• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgiliyi görmek

*zynp*

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgiliyi görmek.
Selamun aleyküm, merhabalar dün gece rüyamda eski sevgilimle aynı yerde çalışıyorduk, bir simit evindeydik benle tekrar konuşmak ister gibiydi. Bana sigara uzattı dışarda içelim ve biraz konuşalım diye. Teşekkür edip içmeyecegimi söyledim, iki kola aldı ve geldi kolumdan tutup dışarı çıktık birşeyler konuşuyorduk ama tam olarak hatırlamıyordum. Birde ben onu severken o beni terk etmişti ama pek rüyalarımda görmüyordum, sizce bu rüyam ne anlama geliyordur yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

gaziantepten
zeynep
yaş,23
bekar,kursiyer.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim hosgeldiniz...
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri, ayrıldıkları eski eşlerini, eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama,işaretidir...
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi ,eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

"bana sigara uzattı dışarda içelim ve biraz konuşalım diye "demissiniz..
kardesim onun ile barisirsaniz yine ayni yasaddiklarinizi yasarsiniz.. bir kavga, tartisma, sevgi, barisma tekrar kopleksli, davranis ve sorgulamar ve bu boyle hep devam eder gider..manasindadir..
3 ileri bes geri..boyle bir iliski ve beraberlikten pek hayir gelmez.. eninde sonunda tekrar ayrilirsiniz..
Hayirli geceler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendini kandıran kişiyi görmek

selamun aleyküm Allahın bereketi rahmeti bütün ümmeti muhammedin üzerine olsun,

öncelikle böyle bir siteniz olduğu için ALLAH sizlerden razı olsun Rabbim islamiyetle dolu bir gençlik versin ve bu gençliği berektlendirsin inşallah.

Ben bundan bir ay önce görmüş olduğum bir rüyayı anlatıyorum

Bundan 1-2 yıl önce benim canımı çok yakan ve beni kandıran insanı rüyamda gördüm pişman olmuştu ve ben onun evine gitmiştim elimdede küçük bir bebek vardı çok ama çok pişmandı ben rüyalara çok inanan biriyim. gerçek hayattada bunun olmasını çok isterim pişman olmasını.ama o insan benim asla pişman olmacağımı sana bunu söylemeyeceğim gibi şeyler diyordu bende biliç altı diye düşünüyorum ama hiç düşünmediğim bir zamanda gördüm rüyamı.ve amcamın kızıda rüyamda onu çok dövüyordu sen benim kuzenimi çok üzdün kırdın diye .Allah rızası için yorumlarmısınız..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Allahın bereketi rahmeti Sizin ve bütün ümmeti muhammedin üzerine olsun amin..Cumlemizden kardesim.. Hayirdir insallah..
evet belkide bilinc alti bir ruyadir..
ama sunu unutmayin..insan kendi ic huzuru icin Affetmeli !
ama hic bir zaman unutmamaliki tarih tekerrur etmesin..
Ve O gunlere takilip;Onun gibi insanlar icin kendi geleceginizi geçmişte yaşayarak mahv etmeyin kardesim..
hataları düzeltmeye bedelleri ödemeye,intikam almaya çalışırken insan anın mutlulugunu kacirabilir..
şimdini yaşamak ve geleceğini hayal etmek varken geçmişte kalmak ,KIRGINLIKLARI hatirlamak, guncele getirmek kime ne yarar sağlayacak ki?

"elimdede küçük bir bebek vardı "
Rüyanız, yeni bir projeye imza atacaginizi ve yepyeni planlariniz oldugunu gostermektedir, bu ruya ayni zamanda
yeni bir baslangica ve o insandan uzak durmaniz gerektigine delaletir..

Rüyada dövmek, döven vasitasiyle dövülenin duyacagi bir habere isaret eder.
dayak attığını görmek güçlü olacağına işaret eder.
Hayirli aksamlar..

byza35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm :)
ben iki qündür 1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi görüyorum ayrıldığımızdan beri hiç konuşmuyoruz ama nasıl olduysa gördüm.
İlk gün gördüğüm rüyada yanına gidiyordum ve konuşup arkadaş oluyorduk.
İkinci gün gördüğümde ise beraber oturmuş konuşuyorduk ben ona neden benden ayrılıp en yakın arkadaşımla çıktın dedim o da aslında benim bi suçum yok dedi. sonra biraz daha konuştuk, beni öpmeye çalıştı herşey gerçek gibiydi çok mutluydum yanında .. Sabah uyandığımda herşeyin rüya olduğunu anladım ve moralim çok bozuldu okula bile gitmedim ve rüyamın ne anlama geldiğini çok merak ediyorum lütfen bana yardım edin.

