• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada erkek kardesini görmek

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm kardesim, rüyamda abim ile rahmetli babamizin calistigi ciftlikte oluyoruz, abim ciftligin yanindaki kulube gibi bize ait olmayan evin icinde bize ait olan birsey ariyor, bende onu bekliyorum, birisi gelmeden biran önce gidelim diye oldukca cok endiseleniyorum. abime,, hadi abi acele et birisi gelicek yakalancaz diyorum, tamam tamam hadi gidelim diyor, ve hizla aksam karanligi cökmüs ormanin icinden kendi evimize dogru hizla gidiyoruz. ALLAH razi olsun hayirli geceler kardesim.duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
alinteri.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz ve HAYIRLI CUMALAR kardesim..
Kusura bakma biraz gec oldu..Bugun 6 yasindaki oglusumun spelling dedikleri kelimeleri telafuz etme sinavi var ,dun onun ile 1,2 saat ders calistim..
sonra cok SIKILDI..aglamaya baslayinca beraberce disari Dondurma yemeye ve parkta oynamaya gittik..sonra da hava cok guzel ve ruzgarli oldugu icin
ucurtma ucurtmaya gittik..ordan da onu eve birakip kosa,kosa gece nobettime kostum..
Bugun de Cuma ya butun isleri,dosyalari bitirmeliydim ki Cuma namazina gidebileyim..
Anliyacaginiz calisan Anne olmak..biraz zor ama gel gor ki ekmek KAPISI...KIZIMIN Universitesi oldukca masrafli.. neyse Allah cc.saglik, Huzur versin
Ben calismayi da cok Seviyorum..
Hem Ekmek parami hem de Hizmet yapabildigim icin Dunya ve ahirettimi de insallahu Rahman ayni anda kazanabiliyorum..
O simdi ASKER degil uyuyor afacanim..uyaninca hemen ust kattan bagirir ANNEEEEEEEEEEE..ben de kosmak zorunda kalirim..
Efendim oglum!ne istiyorsun dedigimde Hiic sana sarilmak istemistim der...sırıtık.:,.:tamam:.sırıtık.:,

Ruyaniza Hayirdir insallah..
Rüyada erkek kardeşini, görmek malda ortaklığa işarettir.
Rüyanızda erkek kardeşinizi, dedenizi, amcanızı ve hâlânızı yani miras alabileceğiniz bir yakınınızı görmeniz; malda ortaklığa ve bazen de bu akrabaların
kendilerine işaret şeklinde tabir olunmaktadır.
Çiftlik, bolluğun ve bereketin işaretidir.
Rüyada çiftlik, başarılı çalışmanın sonucu gelecek büyük kısmet olarak yorumlanır. Çiftlik bakımlıysa kişi alacağı kısmete sevinir..
lakin çiftlik,sizin degil..
Dun esinden ayrilmakta olan ve cok iyi bir isi olan 28 yasinda bir anne ogluda 4 yasinda avukat tutmus..esime kan kusturacam diye nafaka davasi acmis..
Eside helal, haram bakmiyan bir gafil insan..
Ben De onu da oglunuda cok severim..yapma kardesim sadece HAKKIN olani kadar talep et!!
Oglunu senin intikamin icin oyuncak gibi KULLANMA!! Allah-tan KORK!!!.Oglunun bogazindan haram gecmesin..Haram para helal Rizkinda berekettini alir goturur..
Haksizlik ve zorbalikla aldigin her kurus kursaginda kalir..huzursuzluktan nefes alamazsin..bir gun o paralar ile buyutugun oglun Seni dusman gibi gorur..
Haram lokma yendiği dakikada, melek insana ilhamını keser.
O andan itibaren Rahmanî feyiz ve bereket kalbe inmez. Böylece o kimsenin sıfatı değişir.
İnsan midesine giren her haram şey, insan karakteri üzerinde olumsuz tesir yapar ve ruh ya da beden sağlığının bozulmasına sebep olur.
O halde insan yaşadığı sürece, haramdan azami ölçüde sakınmalı ve daima helale talip olmalıdır.
ALIN TERINDE BEREKET,HUZUR,SAGLIK VARDIR..

