• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelinlik görmek

leylak29

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, çok ilginç rüyalar görüyorum ve bu konuda yardımcı olacak hiç kimseyi bulamadım. Genelde gördüğüm rüyalar çıkar aynısıyla. Mesela uzun zaman görüşmediğim bir arkadaşım telefonunu değiştirmiş ve telefon numarasını birebir rüyamda görmüştüm. Merak ettiğim bir rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyada üzerimde gelinlik vardı fakat omuzlarımda lacivert bir ceket de vardı. Arkadaşımla beraber uzun bir koridordan geçip geniş bir salona girdik, erkek arkadaşım yanıma geldi üzerinde siyah montu vardı elimden tuttu, salonda bulunan kişilerle tanıştırıyordu ikimizde çok mutluyduk gözlerimizin içi adeta gülüyordu. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kussurusu.jpg

Aleykum Selam Hos geldiniz kardesim..
Hayırdır inşAllah;
Rüyada Kar beyazı insanın sıkıntılarının sona ereceğini işaret eder.
ayni zamanda Beyaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliğine delalettir..

"ÇÖZÜMLER DOGRU ZAMAN DA ÇARE ARANDIĞI TAKDİRDE ÜRETİLİR..

Rüyada lacivert renkli bir elbise ,ceket giydiginizi görmek resmi bir toplanti veya bir yakinizin düğün nisan gibi
ozel bir yere davet edileceginize delalet eder.
lacivert uğur hayır huzuru temsil eder.
Bazilarina göre: Rüyada lacivert renk ceket görmek; korumacı kişiliğinizi sembolize eder.
Lacivert düşüncenin rengidir. Sezgileri güçlendirir ve karar vermeyi kolaylaştırır. otoriteyi ve verimliliği simgeler.

Kardesim Siz evlilik kararinizi ve Onun Hakkinda da karar vermeyi birakmaniz gerektigine isarettir..
kendi kendine gelin güvey olmak af edersiniz biraz baskin ve otoriter ,sanki Diktatorluk yapiyorsunuz imajini O sevdiginiz insana vermeyin...

Eğer birini seviyorsanız onu özgür bırakın. Sizi gerçekten seviyorsa geri döner. Geri dönmüyorsa, zaten sizi hiç sevmemiş demektir.
Hayirli aksamlar..

dertli kız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya da gelinlik görme

Selamün aleyküm kardeşlerim. ben bi çoçukla çıkıyorum ailesi istemiyo beni.Bende ailesi ikna olacak mı diye istiareye yattm.yedi defa yattm. çogunda birşey görmedm.dördüncü gün rüyamda annesi benmle konustu almıcaz gibisinden.daha sonra da kendimi beyaz gelinlikle gördüm.anlaştıgım cocukla dügünümüzü gördm. beşinci gün ise rüyamda üzüm kestiği mi gördüm. siyah ve beyaz üzüm ikisinden de kestim. sonra da yeşil yaprak gördüm üzümü kestikten sonra.rüya mı yorumlar mısınız?şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ, ÇARE, SİZSİNİZ
kardesim ailesi Sizi niye istemiyor belkide Sevdiginiz cocuk daha cok genc ve ogrenci ilk once okullunu bitirmesini, meslegini eline almasini
ve askerligini hele bir yapsin Allah kerim
Ruyaniz sevginizi simdilik topraga gomun ins. bir gun bu kiş
da gecer de bahar gelir ve o zaman topragin altindaki sevgi tohumu yeserebilir..

Rüyada gelinlik görmek, gelinlik giydiğini görmek tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk,
pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, herseyin bir zamani olduguna sabir ve sadakatti simgeler..
Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek, hayra delâlet eder..
ama siz kesmissiniz.. Onlar sizi istememesini kisisel algilamayin.. lutfen kul HAKKINA girersiniz..
hakkinizda hayirlisi..
Sabreden dervis muradina erer Hayirli geceler..

