• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek

mhtp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyamda kocamın parmağında altından alyans gördüm (kendisi tüm ısrarıma rağmen sıkıyor gerekçesiyle alyans kullanmıyor) asıl ilginci alyansın üstünde belirgin bir şekilde Hanna yazıyor bir harf daha var yüzük küçük parmağı arasında ama bakıyorum bakıyorum bir türlü göremiyorum hangi harf olduğunu h veya n diyorum. Bir türlü çözemedim rüya ne anlamda olduğunu çünkü genelde sabaha karşı gördüğüm rüyaların bir anlamı vardır benim için,n öyle hissederim. Bu rüyayı iki şekilde değerlendirdim ama tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum birincisi Ya Hannan Rabbimin isimlerinden ( öyleyse ne anlatılmak istendi) yada Hannah ismi yabancı bir bayan ismi eşimde yabancılarla birlikte çalışıyor anlamı nedir bu rüyanın gerçekten aylar oldu aklımda.Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu gecede sabaha karşı iki havuz gördüm suyu masmavi berrak ama içindeki su sıcak sıcaklığı yüzüme vuruyor eşim ve çocuklarım havuza giriyor ama ben bakıyorum çünkü yüzme bilmiyorum ikinci havuza bakıyorum sonra diyorum derin değilmiş keşke bende girseydim diye giremeden suyunu boşaltıyorlar havuzun.

Üst Alt