• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşyalarının çalındığını görmek

arzu zehra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Rüyamda apartmanıma giriyorum. Bazı yerlerde yangından dolayı siyahlıklar olduğunu görüyorum. Bir yerde de duvarda yangın devam ediyor bir yandan da ev sahibim bir şeyler tamir etmeye çalışıyor. Onun için endişeleniyorum. Sonra evimin kapısını açınca evin içinde hemen karşı duvardada siyahlık oluğunu görüyorum. Sonra odalara giriyorum ve eve hırsız girmiş olduğunu farkediyorum.Yalnız hırsız eşyalarımı alıp başka eşyalar koymuş. Dağınık vaziyette. Benim eşyalarım koyu renk ama yenileri beyaz ve renkli.Takılarıma bakıyorum. Hepsinin yeri değişmiş.Tek küpe,sadece kolye ucu parça parça kutulara konmuş. Çok korkuyorum.Bu bir rüya olsun diye çok dua ediyorum. Eşimi arıyorum. Ama konuşabildim mi hatırlayamıyorum.Yalnız bu rüyayı gece değil gündüz uyuduğum zaman gördüm.
Teşekkür ederim şimdiden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
camivedua.jpg

Aleykum selam Hos geldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
icinde bulundugumuz ruhsal durum,stressli,gergin endiseli bir donem yasiyorsaniz bazen bu tip ruyalar gormeniz cokca Dogaldir..
Rüyada eşya görmek görülen eşyanın cinsi, durumu, rengi, miktarı ile yorumlanır be rüyada görülen eşyanın
rüya açıklamasını incelemek gerekir.
Rüyada dağınık eşya, eşyaları dağınık görmek Karışık işlerle uğraşacağınıza yorumlanır.

Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..
Allahu Alem..

Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine
Bazen de kendi nefsi olarak tabir edilir..ayrica iyilik ve hidayete de yorumlanabilir..
Rüyada eşyalarının çalındığını görmek :calinan esya zinet ise esinizi, mahreminiz ve zinettinize sahip cikip kendinize YAKIN tutun..
seklindede yorumlanir..

Her şeyin bir sonu var. Allahdan gayri…
Biliyorum tüm mutluluklarında bir sonu var tüm acılarında…
Var olan her şey yok olup gitmeye mahkum…
Biraz hızlı biraz yavaş ama bitecek bir gün tüm sevinçler ve tüm kederler.
Dünler mazi bile olmayacak unutulup yok olacak.
Biraz sabır biraz gayret geçmişin üzerine kalın sünger çekecek.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

"Hiçbir işte lüzumundan fazla aceleci olma.
Dikkatli davranış sahibi olanlar, kendilerini bir çıkmaza girmekten muhafaza etmiş olurlar.
Hz.ALİ r.a.

arzu zehra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Yorumunuz için teşekkür ederim.Allah'a emanet olun.

Üst Alt