• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ekmek taşımak

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
es selamun aleykum verahmeturullahi
gönülsızı abla yine senin kapına geldim. Allah (c.c.) bu ilim ve bilginle nice insanlara faydalı olmanı nasip eder inşALLAH. Bilgi ve ilminle olan aşkınız, bu dünyada ve ahirette Allah ın izniyle kurtarıcınız olur inşALLAH.

abla ben rüyamda, zeynep anamlar,kayınvalidem,bir iki komşularla beraber dağda pekmez yapmışlar. bende yolun kenarında otururken zeynep anamlar falan geldiler yanımdan geçerken, zeynep anam; kayınvaliden geride kaldı senden yardım istiyo dedi. sonra bana fitne vermeye başladı, bırak yardım etme diye. o arada o konuşurken simsiyah parlak bir at dolaşmaya başladı. ben başımı kaldırdığımda kayınvalidem yardım edersen sana pekmez veririm, yardım etmezsen vermem diye el işareti yaptı. ben ona kızdım yardım etmeye gitmedim. sonra yanımdan geçerken onun arkasında 2 kişi yabancı, ağarlıktan taşıdıkları bohçayı düşürdüler.içinde somun ekmekleri vardı.ben onlara yardım için bohçanın ağzını bağladım, sırtıma yükledim yola koyulduk eve gidiyorduk.
Allah (c.c.) sizlerden razı olsun abla.
şeref,bursa,29,evli ve 1 çocuk, turizim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum Selam verahmeturullahi ve berekatuhu..
kimse kimsenin kapisina gitmez kardesim...
Bizde GÖNÜL DOSTLARIMIZ, ile birlikte RAHMAN KAPISINA gideriz...
Hayirdir insallah...
rüyada Ekmek görmek
zengin ve hayatinizdan memnun olacaginiz anlamina gelir. firindan yeni cikmis Ekmek görmek ya da kokusunu duymak maddi sikintidan kurtulacaginiz anlamindadir...

kişi hem kendine karşı hem de aile efradına karşı,
görevlerini adil ve dengeli bir şekilde yerine getirmek zorundadırlar.
Allah insanlar arasında hüküm verdiğiniz zaman, adaletle hükmetmenizi istiyor seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu Alem...

Rüyada pekmez görmek; evde bereket,kısmetin artacağına ve hayra,yorulur yeterki Siz Nefis insani degil
halkin icinde HAKK ile olun...

Dinimizin asıl hedefine gelince, Hak rızası için halka hizmet etmek esastır. Bütün peygamberlerin asıl vazifesi budur.
Bu da ancak halkın içine girmekle mümkün olmaktadır.
Fakat bu iş usulüne göre olursa faydalı olur.
Yoksa, insan gaflete düşer, farzları zayi eder, harama bulaşır, zarar görür.
Hayirli, bereketli gunler kardesim...

Üst Alt