_____:

duaa.. selamın aleyküm ablacım yine ben 3-4 ay önce sevdiğim çocuk yüzünden 8 yıllık arkadaşlarımla küstüm ve o günden beri konuşmuyoruz bugünde rüyamda o arkadaşlarımın biriyle gezerken 1 ay önce ayrıldığım ama hala çok sevdiğim eski sevgilimi gördüm arkadaşımla dağ gibi bir yerdeydik yüksek tepe gibi bir yer sonra eski sevgilim geliyordu benle konuşmaya çalışıyordu.

Bu rüyayı durup dururken gördüğüm için çok şaşırdım ve tekrar size sormaya karar verdim bana yardım eder misiniz ? :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..Hayirdir insallah..

"sevdiğim çocuk yüzünden 8 yıllık arkadaşlarımla küstüm "
Kardesim herkesin yeri farkli ve ozeldir...
Her kesi kendi yerine ve hak ettigi Sevgi ve guveni verirseniz bu tip sorunlar yasanmazdi...
Kim olursa olsun her zaman adil, durust ve vicdaniniz ile hareket edin...
Yoksa bir gun sevgisi ugruna haksizlik yaptiginiz kisi ile imtihan edilebilir, sevgisi nefrette donusebilir!!ki bu da Rabbimin ilahi adaletinden dir!!!
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulamaişaretidir...
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi, eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir, bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Eskisi var iken yine eskisini gormek bu iki karar, iki insan iki hata arasindaki celiskiyi ifade eder...
İki dünya arasinda Gel-Git ler ile Vaktinizi Kaybediginize ve sadece kendinize duygusal baski ve agirlik yaptiginiza isarettir..
Hayirli gunler...

grkmblt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayrıldığım kişiyi görmek

Selamün aleyküm. Ben 2.5 yıldır biriyle birlikteydim evlenmeyi planlıyorduk. Ailelerimizde biliyordu. Fakat bazı nedenlerden dolayı 4 ay önce ayrıldık kısmet olmadı. 1 ay önce konuştuğumuzda bana evlenmek üzere olduğunu artık onu aramamamı söyledi. Durumu biraz özetlemek istedim. Hergece rüyamda onu görüyorum ama dün gece gördüğüm rüya etkiledi beni. Rüyamda o kişi ağlıyordu. Sonra kucagında bir köpek vardı. O köpek benmişim köpeği önce öper gibi yapıyor sonra ısıra ısıra yiyor. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam grkmblt kardeşim. Yoksa GÖRKEM BULUT mu diyelim? Rüyanıza hayırdır inşallah diyelim ki Rabbim hayıra çıkarsın. Belli ki acınız çok taze ve sıkıntılarınız şuan için sizi derinden etkilemeye devam ediyor. Biz bayanlar çok kırılgan yapıdayız. Rabbim bizleri fıtrat olarak öyle yaratmış. Bir bayana acı verecek davranışların başında onun gururnu kırmak gelir. Öyle hissediyorum ki sizinde gururunuz kırılmış.

Rüyanızda ayrıldığınız kişiyi ağlarken görmenizi, bu kişinin dışarıya yansıtamadağı üzüntüler içinde olması şeklinde yorumluyorum. Kucağındaki sizin hayalinizdeki köpek görüntüsü ise bu sıkıntısının sizinle ilgili olmasına işaret ediyor. Sanki bu kişinin söyleyemediği, açığa vuramadığı şeyler var veya ayrılık hikayenizin bir mecburiyet, bir zorunluluk sonucu meydana geldiği hissine kapıldım. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
eski sevgiliyi aglayarak kovalamak

mrb hocam ben bir ruya gordum bunu yorumlarmisiniz.

Uzun zaman biten bir iliskim var ismi ***. ve onu aslinda hic sevmiyorum gercek hayatta. Bugun onu gordum aglayarak onu kovaliyordum o da uzulerek kaciyordu. O kaciyordu ben kovaliyordum. Sonra benim eski okulumun orada umidi kestim cok yorulmustum. Orada bana geri dondu bana sarildi. Ve aglaya aglaya eve gittik beraber. Beni kucagina tasidi evimde yatagima goturdu dinlenmem icin. Sonra eve gitti. yani yeniden barisip sevgili olduk.
Yorumlarsaniz sevinirim hocam A.e.o

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim..
Rüyanıza hayırdır inşallah diyelim ki Rabbim hayıra çıkarsın..
Rüyada ağlamak görmek; büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini ifade eder.

