• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski evini görmek

latifun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyada benim satilan evimi gördüm. Evin teras kapisindan kafami iceriye soktum bakindim biri varmi diye emin olduktan sonra iceriye giriyorum. Sonra evi sattigimiz kadin koltukta uyuyordu koltuklar bej rengindeydi. Birden uyanmaya basladi ben odanin dogu tarafina dogru yürüdüm ve elime bisey aldim kadin beni görmesin diye yavas yavas gitmeye basladim. Kafasini kaldirdi a geldinmi davetimi kabul ettin. Bende hayir tasinirken benim tülbentimi burda unutmustum onu almaya geldim sandim siz henüz tasinmadiniz dedim.

Kusura bakma dedim elimde tülbent vardi. Biliyormusun dedi, biz de sizin gibi evi geri verecegiz ha ha ha diye güldü. Neden dedim yapamiyoruz dedi, gel sana evi gezdireyim. Sonra oturma odasinin kapisini actik ordan salona ciktik ben baska kapi gördüm ve dedimki kapilari degistirmissiniz tahta rengi yapmissiniz. O ara kocasi geldi, ondan sonra oglu ben gitmem lazim dedim ve diskapiyi actim disari ciktim, merdivenler vardi, bana dedi biliyormusun komsularda yerlesti evlerine. Birden ön kapinin bacesinde buldum kendimi onlara dedim nekadar güzel olmus bahce, bahceyi kum ve topraklan kat kat yapmislardi yukariya dogru deniz dalgasi gibi. Birden ayaklarim kumun üstündeydi kafami cevirdim yeni tasinan komsunun babasini bankin üstünde oturuyorlardi, bir torunu sagda bir torunu solda ellerini yasli amca cocuklarin omuzuna koymustu bana bakarak biraz tebessüm etti cok aydinlikti

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. Hosgeldiniz ve HAYIRLI CUMALAR..
Hayirdir insallah..
Rüyada görülen ev, kişinin dünyası ve ahiretti dir..
gecmiste gencligin verdigi toyluk ve cahillik ile belki tam olarak dinimizi yasiyamiyorduk.. halen nefis ve seytan insani ara, ara gecmise goturup size vesvese vermek icin hep acik birakilmis bir KAPI arar..
Seytanin serrinden her an Allah a siginin seklinde ruyaniz yorumlanir...
İbadetlerinde samimi olan bir insanın imanı güçlenir.
İman güçlenince de akıl nefsin isteklerini değil, imanın gereklerini yerine getirir...
kendinizi ruhsal ve fiziksel ,maddi, manevi, imani olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.

sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Allah; dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir. Hz. Ali r.a ...

Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...
Yaşadığımız icinde bulundugumuz mekan ortam bize ne veriyor bizden ne alıyor?
bize bir şeyler vermesi son derece pozitif bir olay ama eğer bizden farkına varmadan bir cok şey alıyorsa ….
sorunun nerede olduğunu anlamamız ve fark etmemiz gerekiyor. Hani bazen canımız sıkılır yeni yerlere gitmek mekan değiştirmek
hatta ve hatta uzaklara gitmek isteriz ya kendimize hiç sorduk mu sebebini ?

ayni zaman da Gördüğünüz rüya, gerçek hayatınızda kendinizi ifade etmekte sorunlarınız olduğunu ancak her zaman bu sorununuzu görmeyip karşınızdakileri sizi anlamamakla suçladığınızı, bu özelliğiniz nedeniyle bir gün önemli bir sorun yaşayacağınızı, sıkıntıya düşeceğinizi ifade etmektedir...
Hayirli geceler ...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı cumalar, selamün aleyküm, Ben 45 yaşında bir anne ve bir eşim(bayan) bazen rüyalarımda kendimi önceden ikamet ettiğim cerrrahpaşa'daki evimizde görür buluyorum gene orada balkonda buldum kendimi balkonun bir köşesinde bal peteği var ve ben onu eritip süzme bal yapmak düşüncesindeydim bu arada yatak düzeltiyorum. Bu arada birden eşimi oğlumu görüyorum oğlum nerden gelmiş bilmedim ama elinde bozuk para gibi ama kıymetliymiş gibi para var ve bana uzatıyor saklamam için eşimin sanki canı sıkkın gibiydi. Rüyada makyaj malzemesi nedir bilmem bana kırmızı kalem siyah kalem gibi teşekkürler şimdiden gününüz hayırlı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı cumalar, aleyküm selam Rüyada görülen ev, kişinin dünyası ve ahiretti dir..
Ev rüyaları daima önemli sayılırlar. Bunlara dikkat etmek ve yorumu da iyi yapmak gerekir.
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır. Güven içinde yaşayacak ve yaptıklarından zevk alacaktır.
Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir.
Ev dağ başındaysa rüya sahibinin çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır...

