• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski nişanlıyı görmek

burcu0

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski nişanlıyı görmek nasıl tabir edilir? Merhaba ben rüyamda iki yıl önce ayrıldığım eski nişanlımı gördüm. Çok değişik bir yerdeyim ve babam gelip bir misafirin var diyor. Bakıyorum eski nişanlım gelmiş. Önce şaşırıyorum sonra sarılıyoruz. Eski nişanlım ile birlikte bizim köye geliyoruz. Köyde akrabalarım oluyor. Konuşmadığımız halam, eniştem ve çocukları oluyor. Eniştemin çok eskilerden kalma bir helikopteri oluyor. Beni, eski nişanlımı, halam ve kuzenlerimi şehire götürecekmiş. Helikopteri getiriyor, kabini yok sadece pervanesi ve tutunacak demirleri oluyor.

Ben korkuyorum ve annem o sırada bana bir tane ip veriyor. Anne bu ne diyorum ve annem bana korkma eğer bir şey olursa bu yanında dursun diyor, tamam diyorum ve biniyoruz tutunuyorum sıkıca havalanıyoruz. Giderken köyle merkez arasında deniz oluyordu ve biz giderken denizde büyük büyük gemiler vardı. Hepsi de kırık döküktü. Biz uçarken hep tepeden gemi parçaları düşüyordu ve denizde ki büyük parçalar dalgalanıp çarpacak gibi oluyorduk. Sağ salim varıyoruz merkeze ve kum tepelerinin üzerine düşüyoruz. Kimseye bir şey olmuyordu. Sonra uyanmışım. Eğer yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun,
Rüyada eski nişanlıyı görmek;
hayatta bazı şeylerden ders almak gerektiğini, bazı iç hesaplaşmalar yaşadığınızı simgeler.

Rüyada eski nişanlıya sarılmak;
eski nişanlıniz ile birlikteliğinizde hissettiğiniz güven duygusunun hasretini çektiğinizi, aynı duyguyu yeni ilişkinizde bulamadığınızı yada bulamayacağınızı düşündüğünüzü işaret eder. Bu çoğu zaman yanlış bir düşüncedir ve alışkanlıkların yansımasıdır.
ruyada-eski-nisanliyi-gormek.jpg

Rüyada ip görmek;
kişinin hayatında yeni bir dönüm başlangıcı.

"büyük büyük gemiler vardı.Hepside kırık döküktü"Birbirinizi kırdığınıza yorumlanir..
kırılan hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, olamaz da!!buna işaret eder..
Rüyaniz gerçek yaşamında gergin dönemler geçirmekte olduğunuzu simgelemektedir.

geleceğinizi kurmaya başlamak kötü değildir geçmişe takılıp yaşamak da belki kötü değildir lakin bugünü öldürmedikce ve olumsuz etkilemedikce......
selametle...

piraye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada eski nisanliyi gormek

elamun Aleyküm,ruyamda eski nisanlimin masasinin uzerinde imza kartonun ustunde beyaz bir kağıt gordum. Bu nedir diye ona sordugumda bana " bir araya gelmemiz icin yonetim kurulundan imza topluyorum" dedi. Kisaca şöyle ifade edeyim. Biz eski nisanlim ile dini nikahli nisanliydik, dugunume 15 gun kala nisanlim beni birakip gitti. Hic bu iliski bitti falan demeden gitti. Etrafindakilerin sozume bakti onlari dinledi. Ruyami tabir ederseniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun,
hayatta bazı şeylerden ders almak gerektiğini, bazı iç hesaplaşmalar yaşadığınızı simgeler.

"eski nisanlimin masasinin uzerinde imza kartonun ustunde beyaz bir kağıt gordum"
hak-hukuk helâlleşme artik Mahkeme-i Kübra'ya kaldi..