Rüyada Onu ağlayarak kovaladiginizi görmek;korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için onu artik hayattinizdan tamamen attiginiza cikardiginiza yorumlanir..
geçmişte olanlari,BİTİRİN ARTIK...
Adam gittiğinde değil, kadın unuttuğunda ,kalbinden sildiginde biter aşk
Yasin ise Halen Sizin ile gelecek ile ilgili ruya, hulya ve hayalleri olduguna isarettir..
gecmisten ibret ve ders alarak hayattiniza bundan sonrasinda daha dikkatli devam edin..
Hayirli gunler..

Litvanya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, hayırlı ramazanlar

Yine ben utngc..
Bu aralar rüyalarımın anlamlı olduğuna inandığım için buraya yazıyorum o yüzden ikinci defa geldim. Yorumlarınızın doğruluğuna inanıyorum zahmet olmazsa bir rüyamı daha yorumlarsanız sevinirim.

Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Biraz kilo almış ve hafif çirkinleşmiş gibiydi. Yani benimle olduğundan farklıydı biraz. Yanlış hatırlamıyorsam soluk kırmızı tişört giyiyordu. (O ayrılmak istemişti). Sanki biraz pişman gibiydi ve çabalıyordu sanırım. Ama ben ondan hep kaçıyordum birazcık sinirli bir şekilde. İkimiz de lise son sınıf öğrencisiydik bu yıl mezun olduk ve sınava girdik. Rüyamda benim okulumdaydık ve sınava son bir hazırlık için çalışıyorduk öğrenciler gruplara ayrılmıştı o normalde benim le aynı okulda değil kız lisesi benim okulum zaten. Sonra birden tercih ypmaya başladık ben tercih yapmıyordum (ki gerçekte de yapmadım) o da bir kaç yer yazıyordu ama sanırım açıkta kalıyordu rüyamda tam emin değildim bundan ama teselli etmek için yanına gidiyordum ki rüya bitti.

(Sevgilim benden sınavdan önceki gün ayrıldı sınava çok kötü bir durumda girmiştim onun yüzünden beni hiç sevmemiş sanırım o yüzden biraz pişman olmasını istemiştim. Şu an ona karşı bir şey hissetmiyorum biraz sinirli olmam dışında gün içinde de onu düşünmediğimden bilinçaltı değildir diye düşünüyorum. Çünkü ayrıldığımız zaman 24 saat onu düşünürken bile 2 kere rüyamda gördüm sadece)

Sonraki rüyamda da birisi ölmüş annanem mi öldürdü bilmiyorum. Kimin öldürdüğü belli değil rüyamda ama annanem cesedi saklıyor nedense. Ölen bir kadın ama olay mahallinde ceset olmadığı için cesedi aramaya başlıyoruz sonra ben ananemin cesedi sakladığını öğreniyorum polisler falan geliyor annem de ananemin cesedi sakladığından haberi yokmuş gibi davranıyor. Ama meğersem annem ve gelen polis de işin içindeymiş. İkisi başka bir kıza cesedi saklaması için talimat veriyorlarmış o talimat verdikleri kız da benim çok uzun zamandır görmediğim ve şu anda da konuşmadığım bir arkadaşımmış adı ebru. En son yanlış hatırlamıyorsam ölüyü buluyorlardı ama emin değilim. Ben görmedim cesedi kan da görmedim rüyamda. Bu hafta rüyaöda gördüğüm 3. Ölüm vakası hayırdır inşallah.

Şimdiden teşekkürler Allah razı olsun

Bir de ekleme yapmak istiyorum;
Eski sevgiliyle ilgili olan ruyamda gruplari ayri ayri siniflara koymuslardi ben onun sinifinin kapisini acip kafami iceri uzatiyordum. Benim mor bir hirkam var onun gibi bir hirka (bu arada renkler cok canli degil puslu gibiydi biraz ruyam) giyen bir kiz eski sevgilime beni isat ediyordu. Kiz sanirim onun arkadaslarindan biri. Bir de ben ondan ayrildigimdan beri guzel ruyalar goruyorum sanki o benim icin bir sıkıntıymış da gecmis gitmis o sıkıntım gibi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı ramazanlar Hayirdir insallah..
İnsanlar ayrıldığı eski eşini eski sevgilisini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır.
Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir ...Kaybettim Sandıklarım... Belkide Kurtulduklarımdır

"Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Biraz kilo almış ve hafif çirkinleşmiş gibiydi''
O kisinin gam ,keder icinde olduguna isarettir..

