• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada et yemek

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,öncelikle rüyalarımı yorumladığınız için çok teşekür ederim. Bu kez rüyamda et yediğimi gördüm. Kemikli etti,hayvanın eğe kemiklerinin etini yemeye çalışıyordum. Pişmiş haldeydi. Fakat yemek için elime aldığım etlerden ya çok az yiyebiliyordum yada hiç ısırmadan geri bırakıyordum .Çünkü etlerin üzeri beyaz beyaz yağdı hep eti çok azdı. Birde rüyada el işine yani oyaya başlamak nedir acaba. Şimdiden çok sağolun,Allah razı olsun, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam bir sey degil kardesim!biz burada Hizmet icin variz!!
Hayirdir insallah..
Rüyada et yemek, iyiye yorulmaz.zahmet,mesakat,dedikodu,giybet,kul hakkına delalettir!!
Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır..ayrica Et yemekleri yemek kazancın helal olmadığının işaretidir.

Cafer-i Sâdık hazretleri buyururlar ki: Rüyada et yemek dört vech ile tâbir olunur:
a) Mal,
b) Miras,
c) Hüzün,
d) Musibet.
bunlardan hangisi oldugunu anca Rabbim bilir..

"etlerin üzeri beyaz beyaz yağdı hep eti çok azdı"
hamd olsun geri bırakıyordunuz cunku bunun yorumu haram mal ve hastaliktir..
Allah'ım, bize helal ve bereketli rızık lütfeyle, tek bir haram lokmadan ve en küçük kul hakkından bizi koru...

Allahım Sen bizi Senden başkasına muhtac eyleme işlerimizi rast eyle kazandıklarımızı bereketli ve helal kıl !
zinadan, haram lokmadan, faizden, kötü insanın şerrinden, şeytanın şerrinden sana sığınıyoruz sen bizleri koru!!Amin

Et yemekleri ile kul hakkı yiyebiliriz!...izin ne demek!
Ama Dünya ve Ahirette hazmı zordur dikkat et!....

Hayirli gunler..

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Rabbim bizleri gireceğimiz yalnış kapılardan atacağımız yanlış adımlardan çevirsin.Yönümüzü sadece ona çevirebilmeyi nasip etsin.Rüyalarımla ilgili merakım çoktu,size çok teşekür edrim.

Üst Alt