• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski eşini görmek

lorinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski eşini görmek.
Merhabalar, rüyamda eşimi (kocamı) eskiden görüştügü (flört gibi ama resmiyete binmemiş çıkma yok) şimdi ise sadece arkadaş olarak görüştüğü bir kadınla masa başında sohbet ederken görüyordum. Normalde asla kızacak biri olmamama rağmen çok sinirlenip, eşimin gözlerinin içine bakıyordum o rahatsızlığımı farketmesine rağmen konuşmaya devam edeyordu. Bende aralarında bulunan bilgisayara ne konuşuyorsunuz... tarzında çok sert birşeyler yazıyordum ve o bayanda bu yazımı okuyordu. Sonra ben sinirli bir şekilde kalkıp çocukluğumun geçtiği eve, hala orda yaşıyormuşum gibi gidiyorum. Eski dost düşman olmaz deyip çok sinirleniyordum. Hala duyguyu yaşıyorum aradan 3 gün geçmesine rağmen saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim Hos geldiniz..Hayirdir insallah..

"eskiden görüştügü( flört gibi ama resmiyete binmemiş çıkma yok) şimdi ise sadece arkadaş olarak görüştüğü bir kadın"

onun ile gorusmesi sizi rahatsiz ediyorsa arada cocuk da yok !konusulacak ne var ki?ona guvendiginizi ama Sevginizden dolayi biraz kiskanclik biraz da ona karsi olan derin ilgi ve sevginizden dolayi gorusmemesini soyleseniz....rica etseniz...

Yoksa siz halen Onu, düşündüğünü mü zannediyorsun ? bak kardesim Zaman akıp gidiyor!!
geçmişi degiştiremiyoruz ama gelecek bizim elimizde. ..geçmişin Sizi ailevi ruhsal mutlulugunuzu ve sagliginizi etkilemesine izin vermeyin..
zamanin hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Esinize güvenin ve bazen sizi rahatsiz eden duygu ve dusunceler var ise onun ile paylasin..

bu ruya sadece bilincalti endiselerden dogan bir ruyadir kardesim fazla kaale almayin.. selamet ile Hayra kalin..

Insanlarda güzel olan yüzdüryüzde güzel olan gözdür ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Akıldan nasibini almayanlarla geçinebilmek aklın zaferidir.
UNUTMAYIN BUNU...

omer12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Rüyamda eski eşimle birlikte istanbul olduğunu tahmin ettiğim boğaz manzaralı bir yerdeyiz, eski eşimle ev beğeniyoruz ona yüksek katlı binalardan birkaçını gösteriyorum ve birisini beğeniyoruz. Beğendiğimiz evi gezerken vakit akşamın ilerleyen saatleri oluyor, bir anda eski eşimi, özürdileyerek yazıyorum çıplak bir şekilde balkonda görüyorum ve ona birisi görecek ne yapıyorsun sen diye üstüne beyaz bir bornoz veriyorum. Tam bu esnada bende balkona çıkmış bulunuyorum ve dev bir dalganın gemileri yutarak geldiğini görüyorum. Eski eşimile beraber üst katlara doğru merdiven dairesinden kaçmaya başlıyoruz, sular ayaklarımıza kadar geliyor fakat kurtuluyoruz galiba...Yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ayrıldığı eşini, boşandığını karısını, eski eşini görmek;
Şu anda yaşadığınız benzer bir ilişki yada birliktelikte bir olay nedeniyle kendinizi mutsuz hissettiğinizi, mutsuzluk yaşadığınızı veya hiç olmak istemediğiniz bir durumda kendinizi bulduğunuzu ve bundan rahatsızlık hissettiğinizi simgeler.

Bu rüya alternatif olarak güncel yaşamınızda bir şey yada birinin, eski eşinize hissettiğiniz güzel duyguları hatırlattığını işaret eder.
Bazen de bilincalti Rüyaları olabiliyor...İnsanlar kaybettiği, ayrıldığı eski eşini, uzunca bir süre unutamazlar ve sık sık onu rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir..

halen eski eşiniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğunu, bunları onunla oturup konuşarak halletmeniz gerektiğini ve iki
olgun insan olarak sorunlarınızı çözmeniz gerektiğini size tavsiye eder.
Bu rüyalar aynı zamanda eski eşiniz ile beraberken yaptığınız hatalarda ders almak gerektiğine de yorumlanır. O hatalardan alınan tecrübe ile onları yeniden
tekrarlamamak gerektiğine tabir edilir.

"eski eşimle ev beğeniyoruz ona yüksek katlı binalardan birkaçını gösteriyorum ve birisini beğeniyoruz. "
Eşiniz ile aranizi düzeltmeye çalışmaniza yorumlanir..

Rüyada görülen büyük dalgalar yaşamınızda başarıyı ,mutluluğu elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini yaşamınızda halletmeniz gereken sorun ve sıkıntılar olduğunu,
ifade eder...evliliği kurtarmaya değer mi değmez mi..?

