• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgilisinden paket almak

M

medine

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm Allahın selamı üzerimize olsun inş. Ben 2 gün önce çok sevdiğim eski erkek arkadaşımdan paket aldığımı gördüm. Asker arabasından indiler. Bir tek kendisi sivildi diğerlerinde kamuflaj vardı. Arkadaşıyla gönderdi paketi ve göreceksiniz 10-15 güne kadar beni arayacak dedi. Paketin içinde uzunca bir mektup vardı. Ne kadar sevdiğini yazıyordu. Çok acayip bir yüzük vardı bir de çok şık bi sürme..Ben şua nda başka biriyle nişanlıyım. 3 hafta sonra evleniyorum. Çeyiz hazırlıyorum, haliyle eksiklerim var, rüyada bir kaç eksiğimi de bana göndermişti. Kendisi de siyahlara bürünmüştü ve çok zayıflamıştı. 2 gündür kendimde değilim ben, ne anlama geliyor bu rüram anlatırsanız Allah için beni mutlu edersiniz....ben esmer.22 yaşındayım.nişanlıyım.sağlık sektöründe çalışıyorum.urfalıyım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli geceler kardesim.. Hos geldiniz..
Bizlere yaşamımızda Acı Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında Bizim İçimizdekini BİZE göstermek Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

aslinda burada Gonullu Ruya yorumu yaparken bazen gercekleri yazmakta zorlaniyorum..
ama mademki Rabbim bana bu ilimde bir kolaylik ve idrak lutuf etmistir gercekleri yazmak zorundayim..
Ben de Sizin gibi bir insanim..gecmiste buna benzer bir ruyayi ben de gormustum..
Evlenmeden once Beni gercekten cook seven ama icki kullanan biri vardi..
Ben de Sarhoslari hic sevmem...kendim de Hamd olsun imanli tesseturlu bir KIZ dim..
Bu Beni cook seven deli gibi asik olan ablamin Kayni idi.. Yani onun yasadiklarini, hissediklerini biliyordum..
ama Onun gibi icki muptelasi olan bir insan ile evlenemezdim..
ve neyse aradan zaman gecti Ben esim ile evlenmeye karar verigimde aynen bunun gibi bir ruya gormustum..
Tabiki O YIKILMIS,perisan bir vaziyette oldugu seklinde yorumlanir..
ama Ben dogru olani yaptigimi bugun bile inaniyorum..
Sadece Sevgi yetmiyor kardesim..

Allah cc. o eski sevdiginiz insana da Yar ve Yardimcisi olsun bir gun o da sizin verdiginiz karari ikiniz icin de en iyi ve HAYIRLISI oldugunu anliyacaktir...
Evlilik oncesi insanin boyle gecmisi ile ilgili Ruya gormesi de bilincalti dogaldir...
Buyuk bir degisiklik, surecine girmeden insanin gecmisi Filim seridi gibi gozlerinden gecer ve ruyalarinda gorur..

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..

Rüyada mektup görmek sevineceğiniz, sizi çok mutlu edecek bir haber alacağınıza işarettir..ve hic beklemediginiz bir yerden bir Yardim seklinde de yorumlanir...

Özür dilerim, yine uzun bir mektup oldu.hayatı acısıyla tatlısıyla paylaşmışiz..ya onlar geldi gecti aklimdan bir An...
Her defasında, her elime kağıdı kalemi aldığımda "Kısa yazacağım bu kez. " diyorum kendi kendime.. Ama olmuyor.
Ardı arkası kesilmiyor duygularımın.
Her neyse... düşündüm ne gerek var, yazdıklarımı söylesem bile çare olmadı kulaklarından girmesi.
Kalbine dokunamadıktan sonra anlamı yoktu kelimelerin...
Üzülüyor musun hala; üzülme...Demesi kolay biliyorum ama değişiyor zamanla...
Sen, güzel yazılar yaz, yeni cümleler kur, daha sıkı sarıl kendine ve umudunu yitirme; her neyse dileğin...
Rabbim hakkinda HAYIRLISINI versin..amin..
Hayirli, huzurlu, saglikli geceler..

Herkesin ama herkesin Yazdigi ama belki de gonderemedigi hep yureginde tasidigi bir SON mektup vardir...
İlk defa içimden gelen her şeyi, bu karanlık gecede, bu beyaz kağıda, odamı aydınlatan seninle yazıyorum…
bir daha Gelmeyeceğini ,bu SON mektubu hic okumiyacagini bildiğim halde yine de YAZIYORUM...

Sevmenin en büyük meçhul olduğunu anladım. Meğerse insan sevdiğinde bir gizeme karışıyor, kendini unutuyormuş.
Sadece sevgisini düşüyor, onu bulmak için elinden gelen her şeyi yapıyormuş...
ve sevdigini arar iken kendini kaybediyormus...
Bu SON mektubumu yazar iken Sana saadetler diliyorum..

M

MEDİNE

Kayıtsız
Misafir
Eski sevgiliden mektup almak

Selamun aleyküm din ve geçmişi benzer kardeşim, ben rüyamı anlattım daha demin,içinde farklı simgeler vardı, sen sadece mektup üzerine durdun. Rica etsem Allah rızası için diğer simgelere de bir açıklık getirebilirmisin. Asker arabası ve 3 asker gördüm kıyefetleriyle. O zayıflamış ve siyah giyinmişti, bana hac sürmesi göndermişti bir de çok değişik bir yüzük..ve ısrarla 10-15 gün tabirini kulladı defalarca.Allah razı olsun şimdiden.. esmer.22.şanlıurfa.sağlık sektörü

Yönetim/Edit: Mesajlarınız birleştirldi. Bu konu ile ilgili yazacaklarınızı cevap yaz butonunu kullanarak buraya ekleyin. Yeni konu açmayın!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim dedigim gibi Bazen Gercekleri yazmakta zorlaniyorum..
Rabbim her seyin en iyisini ve HAYIRLISINI biilir..
Siz 3 hafta sonra ins. evleniyorsunuz..Her seyin sadece HAYIRLISINI dileyin...
Asker, asker arabasi onun sun an icinde bulundugu buhran, SIKINTI,celiski, caresizlik.. verilen kararlara uyma mecburiyetti...
Allah cc. Yar ve Yardimcisi ve koruyucusu olsun...
"O zayıflamış ve siyah giyinmişti, "
Gam, keder, darlik,kasvet...

"ve ısrarla 10-15 gün " 15 gun sonrasini siz zaten kendiniz sahit olacaksiniz...
Haci surmesi; hayir, menfaat, mal ve nimet size gelecek olan bir yardim..

"Allah'ım, Benim için indireceğin her hayra muhtacım."

kardesim Ben bu ruyayi daha fazla yorumliyamiyorum..
cevrenizdeki bir guvendiginiz HAK Dostu bulup ona sorun..
Beni mahzur gorun...lutfen...
Neden mi oyle iste....ben bu ruya konusunda yetersiz biriyim de ondan...
kgüll..,acilangul1

Üst Alt