• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gömüleceğin yerin söylenmesi

OEMRIC

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, ben rüyamda eskiden görüştüğüm şuan görüşmediğim çok değerli bir alimi gördüm. Ortada hiçbirşey yokken bana dedi ki, sen ipekyoluna (semt ismi) gömüleceksin. Azrail seninle eyüp arasında gidip geliyor dedi, sonra uyandım. şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada alim görmek dört sekilde tabir olunur :
-Kadir ve kiymet,
-halk arasinda itibar,
-makam, adalet
-ilim ve gurbet

Rüyada gömüleceğin yerin söylenmesi ;
verdiğiniz bir sözü,adak, ziyaretti yerine getirmedikce Olduğu yerde sayıklayıp,durmaniza verdiğiniz sözlerden mesulsunuz...
Ölüme her hazır olalım, Azrail as.gelmeden tedbir alalım, Son nefeste iman ile ölmeyi Rabbim cumlemize Nasip etsin..amin..
Medet ya Rabbi!!!
Allahim!! sen sinelerin özünü bilensin. Ben nefsimin,öfkemin şerrinden;Aklım ,kalbim ,Nefsim ve ruhumla sana sığınırım..

Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki: - “Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel!” Biraz da Kendinize gelin!! kendinize..Ya Hu Ya Hayy cc.
Duyuları hükmü altında yaşayan şaşkınlaşır.
Duyguları hükmü altında yaşayan dalgınlaşır.
Bedenin hükmü altında yaşayan hayvanlaşır.
Farkındalık içinde yaşayan aydınlanır.
imani ile,Aklıyla,vicdani ile hayatına yön veren özgürleşir.selametle..

OEMRIC

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrardan ALLAH RAZI OLSUN yorumunuz icin bu anlattigim ruyadaki azrailin pesinde olma durumunu anlamadim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Tekrardan ALLAH RAZI OLSUN yorumunuz icin bu anlattigim ruyadaki azrailin pesinde olma durumunu anlamadim.

Cümlemizden Rüyada Azrail’in as. peşinde olma durumunu görmek;
manevi bakımdan farkli yorumlari vardir..
-mutlu ve huzurlu bir yaşam için içinizdeki endişelerden kurtulmanız için Azrail as. hazir olmaniz gerektiğini simgeler.

-reel hayatta tamamlayamadığınız, yarım kalmış bazı işleriniz olduğunu, kafanız bu iş ile yoğun bir şekilde meşgül olduğunu Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyin!!
Bir mü'min için tevbe kapısı her an açıktır; ne var ki, insan, altından kalkılmaz hesaplarla ötelere gitmemek için hep temkinli davranmalı, sürekli temiz yaşamalı, ezkaza kirlenmişse hemen temizlenmeye çalışmalı; elinde fırsat varken günah ve kul hakkı gibi ağırlıklardan kurtulmanın yollarını araştırmalı ve ölüme her an hazırlıklı olmalıdır.

-Özellikle umutların azaldığı, kişinin kendini kötü hissettiği zamanlarda görülen bir rüyadır.

-gerçek hayatınızda üzerinizdeki ölüm korkusundan kurtulmanız, yaşam – ahiret yada hayatın maddi – manevi yönleri arasında daha güzel bir denge
kurmanız gerektiğini belirtir.
Ölüme hazır olalım, Azrail gelmeden tedbir alalım, Son nefeste iman ile ölmeyi Rabbim cumlemize Nasip etsin

Rüyada Azrail’in as. peşinde olma durumunu Görmenin birde psikolojik yönleri vardir..
ruh hastalığına , Bunalim ve stress mutlu olmadiğiniz zamanlarda görürüz....

İnsan fıtratı boşluk kabul etmez...Ya onu iman hakikatleriyle dolduracaksın ya da başkaları gelir aksi şeyler ile doldurur ve Allah(c.c) korusun sonu hüsran ve bunalımlardır.

KİMİ AŞK PEŞİNDE
KİMİ KIZ PEŞİNDE
KİMİ ERKEK PEŞİNDE
KİMİ PARA PEŞİNDE
KİMİ HIRS PEŞİNDE
AKILSIZLAR BİLMİYORLAR Kİ
AZRAİL HEPİMİZİN PEŞİNDE
..

Üst Alt