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocam,
Birkaç ay önce gördüğüm bir rüyamı size anlatmak istiyorum.
Hocam kalabalık bir ortamdaydım.Piknik yeri gibi bir yerdeyiz ve geniş bir çimenlik alan var sonu görünmeyen enginlikte.Ben ise beyaz bir gelinlik giymişim ve yanımda 3 gelin daha var benim gibi , kim olduklarını hatırlamıyorum.Birdenbire biz kalabalıktan uzaklaşıp bembeyaz gelinliklerimizi tutup yeşil alanın sonuna doğru koşmaya başlıyoruz.Sanırım ayrılıyoruz da birbirimizden.Sonrasını hatırlamıyorum.
Güzel ve anlamlı bir rüya olduğunu düşündüm ve rüya tabiri sitelerinden yorumlamaya çalıştım kendimce ancak sizin değerli yorumunuza daha çok ihtiyacım var hocam.
Selametle kalın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Allah`in kulu Hayirdir insallah..
Imam Nablusî buyuruyor ki: Rüyada sonu görünmeyen enginlikte çimen görmek ;mutluluk ve Sizi bekliyen Huzurlu geleceginiz olarak yorumlanir..
Rüyada gelinlik görmek, gelinlik giydiğini görmek ;tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk,
pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, herseyin bir zamani olduguna sabir ve sadakatti simgeler..

Neden sevgililere ya da evlenenlere 'kumrular gibi' benzetmesi yapılır bilir misiniz.?
Çünkü kumru; asla eş değiştirmez
Çünkü kumru; içinde bulunduğu şartlara her zaman uyum gösterir, şikayet etmez.
Çünkü kumru; hiçbir zaman başka bir kuşun yuvasına girmez.

acilangul1

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam..Son zamanlar içimin öyle sıkıntıları vardı ki, inancım ve Rabb'imden umudum olmasa napardım kimbilir..Kimine göre benim sıkıntım hafif gelir, ancak daha öncesinde böyle zorluklar yaşamamış olan ben, gerçekten çok aciz olduğumu farkettim ve şunu da gördüm ki Allah-u Teala kimseye kaldırabileceğinden daha fazla yük vermiyor.Çok zor olsa ve hala tam etkisinden çıkamamış olsam da kaldırabildim..Çok şükür ona, sonsuz şükür...İşte son zamanlarda bu sıkıntılarım vesilesiyle Allah'a çokça dualar ettim ve gerçek dost ve sırdaşım olan Rabb'ime belki de biraz olsun yakınlaşabildim.Bu sıralarda görüp işte size yazdığım bu rüyalarım ve yorumlarınız da yüreğime su serpti.Sizi karşıma çıkaran Allah'a sonsuz şükürler olsun ve Allah sizden razı olsun.Rabbim sizin de yar ve yardımcınız olsun ve inşallah gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın, dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.Sizin için dua edeceğim inşallah, sizden de ricam siz de bana dua eder misiniz rabbimin bu sıkıntımı hayra çevirmesi, dualarımın hayırlısıyla kabul edilip, ona gerçek anlamda bir kul olabilmem için..(ismim Hatice) Allah şimdiden razı olsun, selametle kalın hocam...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada üstü kırmızı altı beyaz gelinlik görmek

Selamun aleyküm gönül sızım,

Geçenlerde rüyamda size bahsettiğim kişi vardı ya normalde evlendi biliyorsunuz. Geçen gece rüyamda beyaz bir gelinlik arabasına koyuyordu ve sonra baktım onun eşine ait bir gelinlik elimde gelinliğin yarısı kırmızı diğer yarısıda beyaz.Ben de diyorum ki bu gelinlik tam onun eşine göre eşi zayıf ve küçük onun diyordum. Ne olabilir hocam ya o umrumda değil sadece ALLAH'a havale ettim.Selametle ama beni çok incittiler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam gönül Dostum Hayirdir insallah..
Rüyada üstü kırmızı altı beyaz gelinlik görmek;
mutlu olup Siz de evlenmek istiyorsaniz artik: iç kargaşa, kavgayi geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırakıp anı yaşarsanız mutluluga, huzura,sevgiye sahip olabilirsiniz..

GEÇMİŞİ GERİDE BIRAKIN Kötü biten bir ilişki ya da can sıkıcı bir şekilde sona eren bir iş…Geçmişte yaşadığımız bazı olumsuzluklar ileriye dönük adımlar atmamızı engeller...

Geçmişte yaptığınız bütün hataları kabul edin ve kendinizi affedin. Her ne yaşadıysanız bunun geçmişte kaldığını hatırlatın kendinize... aassd..

Geçmişte yaşadıklarınızı düşünmeye başladığınızı farkettiğiniz an şu an hayatta yapmak istediklerinizi gözünüzün önüne getirin ve bugüne odaklanın...:tamam:.
Şer Sandıklarınızda Hayır Vardır. Selametle...

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam gönül Dostum Hayirdir insallah..
Rüyada üstü kırmızı altı beyaz gelinlik görmek;
mutlu olup Siz de evlenmek istiyorsaniz artik: iç kargaşa, kavgayi geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırakıp anı yaşarsanız mutluluga, huzura,sevgiye sahip olabilirsiniz..

