• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eve taşınmak

maya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu aleykum,hayirli geceler.
Rüyamda Kuba caminin yaninda bir eve tasinmisim, cok seviniyorum cami yakininda eve tasindim diye. Lakin tasindiğim evin yollari cok tozlu, kismen camurlu idi.(gercekte tasinmak icin ev ariyordum). Rabbim yapmis oldugunuz bu hizmeti makbul eylesin. Şevkinizi ziyade etsin..Selam ve Dua

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Amin Cümlemizin İnşallah.
Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eve taşınmak ;yaşamında gerçekleşecek olan hayırlı ve olumlu değişikliklere işaret eder
Rüyada ev görmek; kişinin dünyası ,ahiretti ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir. Caminin yaninda bir eve taşinmaniz Mana ,manevi olarak daha güçlü bir insan olmaniza yorumlanir..
Bu rüya herkes için hayırlıdır.
Ya da yakında gönlüne göre bir yere taşınacağınız ve Aile hayatında huzurlu olacağınız anlamına da gelir.

"Lakin yollari cok tozlu kismen camurlu idi " Hak yolunda giderken Size çamur atanlar olabilir ama Siz yine de doğru bildiğiniz yoldan sapmayın..Selametle..

acilangul1

zümra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eve taşınmak

Selamunaleyküm rüyamda evimizden taşındıgımızı gördüm başka bir eve, ama taşındıgımız evi çok begenmedim bunun için çok üzülüyordum ama annem, güzel bir evdi kira da ucuz oldugu için taşındıgımızı söylüyodu. Etraftakiler acayipti korkuyordum, mahalleyi dolaşıyordum. Eve geldim, evimiz rutubetli eski yapılı taş evdi, evin odasını boyatmak istedigimi söylüyordum, annemde tamam diyordu ama bir türlü ısınamıyordum. Ev çok farklı bir evdi, tuvaleti mutfagı dışarıda, odaları ayrı idi, ben evde bir odadan diğer odaya giderken bir yere gittim ama şaşkındım, bir yatak gördüm türbe gibi üzerinde yeşil örtü vardı, üzerinde peygamberimizin ismi yazılıydı, kuran yazısı olarak. Ben bakıyordum, yüzünü görmedim uyanır gibi olunca kaçtım korkarak anneme anlattım. Orası bir evliyanın yeri dedi, inanmadım ben ona diyordum yok peygamberimiz var orda diye. Sonra ordan geçen iyi şeyler söyleyen bir adam geçti, yanında da dediklerini yalanlayan kadın şeklinde bir şeytan vardı. Yol boyu onu takip edip yalanlıyordu, bende içimden kadına bu şeytandır diyorum, yanındakide veli bir zat olacak. Annem ismini söyledi ama unuttum. Sonra yanımızda iki kolu kırık bir akrabamız geçiyor, çok üzülüyorum. Bak adamın halinediyorum. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden allah razı olsun..
:selamunaleykum;

YÖNETİM/UYARI: Lütfen önce kuralları okuyun!

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ev görmek

gününüz hayrolsun;) gördüğüm rüyadan önce bir cami hocası buyu nazar vb için kuran okudu su verdi.o gece rüyamda başka eve taşınmışız.ama ev camiymiş. şu anki evimiz yeni.ben o eve taşındık diye üzülüyorum.ev eskiydi.sonra yatak odasına girdim eşyalar yeniydi ama inanılmaz geniş ve cami halıları vardı. çok etkilendim.yorumunuz için Allah razı olsun:)

Üst Alt