek ve onlar beni kendi evlerinde istiyorlardı. Rüyamda çocuğu görmedim fakat kim olduğunu biliyorum. herkeste bir heyecan vardı.Bende çok heyecanlıydım ama okulumun bitmediğini öne sürdüğümde babaannem verdik bile çoktan düğün başlasın diye bağırdı. Çok mutlu uyandım ve çok gerçekçiydi. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum hocam. Hayırlı Akşamlar.

YÖNETİM/UYARI: Lütfen kuralları okuyun!

odesya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ben ruyamda bana gorucu geldigini gordum. hayatimda ilk kez gordugum insanlardi, damat adayi da dahil. aşiret gibi kalabalik gelmislerdi. ben durumdan hic hoşnut degildim. cunku sevdigim erkegin ailesi gelir diye umarken hic tanimadigim bir adam gelmisti gorucu diye. hic begenmedim, hosuma gitmedi. sevdigim yerine onlar geldigi icn cok uzuldum. yanimda insanlar oturuyordu ve ben koltukta basimi onume egmis, mahzun ve son derece mutsuz sekilde ellerimi kenetlemis oturuyordum. hic istemiydim bu işin olmasini. sonrada karari ogrenemeden uyandim. sonucsuz kaldi ruyam. siz yorumlar misiniz? Allah razi olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun odesya
Rüyada görücü gelmesi, kız istemek, kız istenmesi, nişan, evlilik, düğün, yuva kurma görmek tüm bekar gençler tarafından sıklıkla görülen rüyalardır
ve günlük yaşamda zihni fazla meşgul eden olayların rüyaya yansımasıdır. Bu nedenle bu rüyalar bazen bir mesaj veremiyebilirler..

Bekar bir genç kız rüyada istendiğini, erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse;
sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak. Mutlu bir yaşamı olacak anlamına gelir.

Bekar bir genç kız rüyada istemediği, bir erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse;
Sevdiği yada Ailesi ile bazı Tatsız olaylar yaşayabileceğine Yorumlanir..

Allah (c.c) hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde razı , gönlünüzde razı olanı hakkınızda hayırlı eylesin (AMİN) Selam Dua ve Baki Muhabbetle..

ebrunil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selemün aleyküm ben rüyamda bana görücü geldikleri gördüm ama damadı görmedim. İsteme olayı yok sadece beni görmeye gelmişler. Sonra bende onların evine gittim damadı görmeye ama yine görmedim. Damat 7 kardeşti çoğuda kızdı, tanıştım çoğuyla ama sadece birini hatırlıyorum bana sen kaç yaşındasın dedi bende 19 dedim, oo dedi geç kalmışsın sen ben 18imde evlendim dedi ama ben okuyorum dedim olsun dedi yorumunuzu bekliyorum. gghhn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
aile çevrenizin, özellikle akrabalarinizdan sizin bir an evlenip, çoluk çocuğa karışmanızı istediklerini simgelemektedir.
Çünkü rüyalar insanın ruh halinin uykudaki yansımasıdır.
bekar gençler tarafından sıklıkla görülen rüyalardır ve günlük yaşamda zihni fazla meşgul eden olayların rüyaya yansıması ve bilinc alti olabilir..
Bu nedenle bu tip rüyalar bir mesaj vermezler...
Hakkınızda hayırlısı ..siz okuyorsunuz evlilik konusu sizi şimdilik meşgul etmesin selametle..

Ayka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ruyamda bana gorucu gelmişti ve ben kim oldugunu bilmiyorum. Annemin teyzesi ile birlikde gelmişlerdi, bi anda neye uğradiğimi anlamayarak ustumde guzel bir elbise vardi kendi kendime diyordum ki neden giymişsin bu elbiseyi senin sevdiğin var. Ruyamda annemin teyzesi bana soruyordu, istiyormusun kizim ben hayir hayir defalarca hayir dedim. Sonrasinda ruyamda sevgilime mesaj atiyordum ki bana gorucu gelmiş ustelik oğlunuda getirmişler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Şuan hala sevdiğim fakat ayrı olduğum eski erkek arkadaşım ve ailesi rüyamda bana görücü geliyorlar. Bizim ev baya kalabalık ben ailesinin elini öpüyorum babana söyle sevgili olduğumuzu falan söylemesin o zaman babam inada biner yine vermez diyorum ve bizimkiler de inada biner niye saklıycaz bilsin herkes diyor. Sonra eve alakasız alakasız kişiler geliyor, bir kadın da çocuğunu düşürüyor yere ve ne alakaysa televizyon ekranı çok az bişey kan oluyor. En son da benim midem bundan dolayı bulanıyor sevdiğim çocuk da bana şeker falan getiriyor.

T

T-Oez

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Görücü/Istenme

Selamün Aleyküm, rüyamda calistigim yere görücü geldigini gördüm. Daha dogrusu beni isteyen bir kisin babasiyla konustugumu ve bana beni oglu icin istemeye gelceklerini, en kisa zamanda nisan yapmak istediklerini söyledi. Ben kisiyi tanimadigim icin tereddütlü oldugumu hatirliyorum. Bu ne anlama geliyor acaba? Bu Rüyayi yorumlaya bilirseniz cok sevinirim.Tesekkürler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Görücü Geldiğini Görmek

Annem rüyasında 2 kadın 1 erkeğin eve görücü olarak geldiğini görmüş. Görücülere kızım evlenmeyi düşünmüyor demiş. O sıra da ben dışarı çıkarak onlara şeker tutmuşum. Adamın gözü körmüş. Amca şeker alsana demişim. Sizce nasıl yorumlanmalı.

Üst Alt