• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Düğün Görmek

nurseyma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Ekim 2015
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Merhabalar annem rüyasında rahmetli anneannemin (yani kendi annesinin) onu tekerlekli sandalyede sürdüğünü ve birlikte düğüne gittiklerini ve saz çalan bir adam görmüş ne demektir acaba yorumlar mısınız teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba hayırlı sabahlar Rüyaniz hayr olsun
Rüyada düğün görmek;farklı yorumları vardir..

Rüyada düğün görmek;
güçlü sevgi bağları, inanç, korku, evlilik, ilişki ,mutluluğun işaretidir.

Rüyada düğün ve ölü görmek;
Gerçekten hayat sevinç ve hüzünle ,keder, korku mutluluk ile birlikte devam ediyor..
Kader bizim için ağlarını nasıl örüyor bilemeyiz, ama yapmamız gereken her anını en iyi şekilde değerlendirmek çünkü bu günün telafisi olmiyabilir....

Rüyada tekerlekli sandalye görmek ;
hamd etmenin önemine işaret eder. Uyanık hayatınızda elinizdeki değerlerin kıymetini bilmek ve ona göre davranmak, şükretmeyi ihmal etmemek gerektiğine ve eksiklik olarak yorumlanır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak;
bu rüya reel hayatta her zaman için her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı olmak gereğine, yarının ne getireceğinin belli olmadığına tabir edilir.bazende keder, sıkıntı,hastalık olarak da yorumlanabilir...

Rüyada saz çalan birini görmek;
Gerçek hayatınızda düzeltmeniz gereken bir durum ya da konu olduğunu işaret eder.
Bu sorunu aşmak için sabırlı sevgi ile davranmak gerekebilir..selametle...

duaa..
 

surekliruyagorn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
16 Ağustos 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada düğünde oynamak

Rüyamda kırmızı kabarık gelinlik gibi kina gecesi icin giyilen bir elbise giymistim. Damat felan yoktu ortada. Annemler babannemler ve koydeki kadinlarin cogu buyuk bir dugun salonunda oynuyorlardi. Ben kendimi bazen kapali bazen de saclarim acik goruyordum. Sinirleniyordum ne oluyor felan diye. Babam ya da abim de yoktu. Oynayan kisiler hep kadindi ama dugun salonunun cikisina dogru erkek sanatci gordum, telefonla beni aradi beni gordun mu diye. Anlasilan cok garip bir ruyaydi hem oynuyordum hem uzuluyordum garip buluyordum icinde bulundugum durumu.
 
Ş

Şeydaa.

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Rüyamda eşi vefat etmiş bir akrabamın 2. Evliliği olacaktı diye bu düğün için hazırlanıyordum bebe mavisi bir elbise giyip mavi bir eşarp takiyorum. Kendi evimde değil halamın evinde hazırlanıyorum. Sonra kıyafetimı babam ve kardeşime soruyorum sizce kırmızı ceket mi giymeliyim diye babam da yok bu kiyafet daha güzel oldu diyor , uyanıyorum.
 
Üst Alt