• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fabrika görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fabrika görmek, rüya sahibinin büyük bir iş yapmaya teşebbüs edeceğine işaret eder. Rüyasında bir fabrikada çalıştığını görmek sıhhat ve saadete işaret eder.

Rüyada yeni bir fabrika daha güzel ve rahat bir geleceği işaret eder.

Rüyada fabrika müdürü olduğunu yada yetkili biri olduğunu görmek, ev halkının sağlığı ile ilgilendiğine işaret eder.

Rüyada fabrika bekçisi olduğunu görmek, aile halkının geçimi için gayret sarf ettiğine işaret eder.

Rüyada fabrikadan çıkıp yolda yürüdüğünü görmek, evine bir konuk geleceğine işaret eder.

Rüyada fabrika bacası görmek, yeni bir işe gireceğine; rüyayı kadın görmüş ise bu rüyadan sonra iyi bir haber alacağına işaret eder.

İnsanın, kendisini bir fabrikada çalışırken görmesi; genç bir erkek için, başkalarının teşvik ve isteği ile yapacağı işte pişman olacağını, genç bir kadın için; hediye olarak bir giyim eşyası alacağını, yaşlı bir insan için yapmaya uğraştığı bir işin, iyi sonuca ulaşacağına işaret eder.

Bazı durumlarda, fabrikada çalıştığını gören kendi gayretiyle toplumda iyi bir yere sahip olur. Fabrikadan uzaklaştığını gören çevreden uzaklaşır. Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin başarıyla süreceğini anlatır. Yeni bir fabrika daha güzel ve rahat bir gelecek olarak yorumlanır.

Nazeninn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Allah rüyalarımızda hayrı bildirmiştir inşallah. Ben öğrenciyim ve tercih yapacağım.Psikoloji tercih etme kistiyorum ama çevrem sürekli kafamı karıştırıyor PDR yaz diye.Ben de bunun üzerine sahurdan sonra istihareye yattım ama açık bir rüya görmedm maalesef.Rüyamda bir kadın içerisinde ateş olan bir fabrikada çalışıyordu (erkekler de vardı) kadının üzerinde önlük de vardı.Sonra üstüne beyaz bi tshirt giydi ona dediler ki onu çıkart sana kötü bişey yaparlar.Kafın da gayet kararlı bir biçimde hayır hiçbişey olmaz dedi ve hiçbirini dinlemedi. Gerçekten de kadının başına hiçbirşey gelmedi .. Rüyam işte böyle ayrıntılı yazmaya çalıştım çünkü bu tercih gibi zor bir dönemde Allah a sığınmaktan başka çarem yok en kısa zamanda cevp verirsiniz umarım Allaha emanethmmnnduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Allah cc.rüyanizi hayra cevirsin ins..
cok ilginc kendim de CAS.(The Children's Aid Society )cocuk koruma servisinde PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yapmaktayim..
bildiginiz gibi bu bir danışmanlık hizmetidir. Kişinin toplumsallaşma sürecinde; aile, akran grupları, sosyal yaşam, eğitim hayatı,
kritik gelişim dönemleri ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan temel sorunlar hakkında bireye danışmanlık hizmeti verir.
Danışmanlık hizmeti olması mesleğin temel ayırıcı karakteristiğidir.

Bu Bölüm genelde üniversitelerin Eğitim Fakültelerine bağlıdır.
Bu bölümden mezun olan kişiler ağırlıklı olarak davranış bozuklukları, bireyi tanıma teknikleri, eğitim psikolojisi, aile danışmanlığı ve gelişim psikolojisi konularında eğitim alırlar.

Mezuniyet sonrası en büyük istihdam alanı Eğitim kurumlarının Rehberlik Servisleridir.
Bununla beraber kendine ait danışmanlık ofisi açmak isteyenler için yasal mevzuat elverişlidir.
psikolojik danışmanların hizmet verebilecekleri temel alanlar şunlardır.
Sınav Kaygısı
Okul başarısızlığı
Aile Danışmanlığı
Mesleki ilgi ve yetenekler konusunda danışmanlık
Madde bağımlılığı konusunda danışmanlık hizmeti
Evlilikte aile içi çatışma, boşanma ve buna bağlı olarak çocuklarda ortaya çıkan uyum sorunları
buna benzer is imkanlari cok fazla ve genis captadir...
psikolojik danışman unvanı olan bir kişinin hizmet verebileceği yerler;Bireysel psikolojik danışma” yada “Grupla psikolojik danışma” yöntemlerini kullanırlar.

