• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada donmuş balık görmek

tuana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada donmuş balık görmek ne demektir
Selamın aleyküm. Öncelikle gönüllü olduguniz icin Allah razı olsun sizden. Hayır diyelim rabbim hayır eylesin. Rüyamda bir tepsi icinde rengi grili sarılı büyük balıklar vardı. Daha sonra bir anda onlar önümden gitti yerine beyaz balıklar geldi ancak donmuş beyaz balıklardı, onlarda büyüktü ayni tepsiydi, sarili grili baliklarin yerinde donmuş balik vardi. Gözleri ve ağızlarına dikkatlice baktım. Acaba bu balıkları nasıl temizliyorlar diye düşündüm. Tekrardan Allah razı olsun sizden. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Kısmetlisin diyelim Rüyada balık görmek ; mal ve ganimet kismette delâlet eder.

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir.
İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum.
Hayalimde bir çok olayı kurguluyorum. Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum.

Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin.”
Herkesin bir planı projesi hayaleri vardir... Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır...

Rüyada donmuş balık görmek;
Gerçek yaşamınızda hareket kabiliyetinde daralma olduğunu ifade eder.
Bazen bazı şeyleri düşünmek ,kendini yıpratmak yerine en iyisi bazı şeyleri ,ilişkimizi bir süreliğine askıya almak daha sonra zamanı gelince kullanmak ...

‘‘ilişkimizi bir süreliğine askıya aldık, ama ayrılmadık''
elbiselerden sonra ilişkiler de askılara asıldı. Kimi görseniz, ayrılmadık, ilişkimizi askıya aldık diyorlar.
Gerçekten ayrıldılar mı, yoksa birbirlerine vakit tanımak için mi böyle bir uygulamaya giriştiler, o daha belli değil..
Bir ayrılıp bir barışan ..
askıya alma olayının içyüzü ayrılmanın bir önceki adı..

‘Askıya almak denilince, ayrılmak değil de ara vermek kastediliyor. Aslında kimine göre, ayrılık için ön hazırlık gibi algılanır. Kimisi için, ayrılık fikri ağır geliyor ve bunu bir geçiş dönemi olarak alıyorlar. Bazıları da, bir süre ayrı kalalım, bakalım birbirimizi özleyecek miyiz diye düşünüyorlar.

Evliliğe nasıl zor karar veriliyorsa, ayrılığa da öyle zor karar veriliyor. Ama evlilikte her iki tarafın da onayı gerekirken, ayrılık genelde tek kişinin isteğiyle oluyor. Ve istemeyen taraf da, askıya alma süreci içinde hazırlanıyor.

Tabii, ayrılmayı isteyen taraf da, bu arada duygularından ve verdiği karardan emin olmak istiyor.
İlişkinin içindeki kavga ve huzursuzluk ortamından çıkıp, liman gibi sakin bir yere kapağı atmak istiyorlar. Kendilerini dinlemek ve durumlarını sakin kafayla tartmak istiyorlar. Geri dönüş için bir açık kapı bırakmak gerektiğini düşünenler de var.

İşte askıya almak da bunun için yapılıyor.
Yani; genelde ayrılığa giden basamak olarak algılanabilir...''

Üst Alt