"İnsanın kendine yaptığı fenalığı düşmanı yapmaz” demişler. Gerçekten de geçmişimizi şöyle bir gözümüzün önüne getirsek,
başımıza gelen felâketlerin, maruz kaldığımız musîbetlerin, içine düştüğümüz sıkıntıların pek çoğunda kendi kusurlarımız olduğunu görürüz.
Ya bir ihmalimiz, ya tedbirsizliğimiz, ya hırsımız, ya da öfkemiz sonucunda bu işlerin başımıza geldiğini fark ederiz.
Akl-ı selîm ile düşündüğümüzde hatamızı anlar, pişmanlığımızı dile getiririz...

Ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü veya öldürulduğünü görmek: onun adaşı yahut yandaşı olan birinin yefat etmesine yorumlanir..

"Bu hafta rüyaöda gördüğüm 3. Ölüm vakası hayırdır inşallah"

Ölüm düşünceleri veya ruyalari;genellikle anksiyete. (kaygı, aşırı uyarılma) ve irritabilite (ani öfke nöbetleri, kişiler arası ilişkilerde negatif tutum, celiski, kararsizlik yasiyan insanlarda daha cok gorulmesi dogaldir..
Yapmanız gereken tek şey negatif düşüncelerinizi pozitif düşüncelere çevirin!
Mutluluk, olumlu düşünce sayesinde peşinde koştuklarımızdan çok, olumsuz olan hislerimizi pozitif düşüncelere çevirebilmektir..

acilangul1

aşkımız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
aşkımız

iyi günler rüyamda bu gece hiç tanımadığım bir bina ama eski sevgilim orda kalıyormuş. Ben deprem olacağını bilmeden sevgilime dışarı çık diyorum o da çıkıyor. Sonra dışarı çıktığı anda sevgilimin kaldığı taraf bina önce kuvvetli bir şekilde sallanıp sonra çöküverdi, yıkıldı ama binanın öbür tarafları sağlamdı. Baktım netten çok kötü bi durumdayım allah rızası için yardım edersenizcok sevinirim sevgilimi öyle çok sevıyorum ki bu hayatta guvendigim tek ınsan, mutlu olmamın tek sebebi :(

ťųgrul2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm ve rahmetullah hizmetiniz için teşekkür edip rüyamı anlatmak istiyorum.Rüyamda eski sevgilimi evimin camından görüyorum ve o bana tebessüm ediyor bende ona fakat yan camdan babam belirip argo kelimelerle hakaret yağdırıyordu bende yapmaması için yüksek sesle uyarıyordum. Rüyam bu kadar emeğinize sağlık Allah yardımcınız olsun hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eski sevgiliyi görmek;
bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu yaşlarda pişmanlık işe yaramaz.
Zaman geçtikçe rüyada eski sevdiğini görmek azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
ve sebebi eski sevgilinizle olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler.

"babam belirip argo kelimelerle hakaret yağdırıyordu "

Babanız son günlerde stressli ,Sıkıntılı Anlar yaşadığına yorumlanir.. Allah yardımcınız olsun hayırlı günler

ayse05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da sevdiğim ve ayrı olduğum kişiyi görmek

merhaba ben 2 gündür sevdiğim kişiyi rüyamda görüyorum. ama ayrıldık acaba bu ne demektir ne anlama gelir? şimdiden teşekkürler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
ilk önce Ben Rüya Çeşitlerini yazayim yorumu kendiniz karar verin;

Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz,
çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar. Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar :
Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar :
Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar sadık rüya : İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.

rüyamda sevdiğim ve ayrı olduğum kişiyi görmek;
Bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık,Hasret Ve Özlem işareti olarak yorumlanir..

"Yalvarırım Facebooka mesaj yaz beş dakika ayır da
Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da
ısırgan otu gibisin evde,twiter de,facebook da
Seni görmem imkânsız imkânsız imkânsız
Rüyalarım olmasa..."

Her zaman mutlaka kalbini dinle. Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir.
Dolayısıyla içindeki sesle konuşmayı öğren. Her gün kendinle kalmak için zaman ayır ve kalbini dinle.
gerçekten ne hissettiğini bulabilmek için dinlemeye çalış. Bazen içindeki ses sana çok zor geleni yapmanı söyleyebilir yada duymak istemediklerini söyleyebilir…
Korkmave içindeki sesi dinlemeye devam et...
O SES SANA DUYMAK ISTEDIKLERINI DEGIL DUYMAYA IHTIYACIN OLANLARI HEP FISILDAR!!
Dünya ve kendinizle barışık olmak. Bu görkemli anda hiç bir şey canınızı sıkmaz ne insanlar ne dünya nede KENDİNİZ...
kENDIN OL yeter... ..

