• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlenen çiftin yüzük ipini görmek

M

Mercan

Kayıtsız
Misafir
S. Aleyküm, rüyada evlenen çiftin yüzük ipini görmek ne demektir? Rüyamda otobüs duraginda beklerken iki kiz kardesimle bir gelin damat ve davetliler yanimizdan geçiyordu, sonrasinda gelin ile damadin yüzüklerini takip ipini kestikten sonra ipi kesen adam bana bir parça veriyordu ipten. Daha sonra baska bir adam bir parça ip daha verdi ve onlari yutup iki dilek tut dedi, Bende içimden bir dilek tuttum, olmasini istedigim bir dilek gönül isiyle ilgiliydi. Geçen gecede bir isim gördüm ayni zamanda ismi duyuyordum rüyamda. Istedigim kisinin ismiydi. Bu ne demek oluyor acaba?

Merve Cihan Almanya

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
masallah ruh haliniz ve yasayisiniz ve bundan sonra ne yapacaginiz veya tahsil bolumunun neyi alacaginiza oldukca kararsiz bir donem yasamaktasiniz sanirim...
Hayirdir insallah..
Rüyada otobüs gormek: otobüsüne göre değişir.
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının. Dikkat edin.araçta yolcu iseniz hayatta pasif bir rol aldığınızı gösterir...
rüyada Belediye otobüs görmek:Bereket ve yeni devlet isi veya memurlugu ile Tabir edilir Allahu

Rüyada gelin görmek veya güveyi görmek, evlilik yolunun açıldığına, iyi ve kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir.

Rüyada ip, ahd nikah ve anlaşmadır...
Kardesim Hayirlisi icin Dua edin ..Almanyada yasiyorsunuz.. orada Hayirlisi ile bir Musliman genci bulup kalbinizdeki
insan ile evlenin...
seklinde yorumlanir allahu alem.. Hayirli gunler...

M

Mercan

Kayıtsız
Misafir
Tesekkürler

Öncellikle yorumladiginiz için çok tesekkürler.
Tuhaf bir durum daha varki oda ertesi gece'de rüyamda kendimi gelinlikle görmem idi. Ama damadi göremedim. Bu evlilikle ilgili olabilir mi? Ve son olarak rüyada bir erkegin ismini görmek ve duymak ne anlam ifade eder? Sevdiginiz kisi oluyor bu erkek. Ve sonra bende demek onunla evleniyorum diyordum sanirim, pek emin degilim yalniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Birsey degil Merve Can Kardesim.. Benim de ablam ve cocuklari Almanyada yasiyor...
Hayirdir insallah..
"rüyamda kendimi gelinlikle görmem idi"
Rüyasında Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir..Allah-in izni ile..
Kardesim HAKKINIZDA HAYIRLISI ama sevdiginiz var ise ve maddi, manen hazir iseniz.. aileleriniz de RAZI ise bu isi fazla uzatmayin..

Peygamber Efendimiz (asm) “Hayırlı işlerde acele ediniz, tâ ki bir şer gelip o işi bozmasın” buyuruyorlar.
Hayirli Geceler...

Üst Alt