• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dua ettiğini görmek

G

Gülse

Kayıtsız
Misafir
rüya dua ettiğini, rüyada başkasına dua etmek, rüyada korkup dua etmek, rüyada dua edememek, rüyada mezarın başında dua etmek, rüyada kabir başında dua etmek, rüyada korkudan dua etmek, rüyada dua okuduğunu görmek

Selamıun Aleyküm Hocam;

Bugün yine çok ilginç olduğunu düşündüğüm bir rüya gördüm hayır olur inşallah. Bu arada önceki yorumunu için de çok mutlu oldum çok teşekkür ederim, inanın sizin yorumunu terapi gibi geldi bu yüzden yeni bir rüyamı daha anlatmak istiyorum.

Rüyamda hava kapalı ve oldukça yağışlıydı heryer ıslanmıştı. Bende bulunduğum ilin mezarlığında yanlız başıma yürüyordum. Bir yanda içimde şöyle dua ediyordum. "Allahım ne olur beni de hidayete erdirdiğin kullarından eyle. Ölümden çok korkuyorum Allahtan, çok korkuyorum, Allah korkusunu ölüm korkusunu kalbimden eksik etme" daha sonra mezarlıkta dışarı doğru yürüdükçe mezarlara bakarak onlara "Essalamu Aleyküm" dedim içimden. Hayır olsun inşallah, açıkçası birazda korktum böyle bir rüyadan sonra. Hazır değilim nihayetinde Allahın huzuruna çıkmaya, küçücük bir bebeğim var bana muhtaç. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Kardesim..Hayirli Cumalar..
önceki yorumumu hatirliyamadim cunku o kadar cok masalah rüya yorumu var ki.. birde rüya soranlarin ayni nik ile girmelerini istesem boylece arada bir muhabet ,tanisma Gonul Bagi kurabilirdik diye dusunmekteyim..

Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir, Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!

"Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..
bazen akil nefsi delip kalbe ulsamadiginda insan iyilik guzelik ibadet yapmaya niyet ettigi halde bir turlu basliyamaz..
cunku nefis hep akla farkli dusunceler soyler..ya yarin baslarsin ya simdi kucuk cocugun var .. yok iste buda bir ibadet.. yok ya etrafin temiz degil vs. vs..
bu vesvese ve seytanin fisildamasidir!!

insan nefsinin ve Seytana karsi cikabilecek imani olmali..
bugununu iyi kullan dini ve insani vazifelerini yarin basliyacagina neden bugun basliyayamaz sin degil mi?Ya Yarin hic gelmezse Ne yapacaksin..
İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya ne gerek var?
ayni anda dunya ve Ahirettimiz icin calisip ikisinide kazanabilirken Kazanma kusaginda Kaybedenlerden olmamak dilegi ve duasi ile ins..

Allah cc. İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE bazen de kendi nefisleri ile..ve sevdikleri ile..
Allah cc.hic kimseyi sevdiklerinden Dunya ve Ahirette ayırmasın..amin..

Allahim!Hidayet ver bu kuluna Bizi Mümin olanlara dahil et
Kabul buyur rahmetinin yoluna O deryaya dalanlara dahil et
Gece vakti uykulardan uyanıp Ol nedamet kapısına dayanıp
Bir tövbeyle günahlardan soyunup Bereatin alanlara dahil et
amin..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamin aleyküm hocam ben kabede ellerimi açmış şehit olmak için dua ediyordum yanimda babamda vardı dua et dedi. Yanimda etrafımda hacılar da vardı bu duayı yorumlarmisiniz.

Üst Alt