• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elbise giymek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada elbise giymek görmek rüyada mavi siyah beyaz yeşil kırmızı pembe elbise giymek rüyada ayakkabı giymek rüyada sarık rüyada giyindiğini görmek rüyada elbise giymek
Rüyada beyaz elbise giyildiğinin görülmesi; heybete, vakara ve övünmeye,

iplikli elbise giyildiğinin görülmesi; izzete, yüceliğe ve rütbeye,

altınla işlenmiş elbise giyildiğinin görülmesi; düşmana,

siyah elbise giyildiğinin görülmesi; ululuk ve yüceliğe,

yeşil elbise giyildiğinin görülmesi; şehidlik mertebesine erileceğine yorumlanır.

Üzerinde kırmızı elbiselerin oldugunu gören kimse, içerisinde Allah ın hakkı olan çok mala işarettir. Rüya sahibi, Allah tan korksun ve malının zekatını versin.

Kadının kırmızı elbise giydiğini görmesi, ferahlık ve sevincine işarettir.

Kırmızı elbise, hasta olanlar için ölüme, fukara hakkında zarara işarettir.

Sarı elbise veya sarıya boyanmış elbiseyi giymek, bazı insanlar için yaraya, bazıları için de hastalığa işarettir.

Rüyada yeni elbise memur için bir üst derece, tüccar için kazanç, zengin için ziyade mal, yoksul için refah, ziraatçi için bereket ve helal mala yorumlanır.

Temiz elbise kalp temiziliğine, kirli elbise kalp kirliliğine işaret eder.

Elbisenin enine yırtılması gam ve kedere, boyuna yırtılması gam ve kederden kurtulmaya,

Kadının elbisesinin yırtılması ayıplı bir durumun ortaya çıkmasına veya yoksulluk çekmeye işaretle tabir olunur.

Rüyada eski fakat temiz elbise giymek, çevresi tarafından sevilmeye, Yamalı elbise giymek, elbisede ki yama miktarınca ele para geçmesine yorumlanır.

Rüyanızda sarığı ayağınıza sardığınızı veya ayakkabınızı başınıza giydiğinizi görmeniz; musibet ve belâya maruz kalacağınıza delalet eder.

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada parlak taşlardan elbise görmek

Ablacım nasılsın? İyisindir inşallah..Bu aralar rüyalarım arttı Rabb'im hayır eylesin inşallah.. Rüyalarımın çoğu birbirine benziyor gibi :)

Hayır olsun.. Rüyamda üzerimde parlak taşlardan bir elbise vardı (elbisemin rengini bilmiyorum)ve ayağıma topuklu ayakkabı giymiştim. Önce büyük kalabalık bir otobüsün içindeydim sonra gideceğim yere geldim ve indim. Büyük binaların arasından yürürken pencereden insanların bana baktığını ve gülümsediğini gördüm. Sonra kendimi büyük (salon gibi) yerleri parkeden bir yerde sol el parmağımda pırlanta tek taş yüzük gördüm.

Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun.. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hamd olsun iyiyim
Hayirdir insallah
"Bu aralar rüyalarım arttı Rabb'im hayır eylesin inşallah.. "
Rüyalar, alt beyin ve şuuraltı sistemlerinin özel bir evrensel sembol diliyle üst beyne verdiği mesajları içerir..
Size dostca samimi bir bilgi..neden bazi insanlarin bazen rüyaları arttar ?
Gunluk olay ve yasamimizda cok hassas ve her konuda takıntılarsak;gercek hayatta yapamadiklarimizi, yasayamadiklarimizi, soyleyemediklerimiz ruya Aleminde kendi dillinde gece bir rahatlama esnasinda duygularimizi Mana ruya aleminde yasariz..

"Rüyamda üzerimde parlak taşlardan bir elbise vardı "
Edep ve haya bu insanlık elbiselerimizin aksasuarlarıdır.
ote yandan şan, şöhretin semboludur da hangisi olacak iki karar arasinda Meryem gibi tertemiz olabilmek..
Bir kimsenin rüyada bir şeyi giydiğini görmesi rüya sahibinin iş ve durumuna delâlet eder..

Rüyada giyildiği göriülen yüksek topuklu, kadınlık ve kadınsı gösterişi temsil eder ...

Rüyada Pırlanta yüzük ; başarı ve yetenekleriniz sayesinde işinizde veya sosyal çevrenizde yükselmek anlamına gelir.
Rüyada tek taş yüzük Eşe, cariyeye, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya..veya bir makama gelmeye yorumlanir..
Hayirli geceler..

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim çok şükür ben hayır olsun dedim inşallah hayır olur rüyam .. Haklı olabilirsiniz bu aralar nişanlı evlenmek üzere olan arkadaşlarımdan çok şey duyduğum için bide onların sıkıntıları oluyor haliyle onları da dinlediğim için bende birikmiş olabilir çokk kommikk
Allah hayır etsin inşallah Allah razı olsun :)

Üst Alt