Ya halkın istediği normal kalıplara girer, herkes gibi olursun, ya da yalnız kalmayı göze alarak bedel ödemeye razı olursun.
İşte evlilik, kişinin kendinden, isteklerinden, beklentilerinden, vazgeçtiği yerdir ve ancak Ben değil Biz olabilirse bu şekilde yürür.

"Hoştur bana senden gelen ya goncagül yahut diken"hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah ..Selametle..

erdn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada boşandığı eşini görmek, rüyada eski eşini görmek yorumu.
Selamünaleyküm,
Eşimle boşandık, birbirimizi çok seviyorduk onun ailesi istemediği için bana kaçmıştı evlenmiştik mutluyduk, aile problemleri nedeniyle ayrıldık annesinin sözünden hiç çıkmaz geçen günlerden tekrar barıştık fakat ailesine söyleyemedi onlardan korkuyor yine ayrıldık. Ben dün gece rüyamda eski eşimin bana tekrar geldiğini gördüm, bir bavulla beraber evlerinden gidip aldım, arabaya bindirerek ikimizde korkarak hızlıca uzaklaştık oradan. Bu rüya ne anlama gelmektedir, biz birbirimizi hala çok seviyoruz ama birleşmemiz imkansız gibi. Şu an görüşmüyoruz bile. Rüyayı yorumlayabilirmisiniz İnşallah hayırlara vesile olur. Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun,İnşallah hayırlara vesile olur
Bazı rüyaların kaynağı bilinçaltımız iken, bazen de yaşadığımız fiziksel sorunlar sebebiyle rüyalar görebilmekteyiz..
Yaşadığınız olaylardan etkilenerek gördüğünüz bir rüyadir bu..inşaAllah hakkınızda her şeyin hayırlısı olur selametle..

fatma_nil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Eski Eşi Görmek

Selamün Aleyküm;
Rüyamda eski eşimi barışmak için konuşurken gördüm. Hatta şimdi görüşmediğimiz ortak dostlarımızı araya sokmuş benden özür diliyordu. Gerçek hayatta 1 yıldan fazladır görüşmüyoruz. ilginç::.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eski eşi görmek ;
geçmişteki olumlu deneyimleri ve eski iyi zamanları, sevgi ile paylaşılan anıların yansıması ,yada vicdan muhasebesi olabilir...yada bazı olayları yaşadığınızı veya hiç olmak istemediğiniz bir durumda kendinizi bulduğunuzu ve bundan rahatsızlık hissettiğinizi simgeler.

Bazen de bilincalti Rüyaları olabiliyor...İnsanlar kaybettiği, ayrıldığı eski eşini, uzunca bir süre unutamazlar ve sık sık onu rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık,yine de bir umut işaretidir..

halen eski eşiniz ile aranızda halletmeniz gereken bazı meselelerin olduğunu, bunları onunla oturup konuşarak halletmeniz gerektiğini ve iki
olgun insan olarak sorunlarınızı çözmeniz gerektiğini size tavsiye eder.
Bu rüyalar aynı zamanda eski eşiniz ile beraberken yaptığınız hatalarda ders almak gerektiğine de yorumlanır. O hatalardan alınan tecrübe ile onları yeniden
tekrarlamamak gerektiğine tabir edilir.
sevgi ve çıkar dengesi arasında kararsızlık yaşadığınızı ifade eder..selametle..

Besire

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski esini görmek

Rüyada eski eşini görmek.
Selamun aleykum, ben Besire ruyamda oglumla birlikte kendisi 8 yasinda.. soluklanmak icin kiz kardesimin evine girdik..
Yegenlerim sofrada ekmek yiyorlardi, bende ogluma birseyler hazirlayip yesin diye dusundum o sirada eski esim evlenmis yeni esiyle oglumu almaya geldiler, normal hayatta sorunlar yasiyoruz. 5 yil evvel ayrildik bize etmedigini birakmadi, ondan sonra ben deliye donmus bir haldeydim, yeni esinin saclarini yoluyordum ve kimse birsey demiyordu, o sirada annemi icerde sag tarafimda gordum, agliyordu aciyarak bana bakiyordu birsey demeden. Anneme diyorum ki onlarin tarafindaysan asla affetmiyecem seni, annem daha da fazla gozyasi dokuyordu devamli, hicbirsey demeden. Genelde annem herzaman yanimda, ondan sonra eski kaynanam gozuktu, oglumu kaptigim gibi yola attim kendimi, birde arabami nereye park ettigimi hatirlamiyordum. Dusuncem arabaya binip kacmakti. O sirada eski kocamin erkek kardesini gordum, beni kacirip kotu birseyler yapacagi belliydi. Sonra telefonla polisi aramak isterken arayamiyordum, orta sokakta beni bayiltti ve kalktim. Lutfen rica etsem yorumlarmisiniz. Bu sıkıntılı gonlerde bu ruya beni cok rahatsiz etti, yardim edebilirmisiniz? Simdiden tessekkurler ederim size.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eski eşini görmek;
anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar yada İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltı bir rüyada olabilir..

Meydana gelen her şeyde mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir. “Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.