Rüyada eski evini görmek;
lutfen gecmisinize fazla kendinizi kaptirmayin..gecmis.. gecmistir..HAYAL KIRIKLIGI yasamayin..diye gelecege konsantre olun..
gecmisinizde olmus, bitmis bazi olumsuzluklarin bugununuzu etkilemesine izin vermeyin..
Kendinizi ve Sevdiklerinizi ACITMAYIN!!
Siz, size geçmişte yapılan iyiliği de, kötülüğü de hiçbir zaman
unutmadiginiza delalettir..

Geçmişin diken ve köklerini temizlemeden hasarlı bir temel üzerine geleceği inşa edemezsiniz?
Yaşamınızda,huzursuzluk, mutsuzluk,stress, deprasyon tıkanıklıklar varsa durup kendinize sormalısınız. ..
ben,nerde yanlış yaptım ve halen de nerede yanlış yapıyorum ...
bilmiyorsaniz bir bilene, bilgine, Ehline sorun..

Ne çok eskimiz var..!Tarihi geçmiş ayrılıklar,
Vadesi dolmuş yalnızlıklar...
Eskiciye verilseler,Eder mi bir ömür huzur kadar..?
Hayirli gunler..

acilangul1

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh
Rüyamda eski evimizdeyim ve ben içerdeyken bir gürültü geliyor. O sırada da dışarıda hafif yağmur yağıyor. Gürültü nedeniyle camdan bakarken caddedeki apartmanların çatılarının uçtuğunu görüyorum.
Yardım etmek için hemen dışarı koşuyorum, sokaklarda koşarken bakıyorum saçım başım dağınık yalın ayak koşuyorum sadece üstümde yağmurluk var ama ben yine de koşuyorum. Olay yerine yüz metre falan kala biraz duraksıyorum ve sonra arkamı dönüp yürüye yürüye eve dönüyorum. Bu rüyanın hikmeti nedir merak ediyorum en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Ruyaniza hayirdir ins. diyerek yorumlamaya Allah-in izni ile basliyalim..
Ev rüyaları daima önemli sayılırlar. Bunlara dikkat etmek ve yorumu da iyi yapmak gerekir.
Güzel temiz ferah bir evde olduğunu gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır.
Güven içinde yaşayacak ve yaptıklarından zevk alacaktır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir.
Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir. Ev dağ başındaysa rüya sahibinin çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır...

Rüyada eski evini görmek; utfen gecmisinize fazla kendinizi kaptirmayin..gecmis.. gecmistir..HAYAL KIRIKLIGI yasamayin..
diye gelecege konsantre olun.. gecmisinizde olmus bitmis bazi olumsuzluklarin bugununuzu etkilemesine izin vermeyin..
Temkin Ya Hu..Kardesim bu sozumu hic unutmayin..her seyde Tedbir ve Temkinli olun...

Rüyada koşmak ; sıkıntı ve ıstırap verecek
şeylere işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder.acele işe şeytan karışır"

Rüyada yağmur görmek helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.

"Yaratılıştaki herşey sizin içinizdedir ve içinizdeki herşey yaratılıştadır. Siz en yakın şeylerle sınırsız bir temas içindesiniz ve
dahası mesafe sizi uzaktaki şeylerden ayırmak için yeterli değildir.
En aşağıdakinden en yücesine en küçüğünden en büyüğüne her şey içinizde eşit bir şekilde var olur.
Tek bir atomda dünyadaki tüm elementler vardır. Tek bir damla su okyanusların tüm sırrını içinde barındırır…"
HALİL CİBRAN

dgüüll,.

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorum için teşekkürler evet bu aralar çok sıkıntıdayım çok. Yarın üniversite tercihleri başlayacak ve ben istemediğim bölümleri mecburen yazmak zorunda kalacağım sonra ideallerimle ve hayallerimle vedalaşacağım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorum için teşekkürler evet bu aralar çok sıkıntıdayım çok. Yarın üniversite tercihleri başlayacak ve ben istemediğim bölümleri mecburen yazmak zorunda kalacağım sonra ideallerimle ve hayallerimle vedalaşacağım.

Rüyada koşmak ; sıkıntı ve ıstırap verecek
şeylere işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya delalet eder.acele işe şeytan karışır"

"sokaklarda koşarken bakıyorum saçım başım dağınık yalın ayak koşuyorum ."
Yaptığınız işi sevmediğiniz takdirde başarılı olamazsınız ..

"Yarın üniversite tercihleri başlayacak ve ben istemediğim bölümleri mecburen yazmak zorunda kalacağım sonra ideallerimle ve hayallerimle vedalaşacağım"
o zaman yazmayin, secmeyin ..istediginiz bolumu kazanamazsaniz 1 sene kendi sececeginiz meslekte veya ona yardimci olacak bir iste
veya meslekte o bekleme surecinde calisaniz olmaz mi?

Üst Alt