cucu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleykum, perşembe gecesı eskı erkek arkadasım ıcın hacet namazı kılmış ve dua etmıstım, cuma gunude yasın okudum. Cuma gecesı ruyamda eskı sevgılımı kendı evınde goruyorum ama ben orda degılım sanki baska bır boyuttan ona bakıyor ve dınlıyorum bana dıyor kı, yeter artık.. Okuma (yanı dua etme ) evde cam bardak çanak kırılmadık sey kalmadı dıyor. Sonrada baska bır yerde olmus babamı gordum, bır yerde oturmusuz buyuk bır huzur ıcınde babama sarılmısım, gogsune kafamı yaslamısım bu ruyayı yarumlarsanız sevınırım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eski sevgiliyi görmek;
İnsanlar ayrıldığı eski eşini eski sevgilisini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,yanlız bir ruh hali,çoğu zamanda pişmanlık,kendini sorgulama işaretidir.
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır.
Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir ...
Kaybettim Sandıklarım... Belkide Kurtulduklarımdır .....

"evde cam bardak çanak kırılmadık sey kalmadı "Birbirinizi kırdığınıza yorumlanir..
kırılan hiç bir şey eskisi gibi olmayacak,olamaz da!!buna işaret eder..

Vefat eden baba ile kucaklaşmak, rahmetli babaya sarıldığını görmek, başını göğsüne yaslamak;
gerçek yaşamınızda yeni bir döneme girdiğinizi bu dönemin aydınlanma, manevi açıdan zenginleşme ve gelişme getireceğini, hayata daha gerçekçi bir açıdan bakmaya başladığınızı ifade eder.

rüyada babasına, sarıldığını görmek, başını göğsüne yaslamak;
Babaya sarılmak ; iyilikleri, güzelliklerin ve huzurun kısmet, bereket, mutluluk, güç ve iktidarın habercisi..
baba ile geçirilmiş olan zamanın kaliteli ve mutlu olduğuna yorumlanır..bazen de ayni babanızın karakterinde bir sevgili, bir eş ile yorumlanabilir..
Geçmişe takılıp kalmayın!! orada yeni hiç bir şey yok.yoksa....hem kendinize hem de Anne, Babaniza yazik edersiniz

geçmişi güzel kılan hafızamızdır bilinçaltı egodan oluşan kavramsal kısımların bize bir oyunudur.
insan hafızası insana acı çektiren olay ve insanlari ve ne kadar kötü şey varsa karanlık kısıma iteler ve de tam bu yüzden geçmiş bize hep daha güzel gözükür.
aslında o kadar güzel değildir sadece bizler güzel olanlari hatirlariz...bu sahte gülüşüdür geçmişin...Bizi geçmişte tutmak ister uyanik olun!!!kendinizi suçlamayi birakin artik!!

insan hafızası kötü ve acı olayları hatırlamaz bir kaç yıl önce şimdiden daha mutluydum dersiniz daha mutlu olduğunuzu düşünürsünüz
ama bir kaç yıl önce çok daha farklı sorunlarla hayatınızın zorlaştığını görmezsiniz..insan realistik olmali...
geleceğinizi kurmaya başlamak kötü değildir geçmişe takılıp yaşamak da belki kötü değildir lakin bugünü öldürmedikce.ve olumsuz etkilemedikce......
size önerim düşündüğünüz şeyin tam zamanı !
selametle...

neslii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgiliyi görmek.
Selamunaleykum, ruyamda bana 5 senedir aşık olan ve aşkına karşılık veremedigim bir türlü icimin isinamadigi eski sevgilimi gordum. Hâlâ seviyor fakat baskasiyla iliskim oldugunu bildiginden bu aşkı icine atmak zorunda kaliyor. Onu sevmeyi cok denedim ama olmadi cok iyi bi insan butun kotuluklerime onu uzmeme ragmen yanimda oldu beni hic birakmadi.
Bana hep mesaj atiyordu bende yeni hat aldim onuda bir sekilde bulup bana mesaj atmisti. Bende ona sevgilim oldugunu ne kadar ciddi oldugumuzu soylemistim, sevgilimle aramizda yuzuk takicagimizi soyledim fotografimizi gordu ve beni rahat birakti. Cok olmadi disarda beni gordu parmagimda yuzuk nisanlanmissin hayirli olsun diye mesaj atti. Allah mutlu mesut etsin dedi. Ama hàlà icinde bana karsi birseyler olduguna eminim. Ruyama gelecek olursak; onu goruyorum yuzune bakiyorum ve bana dogru geliyor. Yani onu dusunerekte yatmiyorum bilincaltima falan isledigi yok ama neden boyle gordugumu merak ediyorum. Yorumunuzla bilgilendirirseniz mutlu olurum simdiden tesekkur ederim

Üst Alt