Size bin kere de zulm edilse Siz bir kere de olsa zulm edip Zalimlerden olmayin.selametle..

ayhan çakar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, ruyamda eski nisanlim ve ikizini goruyorum, ayni yatakta yatiyorlarmis bende yanlarinda yatacakmisim. Ben sizi gece karistiririm diyorum koseye yatmaya calisiyorum. Cok garip bir ruyaydi yorumarsaniz sevinirim, simdiden tesekkur ederim.

siddika

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski nişanlıyı görmek tabiri.
Selamün aleykum, Allahın rahmeti bereketi bütün müslüman kardeşlerinin üzerine olsun. Ben 3 sene önce nişanlıydım, nişanlım beni terk etti her şerde bir hayır vardır bu olay benim ibadetlerime yönelmeme, rabbime sıkı sıkı sarılmama vesile oldu. Hacet namazı kılıp bir dua okunursa Allah sana dilediğini rüyanda gösterirmiş. Bende namazını kıldim niyetim ise, eski nisanlim evli şu anda mutlu mu, yoksa mutsuz mu, Rabbim lütfen rüyamda göster diye duamı edip yattım.

Rüyamda önce bir tren gördüm, sonra eski nişanlım balkonda kulağına kulaklık takmış müzik dinliyordu. Annemle ben mutfaktayız annem yemek yapıyor dışarda tanımadığımız bir adam elinde siyaha boyanmış bir metal hilal caminin en tepesine yerleştirmeye çalışıyordu. Tahta merdivenlere çıkmış ama merdivenlerin hiçbir dayandığı yer yoktu ve ben o sırada anneme anne bu adam korkmuyor mu derken adam son basamağa geldiğinde dengesini kaybedip tahta merdivenlerden tahtaların ortalarını kırarak düşüyor. Sonra elektrik kablolarına tutunmaya çalışıyor fakat daha çok dengesini kaybedip savrularak yere düşüyor ve yerde can çekişiyordu.

Ben ise anneme yalvarıyorum ne olur yardım edelim diye annem kabul etmiyor adam yerde can çekiştikçe ben bunu içimde hissediyordum ve kelime-i şehadet getiriyorum. Komşular fark etsin diye çabalarken bizim geçen senelerde vefat eden sakat erkek bir komşumuz vardı o ve eşi gelip yerde can çekişen bu adamın üstüne kum atıyorlar ve yerde yatan adam çok kötü kokuyormuş. Bizim evin yan tarafındaki bahçede ise başka komşular mangal yapıyorlar gülüp eğleniyorlar can çekişen adamı fark bile etmiyorlar. Ben ise içimden o kadar çok üzülüyorum ki bu tanımadığım adam için uyandığımda bile üzgündüm. Ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah razı olsun Rabbim cümlemize yar ve yardımcı Rüyaniz Hayr olsun.

Rüyada eski nişanlıyı görmek tabiri
Her şerde bile bir hayır vardır.
Başımıza gelen iyi ve kötü şeylerin sebepleri vardır. Bu sebeplerin sonucunu yaşarken, iyi bir şey kötüye dönüşebilir, kötü de iyiye. İyi şeyler yaşarken, şükretmek yani o fırsatı en doğru şekilde kullanmak, kötü şeyler yaşarken de bu işin sebeplerini araştırmak ve hatalarımızdan dönmek kendimizi değiştirmemiz gerekli... Biz kendimizi değiştirmedikçe hep aynı şeyleri yaşar dururuz.........

"Ben bir yerde hacet namazı kılıp bi dua okunursa Allah sana dilediğini rüyamda gösterirmiş "
diye bir olay bilmiyorum..bu bana biraz pazarlık gibi geliyor...
Ben Hacet namazı kılıp dua edecem ve Sen Allahim Sen de bunun karşılığında İstediğimi göstereceksin vayy vayyy!!Ya Hu...

