• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eroin görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Rüyada eroin aramak, rüyada eroin görmek, rüyada eroin bulmak tabiri.
Selamünaleyküm, rüyamda eski evimizin bahçesindeydim. Benimle beraber birde komşumuzun oğlu vardı. Diğerlerini tanımıyordum. Bunlar bahçede eroin arıyorlardı, bir parti eroin buldular. Sonra banada; Sen zekisin anlarsın, eroini bulursun dediler. Bende kalktım yardım ettim. Subhanallah tek bir çapraz çizgiyle işaretlenmişti buldum. Kazma vardı elimde kazmaya başladım, komşunun oğlunada kaz dedim o da eliyle kazmaya başladı. Ondan sonra o durdu kazmaya devam et dedim. Sonra rüya ileri sardı bana ordan yüklü bir meblağ para geldi. Rüyada bir anda artık Resulullah'ın gölgesi miydi, yoksa gaipten bir ses miydi hatırlayamadım şöyle bir cümle tahminimce hadis geldi: Gün gelecek kişi helalden mi, haramdan mı kazanacağına hiç aldırmayacak. merakla bekliyorum.

selam ve dua ile.

Saygılarımla.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada eroin görmek ;
genel olarak mutsuzluk, yalnızlık duygularının ağır bastığı bir yaşam dönemi içinde olduğunuzu gösterirken alternatif olarak çevrenizde fazlasıyla dedikodu yapıldığını, fazla dedikodulu bir ortamda yaşadığınızı simgeler.

Rüyada eroin kullandığını görmek;
yalnızlık, yalnız kalma veya terk edilme korkuları içinde olduğunuzu gösterir. Bu rüyanın bir diğer açıklaması ise size iftira atabileceklerine yada dedikodunuzun yapıldığına işaret eder.

eroin kullanan birini görmek;
etrafınızda sorunlu, problemli, maneviyatı zayıf kimi kişiler olduğunu ve onlara karşı dikkatli olup, zarar görmemek için tedbir almanız gerektiğini ifade eder.

Rüyada eroin aramak;
Rızkınızı yanlış haram yerlerde aradığınızı gösterir..
rızkın ve haram rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz.

"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)


"Gün gelecek kişi helalden mi, haramdan mı kazanacağına hiç aldırmayacak. "

"(Allah’tan kork, rızkını güzel yoldan ara, helali al, haramı terk et!)" [İbni Mace]
 
Üst Alt