• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada geçmiş tarih görmek

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler..Beyaz ferah bir odadayız cam kenarında ayaktayız bir zarf geliyor bana. Karşımda yakın erkek arkadaşım var, yüzünü görmüyorum ışıktan. Her yer bembeyaz ışık, beyaz bir zarf geliyor kapalı, arka yazı yazılacak kısmında çeşitli şeyler yazıyor mavi renkli kalemle sonra bir bayan parmağı yakın kız arkadaşımın parmağı 2010 yazılmış yani 2010 senesini gösteriyor zarfı da o kız arkadaşım yollamış..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Hayırdır İnşallah ,Derdin senin mürşidindir...
Olayları, gelişmeleri yorumlamakta, tavır belirlemekte zorlanıyorsunuz. Sadece olması gereken; olması gerektiği en uygun vakitte gelişiyor. ..
ama bunu unutma ne olursa Olsun en sonunda su akar yolunu bulur ve sizin için en hay'ırlısı olacaktır...

geçmişin, geleceğini olumsuz etkilemesini istemiyorsaniz!!Geçmiş, geçip gitmiştir, deyip her şeyi ile toprağa gömün ve hayata kaldığınız yerden devam edin..

Rüyada beyaz ferah ve aydınlık bir Oda görmek;
İç huzuru , hayata ve olaylara bakış açınız olarak yorumlanir..

Rüyada geçmiş tarih görmek;
Rüyanız bir mesaj vermekten ziyade sizin içinde bulunduğunuz ruh halinizi ifade etmekte, evlilik ve evlenme geçmiş ile gelecek konularında kafanızın meşgül olduğunu göstermektedirler.

rüyalarda sayı ve tarihler bazen çok önemli bilgiler verebilmekte. Lütfen düşünün 2010 senesinin sizin için bir anlamı var mı..? selametle..

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Gönül sızım.. Ben aslında her şeyi oluruna bıraktım bekliyorum. Rabbim doğru zaman da doğru şekilde çıkarıyor önüme biliyorum bunun rahatlığı ile atlattım aslında bazı şeyleri tabiki hatırladıkça üzüldüğüm anlam veremediğim oluyor.. 2010 senesine gelince evet benim için önemli bir şey olmuştu hemde o yanımda duran yakın arkadaşımla tanışmama sebeb olan bir olaydı.. Bağlantısı ne olabilir ki?

Gönül sızım...
Allahu alem bu insan, arkadaşınla da ilişkinizin geçmiş ,mazi olmasını istemiyorsanız tedbir, temkin, Sabır ,iletişiminize dikkat edin Ya Hu...

Üst Alt