"eski nisanlim evli şuan da mutlu mu yoksa mutsuz mu Rabbim lütfen rüyamda göster diye duamı edip yattım"
Sen ne yapmak istiyorsun kendine zulmetmek mi ?
Et o zaman onun sayfasını takip et !!onunla alakalı herşeyi bilmek iste!! Onun mutluğu, mutsuzluğu Sana Ne ...
Sen bunlari yapmaya devam dersen canın daha çok acıyacak!!Seni nişanlı iken terk eden bir adam için ben duamı ,nefesimi bile harcamam.......
Onun ile olan geçmişine takılıp kalmam..geleceğime, yeni Ay, Yeni Hilal, yeni gün neler getirir Ona bakarım..Let it go........

O evlensin senin varlığın sana yaptıkları aklına dahi gelmesin mutlu olsun! Sen halen bana bunları nasıl ve niye yaptı diye kafa yor!!!
Ohhh kardeşim bu kafa ile giderseniz Siz daha çok üzülür,vaktinizi boşa harcarsınız..

Hayatta bazı şeylerden ders almak gerektiğini, bazı iç hesaplaşmalar yaşadığınızı simgeler. Hak-hukuk helâlleşme artik Mahkeme-i Kübra'ya kaldi..

"Rüyamda önce bir tren gördüm"
Yeni bir başlangıç anlamına gelir, bir halden başka bir hale geçmeye, bir yerden,uzaklaştıkça başka menzilere, mevkiye yaklaşırız...

"kulaklık takmış müzik dinliyordu"
Bu ne kadar umursamaz vurdumduymaz bir insan dünya umrumda değil ..

Rüyada hilal görmek, menfaat ve hayır görmeye, şifa bulmaya, huzuru ve kurtuluşa ermeye işaret eder.

"siyaha boyanmış bir metal hilal"
Eğer Siz Olaylara bakış açınızı değiştirmezseniz moral bozukluğu, stress ve ruhsal sorunlar yaşayacağınıza yorumlanır.

Her şey sizin durduğunuz yer, sizin baktığınız yer, olaylara anlam verir. Mesafeler durduğunuz yere göre yakın ya da uzaktır yada farklıdır...
Baktığınız yere göre büyük ya da küçük görürsünüz şeyleri. Ve hep aynı yerden durarak bakarsanız hayata, dünyaya baktığınız açıyı değiştirmezseniz yaşam da sizin için değişmez. Bazen durduğunuz yerden tren gibi hareket etmek, ileri geri, sağa sola adımlar atarak yaşamak ve hayata bakmak her şeyi daha geniş açıdan görmenizi sağlar......

Adımlar atarak yerinizi değiştirerek yaşamak, vizyonunuzu zenginleştirir. Her şeye bir adım önden, bir adım geriden, bir adım sağdan, bir adım soldan bakmanın görmenizi zenginleştirdiğini. Bazı şeyleri daha net, bazı şeyleri daha farklı gördüğünüzü göreceksiniz.
Olaylara, sorunlara bakış açınızı değiştirdiğiniz zaman büyütecek okadar da çok şey olmadığını görürsünüz şu dünyada.

Adımlarınızın ve bakışlarınızın yönünü değiştirdikçe kimi şeyler sizden uzaklaşırken kimi de yakınlaşacaktır... bu iyiliği yapın kendinize...

Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek;
sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya işaret eder.

... eğer Siz kendi kendinizi üzmeye devam ederseniz sadece kendinize zarar edersiniz..Hayat devam ediyor..
Allah cümlemize akıl fikir sağlık versin amin.

Pilot1354

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Ben bundan yaklaşık sekiz ay önce ayrıldıgım nişanlımı sürekli rüyamda görüyorum bazen aglarken bazen gülerken bu ne anlama geliyor cevaplarsanız sevinirim hayırlı günler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eski nişanlıyı görmek ne anlam taşır?
Merhaba, eski nışanlımla ayrılalı 5 ay oldu fakat hala aklımın bir köşesinde o var. Şu son 1 aydır kendimi iyi hissediyordum ki eski nişanlım rüyama girdi. Rüyamada bilmiyorum bir şekilde konuşmuşuz görüşecektik ama onun morali çok bozuktu, barışmak için uğraşıyorduk. Rüyamda da bir türlü buluşamadık. Nasıl bir rüyaysa uyandığımda kendimi çok kötü hissettim ona bir şey oldu sandım.

