• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelinlik giymek ne anlama gelir?

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelinlik giymek ne anlama gelir?
Hayırlı akşamlar.. Rüyamda deniz kenarı kayalık bir yerdeyim. Yanımda bir kadın ve iki tanede dam var takım elbiseli. Benim üzerimde beyaz güzel bir gelinlik var düğünüm varmış beni konuşup vazgeçirmek için buraya getiriyorlar. Bende içimden ben vazgeçmeyecem bunlarda beni öldürecek madem ben kendim atlayayım suya diye düşünüyorum. Deniz dingin temiz ama derin. Bir yandan da korkuyorum hiç yüzme bilmiyorum çünkü. Herneyse ben atlıyorum suya ama batmıyorum sanki suyun üzerinde yürüyor gibi karşı kıyıya geçiyorum. Karşı taraf anayol gibi trafiğin olduğu bir yol.. Gelen hiç bir arabayı durdurmuyorum. Bir motosiklet geliyor ona biniyor kaçıyorum. Yalnız sudan geçmeme rağmen ya hiç ıslanmıyorum yada çok az gelinliğin etek uçları ıslanıyor. Motosikletle kaçtıktan sonra bir eve gidiyorum köhne karanlık sarı duvarlı bir ev bir kadın var siyah bir koltukta oturuyor yanımda bir bayan daha oluyor oraya altın vermeye gitmişiz. Yalnız gelin ben değilim artık gelinlik üzerimde yok yanımdaki kız gelinmiş altınlar onunmuş ama onunda üzerinde gelinlik yok. Kendi kendime düşünüyorum bu kız neden bu güzel altınlarını veriyor da bu kötü kararmış altınları alıyor diye şaşırıyorum. Hatta kadının verdiği bir altını görüyorum sanki yılan şekline benzeyen bir kolye gibi birşey.. Yorumlarsanız sevinirim Gönülsızım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada gelinlik görmek, gelinlik giydiğini görmek ;
tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk,
pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, herseyin bir zamani olduguna sabir ve sadakatti simgeler..

Neden sevgililere ya da evlenenlere 'kumrular gibi' benzetmesi yapılır bilir misiniz.?
Çünkü kumru; asla eş değiştirmez
Çünkü kumru; içinde bulunduğu şartlara her zaman uyum gösterir, şikayet etmez.

Rüyada deniz görmek;
Güç ve kuvvet ..Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

Rüyada deniz kenarı görmek ;
Sizin iki ayrı yönünüzü veya özelliğinizi ifade eder.
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu temsil ederken
SU ise sizin mantık dışı, akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, bazen dengesiz kişilik yönünüzü ifade eder..

Bu rüya aynı zamanda size duygularına her zaman hakim olmanızı ve günlük yaşantınızda sadece duyguların ,kalbin ile değil mantık ile de hareket etmenizi tavsiye eder..

Rüyada kaçtığını görmek;
bilinç altınıza yerleşmiş bu konuyu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder...
dikkat edin Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın..

Biten bir ilişkinin acısı, bir başkasının yanında dindirilmez... Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın...selametle...

seval28

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelinlik giymek

Merhaba,
Ben Fransa'da yaşıyorum ve Türkiye'den bir erkekle ilişkim vardı, ta ki bizim devam etmemize imkansız olduğunu söyleyene kadar. Ama 3 gecedir rüyalar görüyorum, ama en çok etkileyen sonuncusuydu. Gelinliklere bakıyorduk, sonra kendimi bem beyaz bir gelinlikle buldum ter temiz onunla geçiyor rüyam. Sonra davetiye bakıyorduk üstünde isimlerimizle, ailesi de vardı en çok şaşırdığım buydu. Sonra eve dönüyorduk, taksi çağırdı sevdiğim erkek benim ve annesi için. Benim üzerimde hala gelinliğim vardı, mutluydum gerçek gibi ve öyle bitti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada gelinlik görmek, gelinlik giydiğini görmek ;
tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk, pozitif, güzel gelişmeleri işaret eder.
Bu bir bilinç altı rüyası da olabilir..

Bu yaşlarda zaten ciddi bir ilişki hele bir de Uzak mesafeli ilişki olursa yürümüyor,kendinizi de kimseyi de suçlamayın olur mu.......
Olmuyorsa zorlama,bırak orda kalsın ya vakti gelmemiştir yada daha hayırsı kadir kıymet bileni gelecektir...
Herşeyin hayırlısını isteyin..selametle..

acilangul1

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada bekar birinin gelinlik giymesi

Ruyada bekar birinin gelinlik giymesi.
Ruyamda bekarim dar, kabarik olmayan ama beyaz ucu gupurlu bir gelinlik giyiyorum, yorumlarsaniz sevinirim.

Üst Alt