Psikologlar
Psikoloji Bölümü Üniversitelerin Edebiyat Fakültelerine bağlıdır.

Lisans süresi 4 yıl olup dersler ağırlıklı olarak psikoloji bilimi ve buna bağlı alt alanlardan oluşmaktadır.
Bölüm mezunları psikolog unvanı alır.
Mezunların, istihdam alanları konusunda önceliği daha çok özel ofisler.
hastaneler, adliye sarayları, eğitim kurumları psikoloji bölümü mezunlarının çok rahat istihdam alanı sağlayabileceği kurumlardır.

İki bölüm arasındaki benzerlik ve farklılıklar.

PDR ile Psikoloji bölümünün lisans düzeyindeki ders içerikleri arasında çok büyük bir farklılık yoktur.
Her iki bölümde de psikoloji bilimi hakkında kuramsal ve uygulamalı bir müfredat vardır.
Bu iki alan arasında ki içeriksel farklılıklar daha çok lisansüstü eğitimde ortaya çıkmaktadır.

PDR mezunlarına Psikolojik Danışman, Rehber Öğretmen, Adli Pedagog gibi unvanlar verilirken;

Psikoloji mezunlarına Psikolog, Adli Psikolog ünvanları verilmektedir.

PDR mezunları görüşmelerinde “Bireysel yada grupla psikolojik danışma” yöntemi uygularken, Psikologlar daha çok “psikoterapi” yöntemini uygular.

Çalışma koşulları ve hizmet verilen kitle açısından PDR nin lisans düzeyinde verdiği eğitim çoğu zaman yeterli olurken
Psikoloji bölümü mezunlarının (hizmet sunacakları kitleler açısından) lisans eğitiminden sonra yüksek lisans ve süpervizyon eğitimi gereklidir.
Çünkü psikologların görüştükleri vakalar daha ağır vakalardır.

Psikologlar sorun oraya çıktıktan sonra danışanla görüşürler,
PDR mezunları ise daha çok önleyici bir role sahiptirler.

siz bunlardan hangisinde daha cok yetenekli oldugunuza bakarak,kendinizi tartarak hayirlisi ile karar verirsiniz..
ben cok hassas bir insan oldugum icin PDR secmistim.. daha çok önleyici bir role sahip olmak icin cunku ağır vakalarin altindan kalkamam diye
belki de korkmustum..meslegimden cok memnunum Elhamdullilah..
Evlilik,ayrilik, uyusturucu,taciz aile içi çatışma, boşanma ve buna bağlı olarak çocuklarda ortaya çıkan uyum sorunları ,
duygu bozukluklarina manevi,duygusal rehberlik yapmaktayim..
ayrica kendim de koruyucu anneyim..bu bilgiyi verdikten sonra

Rüyanizin Yorumu Hayirdir insallah;
Rüyada içerisinde ateş olan bir fabrika görmek; rüya sahibinin büyük bir iş yapmaya teşebbüs edeceğine işaret eder..
yani siz hangisini secerseniz secin..Allah-in izni ile o meslekte Başarılı Olacağınıza yorumlanir..
Hemen hemen iki mesleğe de yeteneğiniz var..Mutlu ve başarılı olacağınıza delalettir..
Hayirli gunler.

acilangul1

Nazeninn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gerçekten ben 1 aydır araştırma yapıyorum beni en çok rahatlatan yazı bu oldu Allah size de yaptığınız işte başarı ve kolaylık nasip etsin yaptığınız çok güzel bir iş inşallah ahiretinize faydası olur tekrar Allah razı olsun.(Vaktiniz olduğu zamanlarda bu konu hakkında biraz daha konuşmak isterim sağolun)

Üst Alt