• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgilinizin ailesini görmek

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı akşamlar gönül sızım kardeşim geçmiş bayramınız mübarek olsun... rüya yorumlarınıza son derece güvenerek dün gece görmüş olduğum bir rüyayı paylaşmak istiyorum.rüyamda hayırdır inşallah eski sevgilimin ailesi annesi,ablası,babası bize gelmişler ve bana yalvarıyorlardı resmen kızım biz seni çok sevdik gel inat etme oğlumuzla barış sensiz yapamıyor çok kötü perişan durumda falan diyorlardı hepsi bi taraftan bir şeyler söyleyip beni ikna etmeye çalışıyorlardı ama ben de bir gurur yapıyordum kesinlikle olmaz hayır falan diyorum sizler iyi insanlarsınız kırmak istemem sizleri ama bu işin dönüşü yok falan yapıyorum ama surat asmıyorum sürekli bir tebessüm halindeyim. derken terler içerisinde uyandım hatırladıım bu kdar ama sanki bayağı bi uzun süre onun ailesini gördüm. bizimkisi olmayacak bir şeydi durumlar ayrılık gerektirdi ayrıldık uzun zamandır da aklımda yoktu birden rüyama girince size danışmak istedim inşallah hayra çıkar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar gönül Dostum Sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Hayirdir insallah..
Rüyada eski sevgilinizin ailesini görmek ;Sanırım eski sevgilinizin ailesi ile ilgili bazı sorunlar vardı. Bunlar sizi çok etkilemiş olmalı.
ya da Ailesi hatasini anlamis Sizi kaybettikleri icin vicdanen rahatsiz oluyorlar seklindede yorumlanir..
Eski sevgili ile yeniden bir araya gelmek, izlenen bir filmi yeniden izlemek gibi. Ve bir filmin iki farklı sonu da yoktur; sonlar hep aynı olacaktır.
Yeniden aynı şeyleri yaşamak mı?

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ağzınıza sağlık gönül sızım kardeşim söylediğiniz gibi bir filmin iki farklı sonu yoktur...yeniden aynı şeyleri yaşamak istemem Allah kimseye de aynı durumu yaşatmasın umarım vicadanen rahatsız oluyorlardır benim de tek isteğim bu yönde birilerinin vicdanına dokunabilmek ve kıymetimi anlamaları. hoş gerçi iş işten geçtikten sonra anlasalar ne anlamasalar ne değil mi...

Üst Alt