• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Dövme yaptırmak

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dövme yaptırdığını görmek, rüyada dövme görmek, rüyada dövme yaptırmak Neye işarettir.
Selamün Aleyküm :). Dün gece rüyamda koluma kolumun en üst kısmına kırmızı sarı yeşil ağırlıklı saksıda bir çiçek dövmesi yaptırıyordum, bu dövmeyi ben söylemedim o bahsettiğim adam kendisi yaptı.. Bunu benim din öğretmenim yapmıştı.... dövme yapılınca, birden dövmenin günah olduğunu hatırladım çok üzüldüm dövmeyi nasıl sildireceğimi falan araştırdım,din öğretmenim de okuldaki geçiciyse nasıl geçeceğini söyledi.
Şimdiden Allah Razı Olsun:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada dövme yaptırmak ;
Bunun bir kaç farklı yorum vardır insanları kıyasladıktan sonra içinizde onları değişmeyen bir yere oturttuğunuzu gösterir.
Bir insanın gözünüzdeki değeri kolay kolay değişmez olmasina,

Bir anlık gaflette dalıp daha sonra pişman olacağına ,farklı,farklı görünmeye çalışmanıza da işarettir ..
Hepimiz hata yaparız bedelini de yine sadece biz kendimiz öderiz..

Düşünmenin ana gayesi ;yaptığımız işlerden dolayı bedel ödememek ve acı çekmemek. Bu bedeller bazen bir servete, bazen bir ömre bedeldir.
Bazen düşünmeden konuşur,hareket eder!! her şeyi bir An da berbat ederiz, daha bunu düzeltmek için çok daha fazla düşünmeye mecbur kalırız.
bazısının telafisi mümkün,bazısının telafisi yoktur!!!

GIBBON diyorki; “Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.” Bir cezalı mahkum gibi düşünmek zorunda kalırız istemesek de...
Önce Düşün Sonra dövme yaptır..Selametle..

acilangul1

H

Hayal65

Kayıtsız
Misafir
Selamın aleyküm, rüyada dövme yaptırmak neye işarettir. Dün gece rüyamda ilkokul yıllarımdan bir arkadaşımın dövme veya geçici dövme sanatıyla ilgilendiğini gördüm. Güneşli güzel bir havada yeşillikler içinde bir evin terasında baya kalabalık bir grup vardı bende gidiyordum. Bu arkadaşımdan bana da küçük bir dövme yapmasını istiyordum ama o dövme aslında hint kumaşıymış ve geçiciymiş. Yüzük parmağıma küçük bir harf çizmesini istiyordum yapıyordu ama ben göremiyordum. Çok neşeli bir ortam vardı uzun zamandır görmediğim insanlar oradaydı. Fakat rüyadan çok etkilendim arkadaşım yapıyordu, ben de orda o dövmenin durduğunu biliyordum ama bakınca göremiyordum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Rüyada dövme yaptırmak, eline para geçmesine, beklentilerin istenilen şekilde gerçekleşmesine.

Bazı tabircilere göre de; rüyada dövme yaptırmak maddi manevi sıkıntı ve zorluklara işaretle tabir edilir.

R

Rüyam43

Kayıtsız
Misafir
Cok ilginc ayni rüyayi bende gördüm bir an sanki beni anlatiyorsunuz sandim. Bende rüyamda dövme yaptirmisim fakat o kisi bana ne istedigimi hic sormadan yapiyor ve sonra bende aynada görüyorum ve pisman oluyorum.

Assem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Ben suan evlilik arifesindeyim ve ruyalarim gerçek olur. Dun gece ruyamda sözlümle disairda bi yerde oldugumuzu gördüm. Ben sonra birden gidip bacagima dovme yaptirmak istediğimi soyledim ve dövmenin seklini yapacak olan kisi seçti ve bana soyledi. Sosili sandvic dovmesi yapmaya basladi ve dovme tam bitmeden ben kalkip gittim bu kismi biraz saçma ama.. Sonra hemen ardindan ben dovmeden pismanlik duymaya basladim ve sildirmek icin bi yer buldum. Canim hic acimadan sildirdim izi de kalmadi ruyanin devami da var ama bu kismindan dolayi icimde bi huzursuzluk olustu. Tabirlerin hepsi cok kotu seyler yasayip travma gecirecegimi, insan icine cikamayacagimi söylüyor. Ruyalarim da gercek olur ve korkuyorum allah rizasi icin yorumlayın rüyamı. Simdiden teşekkürler.

Üst Alt