GEÇMİŞİ GERİDE BIRAKIN Kötü biten bir ilişki ya da can sıkıcı bir şekilde sona eren bir iş…Geçmişte yaşadığımız bazı olumsuzluklar ileriye dönük adımlar atmamızı engeller...

Geçmişte yaptığınız bütün hataları kabul edin ve kendinizi affedin. Her ne yaşadıysanız bunun geçmişte kaldığını hatırlatın kendinize... aassd..

Geçmişte yaşadıklarınızı düşünmeye başladığınızı farkettiğiniz an şu an hayatta yapmak istediklerinizi gözünüzün önüne getirin ve bugüne odaklanın...:tamam:.
Şer Sandıklarınızda Hayır Vardır. Selametle...

acilangul1

ALLAH razı olsun hocam.Size daha öncede yazmıştım içim sıkılıyor, daralıyorum diye bir başlıkta daha önceki yazılarımda.Ben artık geçmişte belki fazla şey yaşamadım sadece duygusal olarak çok çöktüm.Gözümün önüne gelmesine anlam veremedim madem gerçekten değerli biriydim ona demiştim bir gün evlenirsen daha değil gözümün önünde bu memleketten gidermisin diye.Ama o aksine sanki ben onlara kötülük etmişim gibi, geldi üst kata taşındı bir insan nasıl böyle olabiliyor ve nasıl bu kadar vurdumduymaz alçak olabiliyor hocam.O artık iğne ucu kadar değerli değil ve içimde sevginin S si bile yok ALLAHA havale ettim ama hocam herşey onun istediği gibi oldu .Mutlu olan o ,o kadar kötülüğü eden de o. Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Cumlemizden kardesim.Sen beni duyamadığın gibi kendi söylediklerini de duyamiyorsun!!!

Bazen başımıza öyle olaylar gelir ki isyan noktalarına varırız..
"Neden biz yada neden ben?" diye ahlanıp vahlanırız. Başımıza gelenlerden dolayı suçlu ararız...
Aslında olanlardan dolayı ne bir suçlu vardır nede isteyerek yapan biri....

tedbiri aldıktan sonra takdir Allah'tan nasip , kismet meselesi....
Kadere taş atip durmayin vallahi korkarim ki daha ağırı, ile imtihan edilirsiniz !!!Psikolojiniz bozulur icinden yillarca cikamazsiniz!!!
insan ne yaparsa kendine yapar!!Kendine gel!!Kendine...

Hayatımızda hiçbir şey tesadüf olmadığına inanan!! Her şeyin bir sebebi vardır mutlaka...
Karşımıza çıkan insanların, başımıza gelen olayların mutlaka bir sebebi olduğunu hatirla..
Karşımıza çıkan her insandan bir şey öğreniriz... İyi ya da Kötü onlar muhakak bir gaye yada imtihan icin hayat yolumuza çıkarilmislardir!!!!
Hayatımızda ki olayları bizden daha iyi bilen, bizden daha iyisini düşünen büyük bir gücün olduğunu kabul et...
Bazen ne yaparsak yapalım işin olacağına vardığına hepimiz şahit olmuşuzdur.
Kaderi, olanlari, insanlari neye LAYIK olduklarina Sen, Ben o karar veremez anca her şey'in hükmü Allah'a aittir.
.....

Hayır gibi görünen olayda şerin olduğunu, şer gibi görünen olayın hayır olduğunu hic mi duymadin !!
Tedbir alıp takdiri Allah verdiyse "vardır bunda bir hayır hikmetti de ve hayattina devam et...

serendip

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelinlik görmek

Selamünaleyküm.
Bugün rüyamda bir sürü gelinlik gördüm.
rüyamda, üstümdeki kıyafetimi değiştirmek istiyorum. ablam benim dolabımı açıyor. dolapta bir sürü çeşit çeşit gelinlik var. hepsi de ablamın gelinliğiymiş. istediğini giy diyor. bi tanesini alıp giyiyorum. giydiğim hafif pembemsi bir gelinlik.
ablam ve ben bekarız. bu rüya ne anlama gelir?
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada gelinlik görmek;
daima iyiye yorumlanır..bekar ise evlilik ,Mutluluğun ve huzurun,saflığı, barış, masumiyet, haysiyet, temizlik, farkında olma ve yeni başlangıçları temsil eder.
Bu rüya aynı zamanda yaşam üzerine yeni bir bakış açısına sahip olmaya başladığınızı ve nasip,kismet olarak yorumlanir..
Allah'a emanet olun.

Üst Alt