Selamet ile Hayra kalin Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sizlerinde cumaniz hayirli olsun gönül sizim. herbirimizin hayati ayri ayri zorluklar ve güzellikler icerisinde, RABBIMIZ'in verdigi nimetlere sükürler olsun, bize verdigi emanet olan evlatlarimiza en güzel sekilde O'na kul olarak yetistirebilelim daha baska birsey istemeyiz. haram lokmaya deyinmissin, hani derlerya aglayanin mali gülene yaramaz diye, o arkadasiniz ins dogru yolu bulur ve o masum evladini kullanip esinden intikam almaya kalkismaz, ne yazikki bazi ciftler bosanmayi cocuklar üzerinde kullaniyorlar, ve intikamlarini cocuklar araciligi ile almaya calisiyorlar, bu cok yanlis, ebeveynler bosanabilir ama cocuklar ile bosanamayizki. RABBIM ahir zamanin getirdigi kötü alametlerden esirgesin gelecek nesillerimizi. evlatlariniz ile huzur icerisinde yasamayi nasib etsin MEVLAM, o güzel sesleri hic eksilmesin evinizden, rüya yorumu icin ayrica cok tesekkür ederim, tipki yorumladiginiz gibi seyler oldu bugün :) ALLAH razi olsun güzel kardesim. RABBIMIN rahmeti üzerinizde olsun. iyi geceler.

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek kardeşinin düşmesi

selamünaleyküm
rüyamda ablam,eniştem ve en küçük erkek kardeşim (28 yaşında) bir binanın üzerindeyiz. kardeşim birden binadan aşağıya düşüyor.
hemen inip bakıyoruz. vücudu dağılmıştı.
bacakları, kolları ayrılmıştı. indiğimizde yaşıyordu,su istedi. sonra bedenini bir farenin yediğini görüyorum.

Kardeşim şu anda çalışmak için başka memlekete gitti.bu rüyayı görünce uykum kaçtı ,çok korktum. Kardeşim için dua ederseniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Verahmetullahi ve berekatuhu..
Allah cc. Sizin ve kardeşinizin Yar ve Yardimcisi olsun..
Hayirdir insallah...
Rüyada erkek kardeşini görmek; Duygusallık ve Davranışları,onunla ilişkinizi; sevecen, koruyuculuk, endise duygularinizi ifade edebilir.

rüyada erkek kardeşinin düşmesi;Rüyaların bir çoğunda olduğu gibi bu rüyanın bize anlatmak istediği ifade;
kardeşinizin, içinde bulunduğu;güvensizlik,stress,geçim darlığı ve taşıdığı endişeleri....
Rüyada gördüğünüz bu olumsuzluklar onun şu an gerçek hayatındaki ruh halini temsil etmektedir.
Düşme rüyaları aynı zamanda kişinin aşağılık duygularına kapıldığını veya herhangi bir durum karşısında başarısızlık korkuları
yada kişinin yaşadığı bazı şeylerin kontrolünde olmadığını anlatır.

kardesinizin düştüğünü görmek; bir tehlikeyle karşılaşacağına..ya da hayırlı ve iyi yoldan sapmaya tabir edilmektedir..
"bedenini bir farenin yediğini görüyorum."
Allah hayirlara cevirsin ins...Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın ..
kardeşiniz icin cokca dua edin...

duaa..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah hayırlara çevirsin.iki erkek kardeşim var bu en küçüğümüz.gerçekten de söylediğiniz gibi kendine hiç güveni yok.sırf bu yüzden evlenmiyor. ona iyi işler bulduğumuzda kendini o işlere layık görmüyor. nerede zor ,zahmetli ,göz önünde olmayan iş varsa onu tercih ediyor. sanırım bizim yetiştirilme tarzımızdan kaynaklanıyor.bir tanısanız çok iyi yüreklidir kardeşim. ettiğiniz dualar için Allah razı olsun.

Üst Alt