• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fincan görülmesi

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fincan görülmesi ümitle tefsir edilir.

Bir kimsenin rüyasında güzel bir fincanla kahve içtiğini görmesi; o kimsenin evine beklemediği ve hayal etmediği bir misafirin geleceğine, bir kişinin rüyasında cezveden fincana kahve koyduğunu görmesi; kendisinin bir yere misafirliğe gideceğine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında elinde bulunan fincanın aniden elinden düşerek kırıldığını görmesi; o kimsenin beklemediği bir yerden bir haber alacağına, kişinin rüyasında bir fincan kahvenin tamamıyla üzerine döküldüğünü görmesi; kuvvetli bir yağmurun geleceğine ve berekete nail olunacağına delalet eder.

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kahve fincanı görmek

Selamun Aleykum Gonul sizim abla,
Rüyalarimiz hayirli olsun.. diyorum ve basliyorum...
Bu gece bir ruya gordum hemen yaziyim dedim. Teyzemin eski evinde kuzenlerle kahve iciyorduk, sonra herkes gitti ben kaldim. Hepimiz de falimiza bakmisiz. Fincanlar kirliydi. Ben bu kirli fincanlari mutfaga gotururken, bir fincan elimden kaydi. Yere dustu ve yuvarlandi, ama kirilmadi. Bu fincanlar bir takimdi dolabi actim da gordum. Beyaz fincanlar ve ustunde mor motifli cicek vardi. Bu ruyam ne anlama gelir abla? Yorumunuz icin Allah razi olsun simdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Görül Dostum Hayirdir insallah..
Rüyada kahve görmek gerçek hayatta bir yorgunluğu ,yoğunluga işaret eder,
işinize yada kafanızı taktığınız konuya ara vermeniz, dinlenmeniz gerektiğini simgeler.

Rüyada kahve içtiğini görmek; ilişkiniz veya sosyal hayatınızla ilgili kararlar almadan önce o konuyla ilgili bilgi sahibi olmanız ve Ehline sormaniz gerektiğini gösterir.
Rüyada kahve fincanı görmek;konukseverliğinizi ve paylaşma özelliğiniz, Az faydalı işlerle uğraştiğınıza işarettir...Hayatınızın her anında verdiğinizi geri alırsınız.

"fincan elimden kaydi. Yere dustu ve yuvarlandi " gelecek okul ve hayat ile ilgili mesuliyet ve hedeflerinizi konsantre olmazsaniz!!
hedefler belirlemez, kararlı olmasaniz,hayaleriniz,idealeriniz elinizden kayıp gidebilir. ..

Rüyada fal bakmak,baktırmak gelecekle yorumlanır.
Ayni zaman da Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir.
Veya adı bir olaya karışabilir.Boşa geçirilen zamana isarettir..

Biliyorsunuz;Fal baktirmak dinimizce Haram dir...
Gelecekten ne cinler ne insanlar ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.

fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..
Hayirli geceler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rapunzel.jpg

Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
Gönül ne kahve ister,ne kahvehane,gönül muhabbet ister kahve bahane....

Geçinmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor.
Neyi özlediğini, kalbinin arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya cesaret edip edemediğini bilmek istiyorum.

Kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor.
Aşk için, hayallerin için, yaşıyor olma serüveni için, bir aptal gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum.

Ay´ının etrafında hangi gezegenlerin döndüğü beni ilgilendirmiyor. Kederinin merkezine dokunup dokunmadığını,
hayatın ihanetlerince açılıp açılmadığını, daha fazla acı korkusundan kapanıp kapanmadığını ,sevip sevme cesarettini bilmek istiyorum.

Bana anlattığın hikayenin doğru olup olmaması beni ilgilendirmiyor.
Güvenebilir ve güvenilebilir olup olamayacağını bilmek istiyorum. Her gün sevimli olmasa da güzelliği görüp göremeyeceğini bilmek istiyorum.

Nerede yaşadığın ya da ne kadar paran olduğu beni ilgilendirmiyor.
Keder ve umutsuzlukla geçen bir gecenin ardından, yorgun, bitap da olsan, çocuklar için yapılması gerekenleri yapıp yapmayacağını bilmek istiyorum.

Kim olduğun, buraya nasıl geldiğin beni ilgilendirmiyor. Çekinmeden benimle ateşin ortasında durup durmayacağını bilmek istiyorum.

Nerede, kiminle, ne okuduğun beni ilgilendirmiyor. Diğer her şey bittiğinde seni ayakta tutan şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum.

Kendinle yalnız kalıp kalamadığını ve o boş anlarda sana arkadaşlık eden kendini gerçekten sevip sevmediğini bilmek istiyorum.
Oriah Mountain Dreamer (Kanadalı bir Kızılderili)

Üst Alt