Rüyada erik yemek, rüyada erik görmek, rüyada erik toplamak tabiri.
Selamun aleykum gonul sizim ablam, nasilsin son zamanlardaki bu kafa karmasamda o kadar destek oldun ki bana birsey yasadigimda ilk aklima gelenlerden oldun.
Seni dinleyip onume bakmaya karar verdim.
Bir isteyenim var, gorustum fakat kafam karisik, muallaktayim cok dua ettim rabbime yatarken ve ruyamda annanemin evinde kapi onundeyim ve yine annem yanimda arabayla kapiya giriyoruz. Arabadan iniyorum, kapida bir arkadasim var ve bizi karsiliyor. Sonra kapinin onundeki can erigine bakiyorum ve hemen gidip koparip yiyorum ama eriklerin rengi sarimtrak ve cok tat alamiyorum. Yanimdakileri de gelin sizde yiyin diyorum. Sonra yasadigim yerde buluyorum kendimi bir arkadasim var yine, arabadayim ama heryeri acik ve yere yakin bir araba. Bir suru kopek var yolda yatiyor hepsi, ben cok korkuyorum renkleride beyazdi yanilmiyorsam. Sanki her an birsey yapicaklarmis gibiler. Yanlarindan gecerken eteklerim surtuyor kopeklere. Gittikce cikiyolar onumuze dolaniyolar. Sonra arkadasimin evine gidiyoruz kahvalti yapmislar, sofranin yemekten sonraki daginik halini gordum. Yorumlarsaniz cok sevinirim.
Selamun aleykum gonul sizim ablam, nasilsin son zamanlardaki bu kafa karmasamda o kadar destek oldun ki bana birsey yasadigimda ilk aklima gelenlerden oldun.