Sirenses

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski nisanlimla beraberdim

Rüyada eski nisanlimin evine gidiyordum ve eski nisanlimin üzerinde yeşil tişört vardı. Sonra annesinde bir yelek vardı anne yeleğin ters diyorum bana doğru döndüğünde yelek düz oluyor. Sonra eski kayınvalideme kayinpederime selam söyle diyerek nisanlimla çıkıyoruz bizim arabayla, gezecekmisiz arabanın park olduğu yerde kaldırım taşları var ben buradan çıkamam diyorum arabayı o çıkarıyor hafif taşlara vurarak. Sonra arabayı ben kullanmaya başlıyorum çok saçma bir şekilde beraber geziyoruz rüyada iken nisanlimla ayrı olduğumun bilincindeyim ama barismis oluyoruz. Birde nisanlimin kolunda bir dövme var ama ne yazdığını bana göstermiyor aceba tabiri nedir.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün aleyküm. Ben bundan yaklaşık sekiz ay önce ayrıldıgım nişanlımı sürekli rüyamda görüyorum bazen aglarken bazen gülerken bu ne anlama geliyor cevaplarsanız sevinirim hayırlı günler.
Aleykümselam. Anladığım kadarıyla rüyanız nefsani yani bilinçaltı rüyasıdır. Ayrılmanız sizde etki bırakmış diye görüyorsunuz. Bu tip rüyalar yorumlanmaz, yani gerçek, tabiri olan rüyalar değillerdir.

Rüyada eski nişanlıyı görmek ne anlam taşır?
Merhaba, eski nışanlımla ayrılalı 5 ay oldu fakat hala aklımın bir köşesinde o var. Şu son 1 aydır kendimi iyi hissediyordum ki eski nişanlım rüyama girdi. Rüyamada bilmiyorum bir şekilde konuşmuşuz görüşecektik ama onun morali çok bozuktu, barışmak için uğraşıyorduk. Rüyamda da bir türlü buluşamadık. Nasıl bir rüyaysa uyandığımda kendimi çok kötü hissettim ona bir şey oldu sandım.
Selamun aleyküm. Merhabalar. Aile hayatında mutsuzluğa, şanssızlığa, moralin bozuk olmasına işarettir rüyanız.

Rüyada eski nisanlimla beraberdim

Rüyada eski nisanlimin evine gidiyordum ve eski nisanlimin üzerinde yeşil tişört vardı. Sonra annesinde bir yelek vardı anne yeleğin ters diyorum bana doğru döndüğünde yelek düz oluyor. Sonra eski kayınvalideme kayinpederime selam söyle diyerek nisanlimla çıkıyoruz bizim arabayla, gezecekmisiz arabanın park olduğu yerde kaldırım taşları var ben buradan çıkamam diyorum arabayı o çıkarıyor hafif taşlara vurarak. Sonra arabayı ben kullanmaya başlıyorum çok saçma bir şekilde beraber geziyoruz rüyada iken nisanlimla ayrı olduğumun bilincindeyim ama barismis oluyoruz. Birde nisanlimin kolunda bir dövme var ama ne yazdığını bana göstermiyor aceba tabiri nedir.
Esselamunaleyküm. Eski nişanlının evine gitmek, şaşırtıcı durumlara, bir sürprize işaretitr. Rüyada herhangi birine Selâm söylemek, dostluğa, hayra, feraha, emniyete işarettir. Ayrıca eski nişanlınızda barışmanız, üzüntünün geride kalacağına, mutluluğa işarettir. Dövme ise hayırlara, müjdelere işarettir. Selâmetle......

Üst Alt