Selamın aleyküm hayırlı geceler dilerim. Rüyamda eski zamana gitmiştim. Eşim de vardı. Araba kullanıyordu. Top satan seyyar vardı çok değişik dedim alalım dedim. 35 kuruş dedi adam. 50 tl verdik. Biz adam şaşırdı bu nekadar oluyo dedi ozamanın elli milyarıymış. Sonra ben bir arkadaşım daha var eski zamandayız gene çocukluğumun geçtiği yerdeki camiinin yanından geçiyoruz geceydi korkuyoruz ama heryer eskiydi camiinin bahçesinde mezarlıklar ve de heykel vardı sonra ben arkadaşa diyorum ki çocuğu tut düşecek kaldırımdan diyorum oda çok korkuyo ama bişey gördüm diyor. Sonra gelecekte yani şuanki zamandaymışız hepimiz ama ben nere baksam geçmişteyim ama nasıl olur diyorum bende sizinle birlikte şimdki zamandayım diyorum sonra annemle caminn merdivenlerinden çıkıyorum. Ama eski zamandaymışım gibi görüyorum merdivenleri caminin içine girdik ben nefes alamıyorum zar zor burnumdan hiç nefes alamıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum ama çok zorlandım bol bol Nas ve felak surelerini okudum. Yanıma bir kadın geldi bana namaz kıl geçer dedi. Nasıl olduysa uyandım gecenin dördü vardı. Uyandım ama hala nefes alamıyorum rüyamda nefes alamıyodum uyandım hala zorlanıyordum. Derin derin nefes almaya başladım. Korktum. Işıkları yaktım hemen neler oluyor dedim. Uyanamasaydım ölecektim nefessizlikten.Rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.