• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgiliyi görmek

selin12345

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Eski sevgilimi rüyamda gördüm. Aslında ona karşı hislerim sönmüştü lakin onu köyde gördüm. Bugün ise onu rüyamda gördüm. Ben ona mesaj atıyordum. "Hayat nasıl gidiyor" dedim. O da "İyi" dedi. Bende "hımm iyi gitsin" dedim. O da"Sen sen olmayınca geçmiyor zaman" dedi. Ve bitti. O kadar değişik bir rüyaydı ki sizce nedir anlamı? He bu arada biz babamdan dolayı ayrıldık babam ayırdı yani sevdiğim çocuğa herkesin içinde bağırdı ve o da ayrıldı. Bana ise ayrılırken söylemedi, ben kendim öğrendim ayrıldığımızi. Buna göre yorumlarsınız artık. İyi günler. Kendinize iyi bakın.

beyzehade

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Eski Sevgilimi Gördüm

Rüyada eski sevgiliyi görmek
S.a herkese. Bundan 1 sene evvel karşılıklı sevdiğimiz saf bi ilişkim. Ama bi nedenden ötürü 1 sene önce ayrıldık birbirimize küsüz ve ayrıldığımız günden beri hiç konuşmadık ve 5 aydır birbirimizi hiç görmedik.

Ve bende şu sıralar her gün onu rüyamda görüyordum ve rüyalarımda tekrar ona aşık olmuştum ama oda hiç yüz vermiyordu hatta rüyalarımdan birinde ağlamıştım. Dün toplu bi ortamda birini bekliyordum oda ordaymış beni kesinlikle gördü bende onu sonradan farkettim ve bu gece onu rüyamda gördüm, mutluydum yağmur yağıyordu ve o da şemsiye tutuyordu bende yanına gittim şemsiyenin altına girdim bana çok dolu bakıyordu ve gülüyordu sonra beraber otobüse biniyorduk ve mutluyduk konuşuyorduk.

Uyandığımda yüzüm gülüyordu mutluydum gün içide mutlu geçti. Ben hala bu kişiyi seviyorum. Rüyam nasıl tabir edilir?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eski sevgiliyi görmek, rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek...
Selamun aleykum. Benim 2 yillik bir sevgilim vardi ayrilali da 2 yil civari oldu. Ama surekli irtibat halindeydik. Bana o kadar aci cektirdiki bir ben bilirim bir Allah. 1 yldr oldu onu unutalı suan bir baskasini seviyorum. 20 gün öncesinde rüyamda üst uste eski sevgilimi görmüştüm ve sonraki gece mesaj attı gerçekten de. Ama ben mesajina yanit vermedim. Sonra yine bu gece onu rüyamda gördüm biz bulusacagiz. ve ben keyfi olarak 2-3 saat gec gidiyorum bulusmaya. Bulusacağımız için ikimize su almış ve ben buluşmaya çok geç gelince de suları icmisti ama şişe de hala su vardı. Ve yanına gittigimde bana islerini halledip gec boyle gec gelirsen falan diyordu. Halbuki isim yoktu keyfim geregi gec gitmistim. Neyse sonra kendi su şişesini bana uzattı bende onun suyunu ve bana alıp içtiği diğer şişeyi de alıp çöpe attım. Sonra elinde bisküvi paketi vardı yarilamisti. Onu bana verdi bende biskuviyi aldım ve kardeş dedigim arkadasimin yanına gittim. O aldı yedi biskuviyi ama ben biskuviyi de yemedim.tabi o esnada arkadasimda sövuyordu ona. vaktinde Bana ne cektirdigini o da biliyor çünkü. Sonra aklıma şuan sevdiğim insan geldi ve ben zaten yanlış birşey yapmadım ki biskuvisine bile agzimi surmedim dedim. Içim huzurluydu o yüzden. Umursamaz bir tavrım vardı ona karşı. Eski sevgilimi gerçekte olduğu gibi ruyadada unutmuş ve sevmiyordum. Umursamiyordum. Ama onun davranislari bakisalari falan farkliydi.ruyami yorumlar misiniz Allah razi olsun.

1Hayalet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Eski sevgiliyi rüyada görmek

Selamünaleyküm, şu an bir sevgilim var ancak eski sevgilim olan kişiyi iki güne bir sürekli rüyamda görüyorum benimle ilgilendiğini bana iyi davrandığını görüyorum bu rüyadan ne çıkarmalıyım? Lütfen yardımcı olur musunuz?

umutaşk17

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek

İyi Günler Sevgilimle Ayrıldık. Bana Hastayım Yaşamıyıcam Dedi. Sonra Ailemde Seni istemiyor Dedi.
Neyse Ben Dün Akşam gördüm bu rüyayı, Sevdiğim Taşınıyordu. Onun Ailesinden Af Dilemek İçin Evlerine Gittim Baktım Taşınıyolar
Babasını Gördüm, Sinirliydi Sonradan Affeti. Ama Mallasef Bir Gemiye Bindiler, Gittiler.
duaa..

Üst Alt