selamın aleyküm... günaydın... ben düngece rüyamda sevgilimle bide eski iş yerinden aysel ablayla alışveriş merkezinde geziyorum sonra ben lavaboya gittim uzun süre çıkamadım... daha sonra bi mağazaya girdik ben mağazada kız çocuğu elbisesi beğendim beşiktaş armalı ben bunu istiyorum dedim.. daha sonra sevgilimin yanına gittim mağazanın camlarından sahil gözüküyo ilk sahilde küçük küçük dalgalar vardı daha sonra o dalgalar büyüdü mağazadan çıkıp çıkmadığımızı hatırlamıyorum bi dağ gibi biyerin üstündeyiz dalgalar oranın altına kadar geliyodu... sevgilime diyorum ki sen bu akşam eve gidemezsin çok sakıncalı diyorum daha sonra o dağın üstünde yürüyoruz ayşegül ben sevgilim aynur abla biri daha vardı ama hatırlamıyorum. ayşegül sevgilisiyle buluşcak onu arıyo... ben aynur abla nerde diyorum kimse bişey demiyo sonra hızlı hızlı yürüdük o dağın yolu bizim üst mahalleye çıkıyo ayşegüle diyorumki hiç ordan gelmesin tepebaşını biliyosa oraya parka gelsin diyorum... sonra amcalar tüp gaz lazım mı diyo sevgilim lazım diyo.... ayşegül bakkaldan bitane ekmek alıyo... zaten sonrada uyandım... bana yardımcı olursanız çok sevinirim... Allah rızası için...