• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gömlek görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gömlek görmek büyük miktarda paraya, mala kavuşacağına, rızkın genişleyeceğine bazı durumlarda da Allah korkusuna işarettir.

Rüyada kolalı gömlek giydiğini görmek makam ve mevkinin yükselmesine; ipek gömlek giydiğini görmek çevrenin genişlemesi, dostların artmasına; kırmızı renkte gömlek giymek şöhrete; sarı renkte gömlek giymek hastalığa; siyah renkte gömlek giymek üzüntü ve kedere işaretle tabir olunur.

Rüyada kendisine bir gömlek hediye edildiğini görmek, hayırlı bir habere; gömleğini kirli ve yırtık görmek, fakirlik ve kedere ve ona erişecek sıkıntı ve üzüntüye alâmettir. Yine rüyada gömleğinin yakasının yırtık olduğunu gör*mek, fakirlik işaretidir.

Rüyada kendisinin birçok gömleği olduğunu görmek, ahirette büyük mükâfat ve sevaba kavuşmak olarak yorumlanır.

Rüyada gömleğinin üzerinde Kur’ân-ı Kerim’den bir âyet yazılı olduğunu görmek, rüya sahibinin Kur’ân’la amel ettiğine işarettir. Erkek veya kadın, rüyada alâmet ve nişanlı gömlek giydiğini görse, bu rüya hacca veya uzak bir yola işaret eder.

Temiz bir gömlek giymek veya ütülemek ya da temiz gömleği dolaba kaldırmak, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaretle tabir olunur.

Siyaha boyanmış gömlek giymek, giyen kimse için üzüntü ve kederi ifade eder.

Rüyasında gömleğini ters giydiğini gören kimsenin durumu değişir.

Rüyada geniş ve yeni gömlek giymek, işinizin ve durumunuzun iyi olacağına, Gömleğinizin bir bölümünün yırtıldığını görmek; ne iyiye ne de kötüye, Gömleğinizin eski ve kirli olduğunu görmek; fakirlik, üzüntü ve sıkıntıya işarettir. Gömlek ne kadar eski ve kirli olursa, sıkıntılarınızın artması beklenir.

Rüyanızda elinizde kana bulanmış bir gömlek olduğunu görmek; daima üzgün olacağınıza,

Yırtık bir gömlek giydiğinizi görmek; işinizin kötüleşeceğine ve sırrınızın ortaya çıkacağına işarettir. Aynı rüya bazen de servete konmağa işaretle tabir edilir.

erdi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Gömlek

selamün aleyküm,rüyasında annem orta yaşlarda bir adamım bir kareli lacivert ve beyazlıklarıda olan bir gömlek giyiyormuş gömlek bol gelmiş ama annemin rüyasını yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Kadının gömlek giymesi erkeğine, erkeğin gömlek giymesini karısına, Gömlek kişinin din ve dünyalığına, ilim ve irfanına yahut müjdeye..
yani bu Rüya;Anneniz babaniza karsi ;Bu sıralar biraz vurdum duymaz değilse de, biraz geniş olmasinda sağlık yönünden yarar vardir seklinde yorumlanir..Allahu Alem.. Hayirli aksamlar...

aseka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada beyaz gömlek görmek

Merhaba
Rüyamda bir mağazadaydim. Gömlekler vardi. İçlerinden beyaz, uzun kollu, geniş bir gömlek seçtim. Yanimda yaşli bir kadinda benim seçtiğim gömleği çok begendi. Ona vermesi için israr edince ona verdim. Sonra da pişman oldum. Daha sonra siyah parlak bir hirka giydim, o üzerime bol geldi.Hayirli gunler.

Üst Alt