“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur
bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...Selametle

aslanyusuf04

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.a hocam dün görmüş olduğum bir rüyam vardı hala aklımdan çıkmadı. Rüya tabirleri sitelerini dolandım ama içimi ferahlatacak bir tabire denk gelemedim.
Rüyamda yeni boşanmış olduğum eski eşimi hastaneye götürüyordum, orada kendisi alt katta muayene olacağını söylüyordu ve aşağı iniyordu. Bende arkasından sanki birşey olmuş da korkuyla odalarda onu aramaya başlıyordum. İkinci odada onu sedyede kanlar içerisinde gördüm, uyandım. Sonra onu aradım meraklandım ve kendisi hasta olduğunu söyledi, bende onu götürmek için uğraş vericem ama bu rüyayı bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. En kısa zamanda cevap verirseniz çok mutlu olucam, sabırsızlıkla bekliyorum allaha emanet olun.

Julide

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Eski olmus esimi ruyamda goruyorum

Sizce ne anlama geliyor, ilk esim vefat etti ve ben onu surekli ruyamda goruyorum ve eski esimle ruyamda cok mutluyuz ikimizde gulup oynuyoz, tskler cvp icin Allahima emanet olun.

Kubra.gkn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada eski esini görmek

Merhaba rüyamda eski esimi gördüm. Cok kalabalik bir ortamdayiz asiri zayiflamis ve surekli karsilasip duruyoruz. Sonra midesi bulanip kusmus, ustu basina bulasmis ve ustunu cikarmis belden asagisi ciplakti. Ortamda rezil olmasin diye hemen ustunu giydirdim. Anlamını aciklarsaniz cok sevinirim hayırlı günler.

Karamm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben ruyamda ayrıldığım eski eşimi ve ailesini gördüm. Eşimle tekrar barismisiz aynı evde yaşıyoruz ve eşim benden bir şeyler istiyor evde, ben de üzerimde çok ağırlık var duymuyorum seni kalkamıyorum, algilayamiyorum diyorum. O da bana kızıyor, küsüp evden çıkıp gidiyorum. Sonra peşimden gelip elimden tutup tekrar ailesinin yanına götürüyor beni, biz barıştık diyor. Orada bir kız çocuğu, kimin olduğunu bilmiyorum ama kendi kizimiz da olabilir, seviniyor sizin oğlunuz olacak diyor bize. Ruyami yorumlar mısınız lütfen bir anlamı var mı acaba. Esimden ayrılalı bir yıl oldu ve kızımı benden alıp gitti başka kadinla.

ZaPpaRa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda çok yakın olduğum ve evli olan çocukluk arkadaşımla, onun evinin önünden geçerken binanın önünde duruyorum ve içerden arkadaşımın eşiyle beraber benim eski eşim (resmi nikah bitti imam nikahı henüz bitmedi) çıkıyorlar. Anlıyorum ki arkadaşım benim eski eşimi de eş olarak almış. Bu arada normalde endüstri mühendisi olan eşimi elinde telsizle ve belinde silahla sivil polis gibi görüyorum. Eve çıkıyoruz evde tanımadığım bir çocuk, eski eşim ve ben varız. En sonunda bu nasıl olur diyorum fakat o anda eşimin yüzü değişiyor ve farklı bir insan (sanırım annem) bana olayı anlatmaya başlıyor. Arkadaşım sanırım konuşma için eski eşimin evine bir kaç kez gitmiş. Bu arada bir kaç işte ona yardımcı olmuş. Sonra eski eşim kendisine tılsımlı bir pasta yedirmiş ve olaylar bu boyuta gelmiş. Ben daha önce böyle karmaşık bir rüya görmedim ama bunda da bir hayır vardır diye fikrinizi almak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Ahmet

A

ayseaylin

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum, ruyamin tabirini isteyeceltim sizden.
Ruyamda eski eşimin bir kadin ile evlendigini gordum, kadinin basi açik ve sari sacliydi, bayanin elindeki yuzuk altindi fakat eski esim onun parmagindan cikardigi yuzugu bana takiyordu bana taktigi altin yuzuk birden demire donusuyordu....
Tabir ederseniz sevinirim, selam ile.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun aleykum, ruyamin tabirini isteyeceltim sizden.
Ruyamda eski eşimin bir kadin ile evlendigini gordum, kadinin basi açik ve sari sacliydi, bayanin elindeki yuzuk altindi fakat eski esim onun parmagindan cikardigi yuzugu bana takiyordu bana taktigi altin yuzuk birden demire donusuyordu....
Tabir ederseniz sevinirim, selam ile.
duaların kabulü
zor ve hüzünlü zamanlara işarettir

Öznurr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski eşi görmek

Eşimle ayrıyız. Rüyamda eşimle barıştığımızı görüyorum ve her barışmamızda ne zaman birleşecek olsak korkunç seyler oluyor ve farklı bir ortama geçiyoruz bu surekli tekrarlıyor, rüyalarımda sürekli olarak büyü görüyor ve korkutuluyorum lütfen yardımcı olun.

Üst Alt